Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V temné atmosféře losangeleského tajného hráčského doupěte se scházejí karbaníci. Uznávají jen jediné pravidlo: podvádět. Po dálnici k L.A. se velkou rychlostí blíží automobil. Řidič drží v ruce balíček karet, které s lehkostí snímá: kouzelník, který předvádí své triky. Falešný hráč Vernon. Jeho stará láska Tiffany je žena, která by vyřízla muži srdce, kdyby jí to mělo rychle vydělat prachy. Všichni mají společný cíl: chtějí vyhrát nad Deanem, nepřekonatelným falešným hráčem, kterému ostatní dají všechny své peníze, jen aby mohli říct, že seděli u jeho stolu. A tak přichází ke slovu ON. Velký učitel podvodů a triků Steven (Sylvester Stallone) - král všech hráčů. Karty jsou rozdány a hra začíná! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (144)

lykan9 

všechny recenze uživatele

Mám rád tento druh filmů a mám rád Stalloneho, přesto nejedná se o výrazně vyvedený snímek. Vše je tam předvídatelné a přesto, že jsou Hráči prošpikovaní hereckými hvězdami, tak byli všichni nevýrazní. Závěr filmu vše ještě dokopal. Jedná se sice o nadprůměr, ale se Slyem jsem viděl mnohem a mnoho lepších filmů. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Christopher Young: 1. Shade [3:29] ,2. Wisdom in Pain [3:44] ,3. Twin Turban Testimony [2:58] ,4. I Could Have Jumped [2:50] ,5. The Booze Buzz [5:45] ,6. Incapable of Choosing [2:27] ,7. Slippery When Wet [2:30] ,8. Dancing with a Wet Handkerchief on Your Mother's Grave [4:05] ,9. Dizzy Miss Mizzy [2:09] ,10. I Regret [2:23] ,11. Salamander Schmorgesborg [3:17] ,12. The Parlor of Prestidigitation [2:32] ,13. The Dean's with the Professor [2:39] ,14. Sniffing Play Dough [2:18] ,15. Yachumflatz [2:52] ,16. Shades of Grey [3:35], ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Falešný hráč Vernon, jeho stará láska Tiffany a Charlie Miller jsou dobře sehraný tým hazardních hráčů a podvodníků, kteří se v ilegálních hernách L.A. snaží dosáhnout především na co nejvyšší výhry. Situace se ale zkomplikuje, když Tiffany přivede nového hráče Larryho Jenningse. S jeho pomocí a Vernonovou zručností mají oškubat dalšího. Jenže Larry udělá největší chybu a nechá se strhnout hrou, a než se naděje, prohraje 85 tisíc dolarů. Netuší, že se stal součástí dobře promyšleného plánu a že peníze si rozdělí Charlie, Vernon a Tiffany. Kumpáni-podvodníci ale netuší, že peníze, o které Larryho obrali patřili mafiánovi Maxi Malinimu, který je bude chtít zpátky. A pak dojde na velký karetní souboj, jehož hostitelem je Max Malini a nenaruší ho ani komplikované vztahy mezi trojicí podvodníků. A do toho přijíždí do města pokerová legenda Dean Stevens a na diváka se valí jeden švindl za druhým a nejde jen o karty, ale hlavně kdo s kým a proti komu hraje. Takže řada zvratů to jistí a hlavně to jistí trojice Sylvester Stallone se svým zteřelým obličejem, celkem přitažlivá Melanie Griffith a Stuart Townsend. Nečekejte víc, než jen zábavnou hru o velký balík peněz, která nenudí. ()

Mesmeric 

všechny recenze uživatele

Všichni kříčí "Podvod!!", já se nechal rád vtáhnout do karbanského prostředí pokeru a velkých, doopravdy velkých podvodů. Film mě bavil celou dobu, ani na chvilku jsem se nenudil, závěrečné rozuzlení se může zdát tuctové, já si ho i přes to užil. Sylvester se mi v tomto filmu výjmečně doopravdy líbil a jeho obsazení byl dobrý krok. 75% si tento film zaslouží ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Podrazáckej karetní film, ze kterýho vyjde nejvíc podraženej divák, kterej by aspoň vzhledem k hereckýmu obsazení očekával mnohem větší zábavu. Závěr byl docela dobrej, ale byl zároveň jedinym zajímavějšim momentem celýho bijáku, protože přípravy na závěrečnej match byly zdlouhavý a nudný. Druhá silnější hvězda za casting. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (14)

  • Kniha "The Expert at the Card Table" od S.W. Erdnase je známá jako Cardmanova bible. Byla vydána v roce 1902 s účelem naučit podvádět, a je považována za nejlepší knihu popisující manipulaci s kartami. (PußyMagnet)
  • I když všechny karetní triky jsou reálné, některé nejsou popsané a mnohdy zaberou hodně času i zkušeným harcovníkům, i přesto se je však herci naučili. (PußyMagnet)
  • Režisér Damian Nieman je tiež profesionálnym kartovým mágom, pričom „making of“, ktorý je súčasťou DVD, obsahuje jeho vlastné pozorouhodné triky. (Arsenal83)

Reklama

Reklama