Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Linda a Vanda jsou pohledné třicítky, nerozlučné kamarádky a taky spolumajitelky malého knihkupectví v centru města. Linda je rozvedená, vzdělaná, praktická, má malou dceru a pocit zodpovědnosti. Ten naopak chybí Vandě, svobodné, veselé, nezávislé krásce, která sice muže přitahuje jako magnet, ale její živelnosti žádný nestačí. A tak hledá toho pravého. Aktivně. V obchodě s nimi pracuje Edo, který taky touží po lásce na věky věků, ale jako plachý, citlivý a introvertní gay to má těžké. Životy téhle trojice nakonec stejně zamotá několik mužů. Lindě charismatický developer Jakub, který není tím, kým se zdá být. Vandě bývalý profesor z vysoké školy Aladar, jehož je ochotná si vzít, "protože ji má rád". A Edo se už zase přizpůsobuje dalšímu příteli, Leovi... Nakonec ale všechno dopadne úplně jinak, než všichni čekali... (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (449)

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Už toho mám dost - tohohle typu českých komedií. Budu tedy nemilosrdný jak katova sekyra při dopadu. Jaké to bylo? Debilní, afektované, přeslazené, nevtipné, nedojemné, nelogické, nereálné, trapné ... výčet přídavných jmen může pokračovat dál, já však už skončím a dodám ještě - dabované. Ano. Tohle všechno tenhle film je. Ano asi nejsem Mařka, která sní o tom, že si vezme developera s meďourem, který ji letadlem odveze do Itošky, kde se jí konečně zmocní a jako správný samec jí to udělá ve sprše v kalhotách a košili... (předpokládám, že několikrát!). A kdyby snad developer nebyl to pravé, je tu doktor z hor, který netouží po něčem jiném, než po svobodné matce. Ten nemá meďoura, ale v kufříku Panadol ! No nevím, ale pohádkoví princové dříve měli mnohem větší charisma než tito syntetičtí panáci. Už dlouho se čas u filmu tak pomalu nevlekl jako zde. A už dlouho jsem od půlky neuvažoval rovnou o odpadu. Jenže film měl jedno plus. Táňu. Táňu já rád. Pro Táňu všechno a tak jsem se rozhodl pro jednu jedinou hvězdičku. Už naskočily závěrečné titule, když na scénu přišel Leoš... Aůůůůůúúúúúúíííí. Opět jsem zaúpěl a řekl jednoznačně , NE. Tohle je prostě na odpad... Hrůza, děs běs! ODPAD ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Vážení slovenskí a českí muži, dávajte si pozor, aby po tejto reklame na čaro luxusu v partnerskom vzťahu nebrala vaša partnerka odmietnutie kúpy originálu Wuthering heights ako prejav vašej neschopnosti si zarobiť peniaze. Že sa veci vyvinú trochu inak, je skôr iba detail a na veci to až tak veľa nemení. Oceňujem, že film je nakrútený presne tak, aby svoj účel splnil a v tomto smere nedošlo vlastne k žiadnej chybe. Čo je možno na celej veci to najstrašidelnejšie. Dokonca jedna sekvencia, skladajúca sa z prestrihávania troch dejových línií, je veľmi šikovne zostrihaná. Dialógy sú bohužial peklo. Byť gay, asi podám do Bruselu žalobu za hanobenie menšiny. ()

Reklama

hygienik 

všechny recenze uživatele

WTF? To mi vážne chcú nahovoriť, že keď má dievča 15 ide jej o TO a keď má 35 ide jej o TO? Neverím. A to klišé o bohatom krásavcovi... to si už mohli odpustiť. A čo tak monogamný vzťah na celý život, pani Urbaníková? Čo tak rekonštrukcia nefunkčného manželstva? Neprišlo mi to vtipné, je mi z toho smutno. ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Tak takhle vypadá nezdravý vztah s mužem. Vždycky jsem o tom jen četla v Cosmu, a teď konečně vím, vo co go. Už dlouho se mi nestalo, že bych u filmu vyloženě křičela na hlavní hrdinku: ,,Nééé, to né! S tímhle si to přece nerozdáš!,,. Těch varovných signálů, že Jakub je debil, bylo mnoho, ale evidentně v módu frnda, nevidíte a neslyšíte. Celkem se mi ulevilo, když byl konečně ze hry. Bohužel, mám takový nepříjemný pocit, že doktůrek byl skutečně tou náplastí. Možná jsem jen skeptik. Každopádně, na naše poměry jde o příjemné překvapení. Bavila jsem se. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Čo sme to, preboha, zase natočili? A prečo? Ja mám pocit, že slovenský divák je veľmi jednoduchý divák. Vidieť to na návštevnosti kina. Na kvalitné filmy príde zopár ľudí a hentoto ( neverím, že všetci sú nacionalisti a podporujú domácu tvorbu ) 2x vypredalo kino. Ale rozanalyzujme si, čo sme to vlastne dostali a videli? Ústredný príbeh o žene, ktorá nevie čo chce, podoplňaný vedľajšími príbehmi o buzerantoch, inej žene, ktorá nevie čo chce, chlapíkovi, ktorí síce by možno aj vedel čo chce ale bojí sa a holohlavom Budarovi, z ktorého som zomrel na mieste ( Svet pod hlavou zanechal stopu ). Kde sme to už videli? No všade predsa! Veď naša tvorba, či už filmová alebo seriálová nerieši nič iné!!! Furt je to len o tých vzťahoch, nezmyselných, zmätených ženách a kadejakých "zvratoch". Och. Späť k filmu. Prvá hodina ešte sa ako tak dala. Potom sa to ale celé rozsype ( darček - náramok ) a druhú hodinu držia pokope už len občasné vtípky a záver je nakompletku uvarený z vody. Tam už Evite došli kreatívne nápady. Obsadenie fajn, to jediné bolo asi potešujúce. Zamrzel dabing, kde niekto dabovaný je, niekto nie. Znelo to divne. Lokácie síce neboli terno, ale dalo sa to aj horšie. Môže to fungovať ako komédia, keby sa obmedzili debilné dialógy a trochu sa to prestrihalo, lebo obsahovo a dejovo je to proste vyprahlé. Ale najhoršie je to, že to má taký úspech, že Evitu idú točiť aj ďalej. Ach, čo nás to len čaká. 2 z 5 ( Kino Dukla Svidník ) ()

Galerie (99)

Zajímavosti (31)

  • Scény na záhrade rodičov, keď skladajú detskú postieľku a Martin (Ondrej Sokol) s Edom (Ľuboš Kostelný) maľujú izbu pre Martinove deti, nakrúcali v marci. Listy na stromoch dostali zelenú farbu až v postprodukcii a keďže boli štyri stupne nad nulou, herci tesne pred ostrou klapkou, cmúľali v ústach ľad, aby sa im z nich pri rozprávaní neparilo. (monalisa69)
  • Film sa umiestnil na 34. mieste v rebríčku 50 najnavštevovanejších európskych filmov roka 2017. (Raccoon.city)
  • Jelikož má film 3 jazykové verze, má i 3 verze ústředních písní. Ke slovenské verzi ji nazpívala Dara Rolins, která je i spoluautorkou hudby a textu. Českou a polskou verzi pak nazpívala Ewa Farna, která je také spoluautorkou polského textu. Český text napsala Gabriela Osvaldová. (funhouse)

Reklama

Reklama