Reklama

Reklama

Na doraz

  • Česko Zběsilý únos (více)
Trailer 1

Pohodový den v parku se rázem změní v peklo, když Karla (Halle Berry) při telefonování na vteřinu spustí svého šestiletého syna z očí a vzápětí vidí, jak jej dva cizí muži vlečou do auta. Bez jakékoliv pomoci a s téměř prázdnou nádrží vyráží za únosci a musí se spolehnout jen na vlastní instinkty, jestli chce svého syna ještě někdy vidět. Riskuje všechno a nezastaví se před ničím! (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (198)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Takový bratránek poměrně povedeného pár let starého thrilleru the Call. Na to, že je Halle Berry přes pade, tak furt vypadá dobře...a pořád má pěknou smůlu. Musím však přiznat, že v první půlhodině jsem se poměrně dost nudil, ta jedna velká automobilová honička mi připadala poměrně bezkrevná a celkem jsem litoval, že jsem si pustil zrovna tohle, když mám tolik restů. Ovšem v druhé půlce se to celé překlene do atmosférického nočního slasheru, kde je cítit i nějaké to napětí a hned jsem se bavil o nějaký řád více. Dřív jsem měl možná nižší požadavky a tenhle thriller by mi možná stačil ke spokojenosti, ale jelikož je takových spousta a mnohdy líp natočených, tak tento Únos s klidným srdcem doporučit nemohu. ()

gegina31 

všechny recenze uživatele

Dámy a pánové, představuji vám zklamání tohoto roku. Neskutečně barbarský čin podělat tak parádní námět. Já jsem nepochopila, jak v jednom filmu může být tolik nelogických rozhodnutí a činů. Stačil mi počátek únosu, kdy matinka nechá synáčka sedět ve shluku lidí, aby si mohla zatelefonovat a místo toho, aby na něj celou dobu civěla, tak si stoupne zády a hraje si s ním na "Marco Polo". Protože to je totiž úplně normální každou minutu řvát někomu do telefonu "Marco". Ale tohle byl bohužel jen začátek nesmyslných konin a tlačení na pilu. Kdo neuvidí, neuvěří. Tentokrát na můj vkus přespříliš procent. ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Šľachovitá servírka Karla v podaní Halle Berry bojuje o svojho uneseného syna s vervou levice a počas prenasledovania otrlých pobudov, ktorí to celé spískali nastolí tempo, za ktoré by sa miestami nemusel hanbiť ani Chev Chelios z hektického Cranku. Kidnap tak nestíha diváka nudiť, odsýpa vcelku svižne a úspešne sa vyhýba výraznejším hluchým pasážiam. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Chrysler vrsus Volvo. Hádejte kdo to dá víc? :-). Tenhle film mi vpodstatě dal co jsem očekával. Chvilkami to bylo i napínavé, chvilkami to nemělo moc logiku. Např. hned v úvodu kdy Berry skočí do svého vanu a chopí se pronásledování svého synka poctivě objede trávník, který je mezi již rozjetými únosci na hlavní silnici a místem, kde parkuje. Poté dá přednost několika autům než dá motoru pořádně napít. Já tedy nevím, ale já bych to střihl rovnou k nim... A je tam toho více. Když jí bouchne airbag do obličeje, chvilku mžourá, vysmrkne krvavý šlem z nosu, zařadí a jede dál... Osobně jsem naštěstí tu čest neměl, ale známé nedal takhle jednou přednost borec z vedlejší ulice a trefil je do boku. Neměli obrněnec jako Berry v tomto filmu, ale auto je ochránilo a hlavně airbagy včetně těch bočních. Osádce auta se nic nestalo. Ale ještě 10 dní vypadala, jako teď ten statečný člověk, co se v Dubí zastal paní na plovárně a vzala si ho do parády na férovku sedmička Rómes. Sotva lezla a že by po tomto měla sílu někoho pronásledovat dost pochybuji... No ale tohle je film, že. Partička gangsterů byla správně odporná, hlavně panička. Oceňuji, že se nezapomnělo na odřeniny loktů ! Líbila se mi i ta cesta po Státech po všech těch mostech a dálnicích. Závěr byl už dost přitažený za vlasy, kdy reportér sděluje že probíhá zatýkání v Londýně, Paříži a dokonce v Saúdské Arábii! A to ve chvíli kdy první policejní vozy sotva dorazily na místo... Ale což, koukat se na to dalo, tak dávám za 3 nahrané zvukové záznamy na dětskou vysílačku. * * * ()

Klajnik odpad!

všechny recenze uživatele

Nesnášim, když se postavy ve filmu chovaj debilně a celé se to přitom bere vážně. Něco takového mě dokáže jen vytočit a když jsem u filmu nasranej, tak se to promítne do hodnocení. Ta posraná matka měla tolik možností k zastavení automobilový honičky. Mohla ťuknou do zadku auta únosců a vykolejit ho. Mohla na stanici ukrást tý policajtce mobil, aby pak mohla být s policií v kontaktu. Mohla napálit do únosce s autem, když se po ní rozeběhl s nožem. Ta píča místo toho couvala. Co by tak ti únosci mohli jejímu dítěti udělat? Všechno to bylo jasné blafování, což nám pak film i sám potvrdil. Únosci potřebovali peníze, né dítě - tudíž nebyl jediný důvod k tomu mu ubližovat a to ta matka měla vydedukovat už na začátku filmu. Matka, se kterou máme sympatizovat, protože je to prostě matka a má ráda svého syna, protože je matka. Bylo mi jedno, co se stabe s matkou stejně, jako co se stane s jejím posraným synem. Když byla tak blbá, že se sama opakovaně stavěla do nevýhody (Nechala v domě únosců upilovanou brokovnici na lince, aby si jí mohli vzít. Nemohla tu brokovnici zahodit venku, nebo jí dát někam do šuplíku.), tak jsem spíš fandil únoscům. Čiré zrno podprůměrna. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (7)

  • V 55 minúte, keď do auta Karly (Halle Berry) zboku narazí iné auto vystrelí airbag. V dalších scénach už po ňom nie je ani stopy. (Astonko)
  • Film sa natáčal v New Orleans a Slidell v Louisiane od októbra do decembra 2014. (Arsenal83)
  • Film mal pôvodne vyjsť 9. októbra 2015, ale jeho vydanie sa 5-krát odložilo, pretože štúdio skrachovalo. Nakoniec bol vydaný 4. augusta 2017. (Arsenal83)

Související novinky

John Wick a Halle Berry?

John Wick a Halle Berry?

28.04.2018

Chad Stahelski natočí po dvou dílech Johna Wicka i trojku. Jak asi víte, titulní hrdina se v ní utká s nejlepšími zabijáky světa, kteří touží po vypsané odměně 14 milionů dolarů. To všechno v… (více)

Reklama

Reklama