Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ďaleká budúcnosť. Pri prenose zmrznutých ľadových objektov zo spustošenej Zeme sa z jedného z ľadovcov vynorí Jason Voorhees a posádka lode má po chlebe. Desiaty diel hororovej série Piatok trinásteho. (POMO)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (338)

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Když v devítce Jason skončil v pekle,tak se děj přesune do roku 2010 a pak do vesmíru. Jde vidět,že Kane má jen trochu upravený účes,jinak jde poznat,že pod hokejovkou jde vidět,že je bez masky a rozříznuté oko,má jen zavřené. Tenhle díl řadím až po dvou letech natočený Freddy vs Jason. Tam Freddy oživí Jasona a tak může děj pokračovat do Jason X. Te´d k samotnému filmu. Je zábavný,vražd je dost a originální,zmrzlá hlava,vrták,rozseknutí na plů a další. Souboj s anroidkou,vylepšený Jason a jeho úplný konec. Docela krásné zničení a ukončení celé série. Pro mě však série pátků skončilo osmým dílem Jasonovou cestou na Manhattan,protože devítku bych bral do série,kdyby se vysvětlilo a ukázalo jak se znovu narodil,v osmičce z něj stalo mrtvé dítě a zůstal ve stoce na Manhattanu. Jako film je dobrý a Jason je opravdový sekáč. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Filmová hororová legenda 80s Jason Voorhees v budúcnosti, vo vesmíre, a to rovno v roku 2455 a vo filme zvanom Jason X??? NO, znie to prinajmenšom trochu divne. Ale prečo nie? Konieckoncov kto videl aspoň jeden diel Piatka trinásteho určite sa na tom bude baviť. Lenže označiť tento film za horor? Čakal som odpad!, nakoniec som dostal salvy smiechu a ani vôbec nevadí, že je to ešte blbšie ako všetky vzvražďovacie horory. ()

Reklama

Zayl 

všechny recenze uživatele

Jason v budoucnosti na vesmírné lodi? Ale to snad už ne. Takto zprznit hororovou legendu, i když upřímně řečeno 'JASON GOES TO HELL' bylo ještě horší. Sérii Pátků Třináctého miluji a i proto jsem tímto dílem zklamán. Mnou milované pobíhání v lese je pryč. Je jasné, že Jason X nedosahuje takových kvalit, jako jeho předchůdci, ale pořád se na něj dalo dívat. Zejména vyzdvihuji scénu se spacákem, u které jsem se pořádně bavil, nebo také počítačová scéna, jak Jason vstoupil do virtuální reality. Takže aspoň za dvě hvězdy. ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Naozaj zlý horor. Jednu hviezdičku dávam len z úcty k Jasonovi a za peknú, no bohužial jedinú, skvelú zabíjačku. Inak je to strata času a ak čakáte niečo v štýle Freddy vs. Jason, tak si pravdepodobne riadne nabijete držku. Suché, nudné, nezaujímavé, odfláknuté filmové nie béčko, ale rovno céčko. /10%/ ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Normálně bych takovéto pokračování série vyodpadoval, ale ono když vidíte 9x to stejné, tak se tomuto zasmějete a změnu uvítáte. Je to blblost, ale na tu 1,5* to má. Nenasral jsem se jak u některých předešlých, ikdyž být fanoušek P13, tak je to odpad jak vyšitý. Jason Voorhees nikdy nebude mým oblíbencem. Otázkou je, jestli s čím dál víc plesnivějšího a červama prolezlejšího xichtu se zastaralou maskou a mačetou jde vůbec něco víc vytřískat, když už natočili 9x to stejný, a ani tohle desáté, omlazané scifi nestálo za nic. Je opravdu smutné, když ho po deseti pokusech musel pumpnout až Freddy, což považuju za lepší biják než všechny samostatné P13. Vrchol série podle mýho přichází se třetím dílem. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (20)

  • Severoamerické tržby byly 13,1 milionu dolarů, celosvětové pak 17,1 mil. (NIRO)
  • Pracovní názvy filmu byly: Friday the 13th Part 10, Jason 2000, Jason X: Friday the 13th Part 10. (Stocki)
  • První snímek hororové série, který používá ve scénách zabíjení digitální efekty pro gore záběry. (gogos)

Související novinky

Carpenter je Psychopath

Carpenter je Psychopath

18.05.2005

Legendárny John Carpenter (na obr.) sa po štvorročnej odmlke vracia na scénu. Jeho najnovším filmom bude thriller PSYCHOPATH o bývalom agentovi CIA, ktorý je povolaný späť do akcie, aby zastavil… (více)

Reklama

Reklama