foto

Michal Viewegh

  • nar. 31.3.1962 (54 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

2015 Vybíjená - kniha
2014 Andělé všedního dne - kniha
2009 Případ nevěrné Kláry - kniha
2008 Nestyda - kniha
2006 Účastníci zájezdu - kniha
2004 Román pro ženy - kniha
1997 Báječná léta pod psa - kniha
Výchova dívek v Čechách - kniha

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

2012 Definice lásky (TV film)
2008 Nestyda

Dokumentární

2016 13. komnata Michala Viewegha (TV film)
2015 Opuštěný vesmír
2011 31 konců/31 začátků
2010 Česko na provázku (TV film)
2009 13. komnata Michala Viewegha (TV film)
2008 Kdo je V.K.?

TV pořady

2013 Copak bych vám lhal? (TV pořad)
60 pečetí (TV pořad)
2012 Tajemství rodu (TV pořad)
Zrcadlo tvého života (TV pořad)
7 pádů Honzy Dědka (TV pořad)
2011 Trumfy Miroslava Donutila (TV pořad)
Uchem jehly (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
Věřte, nevěřte (TV pořad)
VIP zprávy (TV pořad)
2008 Přísně tajné (TV pořad)
2005 O češtině (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
Prima jízda (TV pořad)

Hudební videoklipy

2014 Těžkej Pokondr: Kníra mám (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(37)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace