Reklama

Reklama

Na doraz

  • Česko Zběsilý únos (více)
Trailer 3

Pohodový den v parku se rázem změní v peklo, když Karla (Halle Berry) při telefonování na vteřinu spustí svého šestiletého syna z očí a vzápětí vidí, jak jej dva cizí muži vlečou do auta. Bez jakékoliv pomoci a s téměř prázdnou nádrží vyráží za únosci a musí se spolehnout jen na vlastní instinkty, jestli chce svého syna ještě někdy vidět. Riskuje všechno a nezastaví se před ničím! (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (198)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Scénářem naprosto rutinní "únosový" béčko, kterýmu po dramaturgický stránce scházela už jenom nějaká titulková předmluva o tom, kolik se denně ztratí dětí nebo zmínka "dle skutečného příběhu". Dalo by se taky lehce zkritizovat pár momentů v jednání hlavní hrdinky, nezničitelnost jejího auta nebo absence policajtů na ulicích. Jenže automobilový nahánečky mám rád a těch bylo fakt spoustu. Navíc filmařina působila jistym dojmem, histerická matka Halle Berry byla zároveň sympatická a slizký vidláci dotvářeli společně s hudebnim doprovodem solidní atmosféru. Vidláci mohli dostat ještě větší prostor pro konfrontace s hlavní hrdinkou a logickejch přešlapů mohlo být míň, ale stejně jsem vlastně dost spokojenej a mile překvapenej, čtyři hodně slabý hvězdy. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Hrdinná čoko padesátka bravurně křižuje silnice, po přechodu na přechodu sráží v rámci anti-BESIPU blond chodkyně a pouští se do nerovného pronásledování odpudivého páru únosců, jimž vehementně touží vyrvat ze spárů svého malého synka. A má s tím i nemalé zkušenosti, vždyť už v roce 2013 v thrilleru "Tísňová linka" také podstoupila únos, i když v poněkud jinak koncipované roli. To byl tedy nervák. Režisér nepříliš zvučného jména, Luis Prieto, vylouhoval z nijak extra objevného námětu napínavou jízdu, která prakticky končí až se závěrečnými titulky. A Halle Berry zná dokonalý recept, jak oživit svoji upadající kariéru. Jednoduše si pod záštitou své produkce vyprodukuje svoji sólo vybíjenou, kde uplatní svůj cit pro nesmírně emotivní herectví, ze všech herectví to nejemotivnější. Pláče, křičí, dusí se Jirkou Strachem, hází zoufalé pohledy. S jejím hereckým projevem nevyvstal problém, dobrá tahounka. Ale až uvidíte únoskyni Chris McGinn, ne, opravdu to není chlap, i když to jméno tak zní, tak vám "vypumpování studny" nad babiznami ze Souboje titánů bude připadat nevyhnutelné. V tu chvíli ještě přehodnotíte, jestli jste neměli procvičit pravačku nad Martinou Navrátilovou zamlada, v Jitce Zelenkové spatříte sexbombu a Karel Effa vám přijde jako krasavec. Celý film má spád, grády i invenci. Jasně, napětí postupně poleví, hlavně v závěru na farmě už to zdaleka nebylo ono, ovšem nebylo za poslední dobu moc filmů, které byly napínavé z 80%. Nápad neangažovat do celého pronásledování policii, jen tak na okraj ji informovat i cestující kolem, mně přišel hodně nevšední. Směle můžu napsat, že až originálně si s tím tvůrci poradili. Jak má film neupadající tempo, tak se dá přehlédnout i nějaký ten lapsus. Mě to nerušilo, ovšem matky v parcích pozor, při telefonování se neobracejte ke svým ratolestem zády. Už budete vědět, co to stálo Halle. Halle Berry prokázala, že je poslední dobou neprávem přehlíženou herečkou. Když zapne, umí hrát přesvědčivěji než její "vrstevnice" Sandra Bullock a Salma Hayek. Tenhle film se dá tedy vnímat jako jakýsi její comeback. Hodně dobrý comeback. 10/10 ()

Reklama

BlackHood 

všechny recenze uživatele

Hally Ralley nedávala pozor na svého fakana, až se ji to vymstilo. Uneslo ho totiž podivné stvoření, které vypadá jako Jabba Hutt s parukou. Tak rychle nastartuje své auto a zrychluje z 20 na 60(mílí, samozřejmně) a tváří se při tom jako by ji řezali nohu. A pak začíná Rychle a Zběsile(Pomaleji a Nudněji), klidně by mohla vystřídat třeba Vin Diesela, hlavně se svou hláškou: "Vybral sis špatné dítě!" . Celkem jsem se zasmál tomu dialogu: "911, jaký je váš problém?" "Potřebuji pomoc!" Vážně, já si myslel, že si chce objednat pizzu. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

No to zase byla totální píčovina po dlouhý době :o) Dal jsem tomu šanci, když jsem si přečetl obsah, čekal jsem totálně nasranou H. Berry, která bude postupně únosce nějakým způsobem likvidovat, ale to co jsem nakonec viděl, jsem myslel že chcíííííípnu nudou. Totálně ANTISEXY Berry na kterou už jsem se nemohl po 20 minutách ani dívat, totálně dementní únosci, nemá to žádnou logiku, závěr byl tragický ... " TATO MATKA JE OPRAVDU NESKUTEČNÁ HRDINKA " Háá háááá. Tento film je neskutečný shit. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Objektivně by to bylo spíš za tři, ale ten film prakticky nezastaví, Halle Berry baví i jako hysterická matka (a to je co říct) a byť je ta honička místy dost divně nastříhaná, pořád to má nádech reality. Takže mě to ve výsledku překvapivě bavilo víc, než byste u takové filmu na první pohled hádali. 7/10 ()

Galerie (75)

Zajímavosti (7)

  • Film mal pôvodne vyjsť 9. októbra 2015, ale jeho vydanie sa 5-krát odložilo, pretože štúdio skrachovalo. Nakoniec bol vydaný 4. augusta 2017. (Arsenal83)
  • V 55 minúte, keď do auta Karly (Halle Berry) zboku narazí iné auto vystrelí airbag. V dalších scénach už po ňom nie je ani stopy. (Astonko)
  • Film sa natáčal v New Orleans a Slidell v Louisiane od októbra do decembra 2014. (Arsenal83)

Související novinky

John Wick a Halle Berry?

John Wick a Halle Berry?

28.04.2018

Chad Stahelski natočí po dvou dílech Johna Wicka i trojku. Jak asi víte, titulní hrdina se v ní utká s nejlepšími zabijáky světa, kteří touží po vypsané odměně 14 milionů dolarů. To všechno v… (více)

Reklama

Reklama