Reklama

Reklama

Rychlovky Ládi Hrušky

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2014, 15 min

Účinkují:

Ladislav Hruška

Obsahy(1)

To nejlepší z receptů gurmánského experimentátora. (TV Nova)

Recenze (79)

ESNYR odpad!

všechny recenze uživatele

Co všechno lidi nesežerou, když je to levné. Člověk až žasne jak se lidi nechají ovlivnit jakoukoliv kravinou, kterou by normálně ani nevzaly v potaz. Láďa má prostě talent na ovládání myšlenkových pochodů lidí. Už jen z těch receptů je mi nějak nevolno. Kůžičkový guláš, by byl vhodný adept na tradiční jídlo prasat co sežerou i sojové buřty "za páďo" .A zbytek snad ani namá cenu nějak komentovat. ()

alchac odpad!

všechny recenze uživatele

Je-li kůže pomnoží členovci mé ťopky se u Ládovníka helmy aktovně vyvraceli, nemehlo psem si pomočit a těž ser mňouknul na vně kolik kýlů. Protěž mi bez-pro-střevle vyvanulo na mysu, lže kejdě o zhasle měňaký Nový shitcom. Alena popal dál šik kýlách zem Tómu příšer oprav jdu na huť. No v posudku - nekrchlám! Porno Ty, keři přechoď zimu sex tu nezruměli, dodávím, že sepse nekal popkulinární Malvicí inseminovat ha zachcal šlem uvaž zouvat, že začním odhleď prát své texasky z nehraničních sov, neboj ta tragiční vykůžívat sele i Nova čním zpustlo-Bém (roto zde serte hlen pako lakovou malátnou ochutná vlku)! Psem si hnis, že se drzý ijá kočkám spouště Nových nad šedých pandů a nás ladně vyhnidám Nový rezoluční bez t celer, zle Kerem ho pa dnou naprd"L" půlplně čichni na růži ví amontérští linové i gvisté. Ája nadto oddělám malík, samohřebně. A jesle kůl i domu bidet nás ranných měch párek rád OBI odérníků na slizovný já zvyk, těk pro vně mám jíš hněď nás ledující klučný kaz - výr ten, coby kuřete? Kůžete myj tuk ledví závin děd, jakostní šlem to krizionářský genitál! Vyj ó statní sezam dím múr řeďte těžknout na další kýty. Tak lže dýmky ti, nejdrážní Kláďo! ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Ladislava Hrušková je vlastně pohledná holka, co umí vařit a mrdat. A hlavně vám efektivně ušetří spoustu peněz a času za nákup potravin a trávení u plotny. Ve svém rychlokurvu vám poradí, co s jídlem, které nemůžete upotřebit. Dnes si uděláme Hruškovici. Po Praze ji neseženete, a když tak za nekřesťanské peníze, ale nás vyjdou ingredience na pár drobných. Je to jednoduché. Budete k tomu potřebovat jeden použitý primerák, ruličku hajzlpapíru, použitou vložku zbavenou křidélek, chcánky a láhev od vína nebo piva, kterou má doma opravdu každý. Postup je šíleně, ale opravdu šíleně jednoduchý. To všechno nacpete do láhve. Pokud se vám to nepodaří, nezoufejte, žádný kuchař nespadl z kulinářského nebe. Chce to cvik. Až ty ingredience narvete do flašky, tak to dejte na půl hodiny péct do trouby na tisíc Fahrenheita a skvělý moučník je na světě. Já jsem to dal chutnat celé redakci Novy a Borhyová mně to postříkala, jak jí to chutnalo. Není Hruška jako Hrdlička. Všichni v redakci do jednoho uznali, že jsem gurmánský experimentátor jak má být. Těším se na vaše reakce, vaše fotografie s tím žrádlem, i na vámi zaslané další recepty na přípravu originálních pokrmů. Podrobný recept i postup už teď naleznete na Tonda.cz. 0% ()

easer07 

všechny recenze uživatele

Asi také už začnu nosit to tričko, jak měl Zdeněk, přeškrtnoutou hrušku. Doufal jsem, že tu jeho rádoby knihu by si snad koupil jen Babica, Halina a Karolína, ale on to je BESTELLER, který si koupilo 200000 lidí, kteří snad podle té kuchařské nuly vaří. Ještě, že na YouTubu jsou ty parodie, to mu vylepšuje pověst. ()

nudlis 

všechny recenze uživatele

Tak milej Láďa, jak si familiérně nechá říkat, je borec. Borec proto, že má takovou odvahu. Odvahu myslet si, že když dělaj z lidí blbce politici, proč by to nemohl zkusit i kdejakej něcojakomoderátor (nebo jak jim tam řikaj) z nějaký zbytečný TV stanice. A tak von to zkusil. Nevím, kolik lidí na něj zírá pravidelně a kolik lidí si ze svejch malejch důchodů a sociálních dávek lajslo vyhodit peníze za tu jeho pseudo-kuchařku. Ta jeho "kniha" je urážkou všech kuchařek a knih vůbec. Každopádně je mi těch lidí líto. Proto, že třeba málem zahodili svoje starý kuchařky po babičce a léta šlechtěný recepty na dobroty, načmáraný na kus umaštěnýho papíru nebo ubrousek. A taky proto, že si mysleli, že jim tenhle patla-matla ukáže něco novýho. A to něco se pak bude dát i jíst. No fujtalbl! Ale jak je vidět, kšeft s lidskou blbostí je pořád výnosnej. A ještě mně teď napadlo - bylo by fajn, kdyby si Láďa dohodnul rande s Holinou Patnáctitunovou a vařili by spolu. Třeba by ho Holina nakonec sežrala! A byl by klid. Aspoň od jednoho. A protože ona by se pak už nevešla na obrazovku (jen při pohledu z vrtulníku a to je u vaření na prd), byl by klid od obou. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama