Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V temné atmosféře losangeleského tajného hráčského doupěte se scházejí karbaníci. Uznávají jen jediné pravidlo: podvádět. Po dálnici k L.A. se velkou rychlostí blíží automobil. Řidič drží v ruce balíček karet, které s lehkostí snímá: kouzelník, který předvádí své triky. Falešný hráč Vernon. Jeho stará láska Tiffany je žena, která by vyřízla muži srdce, kdyby jí to mělo rychle vydělat prachy. Všichni mají společný cíl: chtějí vyhrát nad Deanem, nepřekonatelným falešným hráčem, kterému ostatní dají všechny své peníze, jen aby mohli říct, že seděli u jeho stolu. A tak přichází ke slovu ON. Velký učitel podvodů a triků Steven (Sylvester Stallone) - král všech hráčů. Karty jsou rozdány a hra začíná! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (144)

misterz 

všechny recenze uživatele

Mám rád poker, takže ja som si film celkom užil, aj keď scenáristicky to nie je žiadna sláva. Teda až na ten koniec, ten bol naozaj prekvapivý s parádnou a nečakanou fintičkou. Ale pokiaľ sa vo filme nemihnú karty tak nudí, dobrá atmosféra je snáď iba pri hráčskom stole, nikde inde. Takže priemerná jednohubka, ktorá neurazí ale ani výrazne neoslní. Viac si ju užijú ľudia, ktorým nie sú karty cudzie. 65/100 ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Při podvodu je podvedený vždycky jaksi za blbečka, ale dělat z lidí ve filmu až takové blbečky, to není moc fér. Po technické stránce se mi film docela líbil, ale obsah, s tím už je to o moc horší. Prostě je to ve všem všudy slabé a pointa skříbe jak písek mezi zuby. Aspoň že herci nehráli nijak špatně. ()

Reklama

Jenda 

všechny recenze uživatele

Děj se točí hlavně okolo Gabriela Byrnea a Stuarta Towsenda , ač je mohutně propagován Sly Stallone. Stellone nemá ve fimu moc času - vlasně akorát v závěrečném karbanickém večeru. Film ukazuje jak je lehké prohrát balík a jak všichni podvádějí a podrážejí své kamarády a kumpány. Melanie Griffith je tu zřejmě jen aby bylo hlavních herců sudý počet. Celkově to není nudná podívaná, samý zvrat, ale ne že bych ho musel třeba za týden vidět znovu. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Hodne velka kravina. Stylem mi to trosku prislo jako Chladnokrevne, taky chce kazdej kazdyho podvest, jenze zatimco tam to bylo napinavy tak tady to je nuda. Vetsinou vam je dopredu jasny jak ktera situace dopadne. Kdyby tam bylo aspon poradny hrani pokeru, jenze to taky stoji za hovno. Celkem tu sou dve hry z nichz ta druha ma bejt jako vrchol celyho filmu a na to mi prisla dost nudna. Stallone, ktery se tu objevi az ke konci uz je pekne seschlej a svoje repliky jen tak odrikava misto aby je hral. Ale abych Slyovi nekrivdil, ostatni herci taky nic nepredvedli. Sice jsem od filmu nic moc necekal, ale presto jsem byl zklamanej. Jedina scena, ktera se mi libila, bylo brani ledviny. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý film, který opět přináší něco nového ke Slymu... Sly je boxer, akční hrdina, válečník, drsný polda, zachránce lidí, borec v páce, zpěvák country, horolezec, expert na výbušniny a mnoho dalšího a nově.... super karbaník... Je to rozhodně příjemné osvěžení, ale mám takový pocit že od do Demolition mana, Cliffhangera či specialisty natočil pár dobrých a dost průměrných filmů, ale nic světoborného. Doufejme že to příchod Ramba 4 a Rockyho 6 napraví :-) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (14)

  • Během filmu můžete několikrát vidět Stalloneho, jak si natírá ruce olejem. To dělá spousta karetních mágů, udržují tím jemné ruce, a zlepší se také manipulace s kartami. (PußyMagnet)
  • Film sa natáčal okrem iného v Los Angeles (Kalifornia, USA). v nočnom klube Deep na 1707 N. Vine St. a v Magic Castle na 7001 Franklin Avenue. Film sa natáčal od 30. mája do 12. júla 2002. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno