Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strhující původní dobrodružný film režiséra Jordana Vogt-Robertse vypráví příběh nesourodého týmu badatelů, vojáků a dobrodruhů, kteří se spojili, aby prozkoumali tajemný, stejně nebezpečný jako krásný, ostrov v kdesi v Pacifiku, který není zanesen do žádné mapy. Odříznuti od všeho, co znají, vstupují na území mohutného Konga a zažehávají tak nejstrašnější boj člověka s přírodou. Jejich cesta za poznáním se mění v boj o přežití a útěk z prapůvodního Ráje, ve kterém není pro člověka místo. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (20)

Trailer 9

Recenze (984)

Nevka 

všechny recenze uživatele

Vizuálně naprosto podmanivé, včetně kvalitního 3D, které dojem z filmu umocňuje. Příběh klasický popkorňák (překvapí v tom případě, že jste se dopředu neládovali trailerem) - monstra jsou zajímavá (lekačky taktéž). Brie je sympatická, Tom celkem taky a hercům vévodí John C. Reilly. Sam L. Jackson naopak celkem toporný a představoval bych si v jeho roli někoho jiného. Celkově však příjemné překvapení a dávám 4 hvězdy. Mimo jiné obsahuje potitulkovou scénu. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

O obrovskom gorilom King Kongovi som videl starý čiernobiely titul z roku 1933. A samozrejme, že dobre poznám aj bombastický remake z roku 2005, ktorý natočil režisér Peter Jackson. Takže som myslel, že tento príbeh je pre mňa uzavretý. No ale keď som si pozrel snímok "Kong: Ostrov lebiek" tak som zistil, že sa z tejto klasickej témy dá ešte mnoho vydolovať. Mladý americký režisér Jordan Vogt-Roberts to pojal originálne. Podarilo sa mu natočiť kvalitný, svieži, dobrodružný film. **** ()

Reklama

KarelR 

všechny recenze uživatele

Bitky s Kongem jsou boží a scéna s pavoukem jakbysmet, všechno ostatní ale v Ostrově lebek kulhá. Hlavně lidští hrdinové se dělí na líně vystavěné, nevyužité (proč tam sakra byla ta asijská slečna?!) a jasně určené k likvidaci, kvůli čemuž tak výrazně trčí ven Reilly, jenž Hiddlestonovi vyloženě krade film pod rukama. Jeho veterán vůbec není takový magor, jak se zdá z trailerů. Marlow a samotný Kong jsou naopak nejlépe vykreslené postavy a často dávají zapomenout na to, že se tu vlastně jen běží z bodu A do bodu B, aby se mohl budovat filmový vesmír. Jako blockbusterová blbina tak Ostrov lebek s klidem funguje. Monstrózní (r)evoluce se ale bohužel nekoná, na to je Kongův návrat až příliš scenáristicky podvyživený. (6/10) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Už od akce z vrtulníky je jasný co nás čeká. Tupej vejplachovej monster biják z pěkným vizuálem. Víc by čekal jen blázen. Na pobavení dobrý, ale triky jsem čekal lepší. Postavy nemá smysl rozebírat. Hiddleston je hrozná držka a excentrik Jackson začíná bejt ohranej, takže není to zlý, ale úplná výhra taky zrovna ne.60% ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Ako nie veľký fanúšik King Konga všeobecne som bol Ostrovom Lebiek veľmi prekvapený. Vizuál je na úplne inej úrovni a nie je mu čo vytknúť. Nechýba mu farebnosť, ani monochromatické prostredia. Rôznorodosť ostrova a samotný ostrov ma úplne dostával do kolien. Akčné scény doladené ako vínko. Main Event medzi Kongom a Skullcrawlerom na jednotku. Replay a odznova. (26.6.2017) (7.2027) (27.12.2023, sk dab) ()

Galerie (147)

Zajímavosti (48)

  • V čase 1:01:30, když Cole (Shea Whigham) vysvětluje Billovi (John Goodman) jak přišel ke své AK-47, nemá zásobník spodní část. Tím pádem by mu byla celá zbraň k ničemu. (Ivoman)
  • Celosvětová premiéra proběhla 28. února 2017 v Londýně. (BMW12)
  • Při stavbě lodi z vraků letadel bylo využito i křídlo, které na sobě má označení invazních pruhů. Takovéto označení bylo ale používáno na evropském, nikoliv na pacifickém bojišti. (SsgtJira)

Související novinky

Pokračování Godzilly vs. Konga má zelenou

Pokračování Godzilly vs. Konga má zelenou

22.03.2022

Neměli jste ještě dost bitky mezi gigantickými monstry? Pak pro vás má studio Legendary dobré zprávy, pokračování snímku Godzilla vs. Kong se totiž začne točit už letos. Opět k němu dojde v Austrálii… (více)

Zamíří Godzilla vs. Kong na stream?

Zamíří Godzilla vs. Kong na stream?

27.11.2020

Následovník filmů Godzilla, Godzilla II Král monster a Kong: Skull Island od studií Legendary Pictures a Warner Bros. by mohl dorazit na streamovací službu. Možná. Film Godzilla vs. Kong v režii… (více)

Godzilla vs. Kong se odsouvá

Godzilla vs. Kong se odsouvá

26.11.2019

Duel legendárních monster Godzilly a King Konga, který měl vstoupit do kin 13. března příštího roku, se po dohodě studií Warner Bros. a Legendary nakonec odsouvá až na 20. listopad 2020. Film, jenž… (více)

Godzilla zklamáním, Avengers dochází dech

Godzilla zklamáním, Avengers dochází dech

03.06.2019

Nová Godzilla II Král monster neoslnila ani kritiky, ani diváky. Přeplácaný blockbuster vydělal o prvním víkendu v Americe jen 49 milionů dolarů, což je obzvlášť smutné v porovnání s první Godzillou … (více)

Reklama

Reklama