Reklama

Reklama

Na doraz

  • Česko Zběsilý únos (více)
Trailer 1

Pohodový den v parku se rázem změní v peklo, když Karla (Halle Berry) při telefonování na vteřinu spustí svého šestiletého syna z očí a vzápětí vidí, jak jej dva cizí muži vlečou do auta. Bez jakékoliv pomoci a s téměř prázdnou nádrží vyráží za únosci a musí se spolehnout jen na vlastní instinkty, jestli chce svého syna ještě někdy vidět. Riskuje všechno a nezastaví se před ničím! (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (198)

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Kidnap pumpuje adrenalín od začiatku do konca. Dramaticky vystihnuté boli hlavne automobilové naháňačky a vhodný bol aj výber záporákov, teda únoscov, už nesympatickejších ľudí vybrať naozaj nemohli. Nesmiem zabudnúť na Halle Berry, ktorá bola v hlavnej úlohe ako ryba vo vode. Čakala som, že tento počin bude ako cez kopirák odkukané The Call, keďže išlo o rovnaký námet, rovnakú herečku, ale čuduj sa svete, bolo to iné a dokázalo to nadmieru zaujať. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Scénářem naprosto rutinní "únosový" béčko, kterýmu po dramaturgický stránce scházela už jenom nějaká titulková předmluva o tom, kolik se denně ztratí dětí nebo zmínka "dle skutečného příběhu". Dalo by se taky lehce zkritizovat pár momentů v jednání hlavní hrdinky, nezničitelnost jejího auta nebo absence policajtů na ulicích. Jenže automobilový nahánečky mám rád a těch bylo fakt spoustu. Navíc filmařina působila jistym dojmem, histerická matka Halle Berry byla zároveň sympatická a slizký vidláci dotvářeli společně s hudebnim doprovodem solidní atmosféru. Vidláci mohli dostat ještě větší prostor pro konfrontace s hlavní hrdinkou a logickejch přešlapů mohlo být míň, ale stejně jsem vlastně dost spokojenej a mile překvapenej, čtyři hodně slabý hvězdy. ()

Reklama

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Thriller, který falešně předstírá, jaká je hrdinka smolařka, ačkoliv možná spíše opak je pravdou. Její sledovací schopnosti jsou zcela mimo realitu průměrné servírky, a dávají jí kouzelné šance na dopadení únosců i navzdory celé řadě špatných rozhodnutí a podivných náhod. Ty jsou přitom hotovou sbírkou filmových klišé, které mají za úkol jenom průběžně protahovat samotný děj. V tomhle směru jde o typicky zjednodušující jednotvárnou béčkovou akční klasiku bez přidané hodnoty. Nicméně filmu nelze upřít napětí, akce, solidní kamera, občas zajímavá hudba i dostatečné herecké výkony. 54% ⭐️⭐️ ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Louisianské white trash duo, co má dohromady 5 zubů a jednu červenou kšiltovku, evidentně netuší, že se nemá vstupovat mezi Mámu Nazgûla a jeho kudrnatou kořist! Hale Berry, kterou tvůrci přepínají ovladačem do pozic vyděšená a nasraná a k tomu ji vybavili samomluvou, abychom s jistotou pochopili, co si zrovna myslí, se opravdu snaží. Dokonce se během té náročné honičky párkrát staví v autoklempířství, nenápadně odmontuje vystřelené airbagy či udělá kus práce za opravdové detektivy Harta s Cohlem! Prostě ten typ mámy, co zastaví holýma rukama odbržděný náklaďák. A Prieto, bezradně civící do scénáře, jí do toho hází vidle.. ()

Yoshimitsu 

všechny recenze uživatele

Hally je příšerná servírka, ale kdybych se potřeboval někam rychle svést, tak by to byla ideální Uber řidička, která asi v prvním 15 minutách zběsilého pronásledování přišla o všechny body a řidičák. Né, že by ji úplně ta role tvrďačky, která jedná na vlastní pěst nesedla, ale ty nelogičnosti kolem toho to hrozně shazovaly dolů. Dávám 50% ()

Galerie (75)

Zajímavosti (7)

  • V 55 minúte, keď do auta Karly (Halle Berry) zboku narazí iné auto vystrelí airbag. V dalších scénach už po ňom nie je ani stopy. (Astonko)
  • Film sa natáčal v New Orleans a Slidell v Louisiane od októbra do decembra 2014. (Arsenal83)
  • Film mal pôvodne vyjsť 9. októbra 2015, ale jeho vydanie sa 5-krát odložilo, pretože štúdio skrachovalo. Nakoniec bol vydaný 4. augusta 2017. (Arsenal83)

Související novinky

John Wick a Halle Berry?

John Wick a Halle Berry?

28.04.2018

Chad Stahelski natočí po dvou dílech Johna Wicka i trojku. Jak asi víte, titulní hrdina se v ní utká s nejlepšími zabijáky světa, kteří touží po vypsané odměně 14 milionů dolarů. To všechno v… (více)

Reklama

Reklama