Reklama

Reklama

Mike i Dave sháněj holku

  • Česko Mike i Dave shánějí holku (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Tento film byl natočen podle skutečných událostí. Nečekejte ale žádné soudní drama, osudy válečných hrdinů nebo, nedej bože, životopisný film nějakého politika či excentrického umělce. V tomto případě se jedná o katastrofickou komedii, protože vypráví příběh bratrů Mikea a Davea Stangleových (Zac Efron, Adam DeVine), kteří byli vždy skálopevně přesvědčení o tom, že jedině oni umí rozjet na rodinných setkáních tu pořádnou zábavu. A to ať už se jedná o svatby, narozeninové oslavy, pohřby apod. Ostatní přímí účastníci těchto rodinných událostí to rozhodně viděli jinak. Hlavně proto, že příspěvek obou bratrů ke společné zábavě většinou, vlastně vždycky, končil nějakou naprostou katastrofou: rozsáhlým požárem, těžkými zraněními, infarkty, demolicí slavnostní tabule apod. A tak když jejich sestra (Sugar Lyn Beard) začne plánovat svatbu na Havaji, nastane pochopitelné zděšení a milí bratři dostanou od rodičů podmínku. Na svatbu si musí sehnat partnerky, které je udrží na uzdě. Make i Dave proto začnou přes internet shánět holky, které by je doprovodily na havajskou svatbu jejich sestry. Takové nabídce odolá málokteré dívčí srdce a tak se jejich nabídka rychle rozšíří. Mladí flamendři tajně doufají, že si vyberou dvě slušné dívky a sami si pak užijí divoké dovolené. Ale tvrdě se přepočítali, ze slušných dívek se vyklube nekontrolovatelné dívčí duo (Anna Kendrick, Aubrey Plaza), které jim nejen vytře zrak, ale dokonce je předčí i ve flámování a katastrofách všeho druhu. (CinemArt)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (183)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Kdyby Mike nebyl tak otravný maník (nebo to bylo jen hercem?), tak dám i vyšší hodnocení a nikdy jsem nevěřila, že by film mohl zachraňovat "výkon" Efrona. Svět se zbláznil. Novodobé komedie už nejsou nic pro mě, mám radši inteligentnější humor, ale našlo se tu pár momentů, kdy jsem se od srdce zasmála.. A napadá mě, jestli bych neměla změnit maséra? ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Zac Efron je poslední dobou snad všude. Pravdou díž, že do své rekonvalescence filmové kariéry dal vše a teď sklízí ovoce. A lidi na to slyší, což je důkazem u této jednoduché komedie, která okouzluje krásou pompézních zelených havajských lokací, kde všechno šlape jak má a je to svižnější než všechny Zackovy loňské kousky. V konkurenci s žánrovými klasikami to neobstojí, ale jako jednohubka fungují Mike a Dave parádně...7/10 ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele

Čistý průměr. Film, který diváky zkušenější amerického komediálního žánru rozesměje jen místy. Triviální zápletka o dvou idiotech a dvou idiotkách, kteří hledají k cestu k nápravě, či si jen chtějí užít dovolenou, má přesně ty propriety, které očekáváte od podobně laděného filmu. Tedy plytký humor, debilní chování postav a puberťácká zápletka. Nic víc, nic míň. 60% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Cekal jsem stupidni romantickou komedii, dostal jsem giganticky stupidni, misty radne nechutnou a extra sprostou romantickou komedii, u ktery jsem se valel smichy po zemi od zacatku do konce. Naprosto vymletej pribeh, herci banda super sympatickejch dementu a krome par hluchejch mist neskutecna smrst tu vice, tu mene, ale spis vice sprostejch foru. Naprosto idealni film na totalni vypnuti mozku. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Jedna z mnoha dalších amerických vztahových romantických komedií, ve které nejedna postava projde niterným zvratem, protože si prostě řekne, že už to takhle dál nejde a musí se změnit, mě ve výsledku kupodivu celkem pobavila. Když člověk pomine přes sebe se třískající klišé ve scénáři a jednání herců, odsune mozkové buňky lehce stranou a ignoruje otravně hrajícího Adama DeVina, tak jde o slušnou zábavu, které jednoznačně vévodí masážní scéna. Zkrátka nenáročně strávená hodina a půl, která se sice vypaří hned po zhlédnutí, ale i tak pobaví. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (9)

  • Scéna ATV skoku a svatební obřad byly natočeny na farmě Kualoa na Oahu. ATV scéna byla natočena ve stejném údolí jako Jurský park (1993) a Jurský svět (2015). (ČSFD)
  • Celosvětová premiéra proběhla 29. června 2016 v Los Angeles. (ČSFD)

Reklama

Reklama