Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Linda a Vanda jsou pohledné třicítky, nerozlučné kamarádky a taky spolumajitelky malého knihkupectví v centru města. Linda je rozvedená, vzdělaná, praktická, má malou dceru a pocit zodpovědnosti. Ten naopak chybí Vandě, svobodné, veselé, nezávislé krásce, která sice muže přitahuje jako magnet, ale její živelnosti žádný nestačí. A tak hledá toho pravého. Aktivně. V obchodě s nimi pracuje Edo, který taky touží po lásce na věky věků, ale jako plachý, citlivý a introvertní gay to má těžké. Životy téhle trojice nakonec stejně zamotá několik mužů. Lindě charismatický developer Jakub, který není tím, kým se zdá být. Vandě bývalý profesor z vysoké školy Aladar, jehož je ochotná si vzít, "protože ji má rád". A Edo se už zase přizpůsobuje dalšímu příteli, Leovi... Nakonec ale všechno dopadne úplně jinak, než všichni čekali... (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (449)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ještě stále bezdětná nebo už matka?" Tak tohle kamarádské rýpání mě bavilo, Linda se mi líbila a z nevěry se salámem jsem už také byl obviněn. Tím pozitiva a mé souznění s příběhem končí, protože dvě zasmání za 100 minut není pro komedii příliš dobrá vizitka, zmatené hormony hlavní hrdinky mě děsily, dabovaní Poláci si s mýma ušima nerozuměli, holky s permanentně vloženým cigárem mezi namalované pysky mi smrděly a "erotické" scény byly k pláči. Vždyť já jsem si občas ani nebyl jistý tím, jestli postavy spolu sexují a to je věc, kterou dost často s přehledem poznám. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Romantická klišoidní komedie s humorem, který mi nejednou připadal skoro až trapně z donucení s berličkami z "cool" používání vulgárnější konverzace. Na druhou stranu se vtipem nešetřilo, takže se našlo ještě dost prostoru k pobavení a děj taky solidně odsýpal. Nejvíc mne však zamrzel dabing polských herců, který působil mezi českými herci tak nějak divně "naroubovaný" až to za uši tahalo. ()

Reklama

Ampi 

všechny recenze uživatele

Aby to u mě neměl Po strništi bos v soutěži o 25. Českého lva příliš jednoduché zhlédnul jsem Všechno nebo nic. I když na prvně jmenovaný film, nemá byl jsem na konec docela milé překvapen. Sympatické herecké obsazení a docela dost dobrých nápadů. Sice to jsou slabší 4 hvězdy, stálé to jsou 4 hvězdy. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Vážení slovenskí a českí muži, dávajte si pozor, aby po tejto reklame na čaro luxusu v partnerskom vzťahu nebrala vaša partnerka odmietnutie kúpy originálu Wuthering heights ako prejav vašej neschopnosti si zarobiť peniaze. Že sa veci vyvinú trochu inak, je skôr iba detail a na veci to až tak veľa nemení. Oceňujem, že film je nakrútený presne tak, aby svoj účel splnil a v tomto smere nedošlo vlastne k žiadnej chybe. Čo je možno na celej veci to najstrašidelnejšie. Dokonca jedna sekvencia, skladajúca sa z prestrihávania troch dejových línií, je veľmi šikovne zostrihaná. Dialógy sú bohužial peklo. Byť gay, asi podám do Bruselu žalobu za hanobenie menšiny. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Urbaníková není žádná chytrolína ani vtipnolína, píše v podstatě červenou knihovnu, takže se nelze divit, že scénář podle její knihy musel dopadnout stejně. Na Bridget ani na Sex ve městě to nemělo ani náhodou - i když se snažily kopírovat o stošest. Druhá půlka byla ale trochu snesitelnější a rozhodně o řád výše než Bezva ženská na krku, kterou jsem si zcela nepředloženě pustila jen pár hodin předtím - takže za tři. ()

Galerie (99)

Zajímavosti (31)

  • Film sa umiestnil na 34. mieste v rebríčku 50 najnavštevovanejších európskych filmov roka 2017. (Raccoon.city)
  • Film sa nenakrúcal lineárne. Úplne prvá scéna, ktorá sa natáčala za Prahou v Dolných Počerniciach, bola tá, kde Linda (Tatiana Pauhofová) s Vandou (Klára Issová) sedia na plote pri jazere a zapíjajú sklamanie z Ríma. Hneď potom spadne Vanda z loďky do vody, ale tú ešte predtým skontrolovali dvaja potápači, aby Klára nespadla na niečo ostré na dne a neublížila si. (monalisa69)
  • Na tabuliach, ktoré viseli pred kníhupectvom Lindy (Tatiana Pauhofová) a Vandy (Klára Issová), sa pravidelne menili nápisy a texty. Vymýšľala ich autorka knihy Eva Urbaníková spolu s architektkou Luciou Fejkovou a často sú tam "srandičky", ktoré si mali všimnúť ostatní členovia štábu. To, že si ich niekedy nevšimli, znamená, že sa dostali do filmu. (monalisa69)

Reklama

Reklama