Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Linda a Vanda jsou pohledné třicítky, nerozlučné kamarádky a taky spolumajitelky malého knihkupectví v centru města. Linda je rozvedená, vzdělaná, praktická, má malou dceru a pocit zodpovědnosti. Ten naopak chybí Vandě, svobodné, veselé, nezávislé krásce, která sice muže přitahuje jako magnet, ale její živelnosti žádný nestačí. A tak hledá toho pravého. Aktivně. V obchodě s nimi pracuje Edo, který taky touží po lásce na věky věků, ale jako plachý, citlivý a introvertní gay to má těžké. Životy téhle trojice nakonec stejně zamotá několik mužů. Lindě charismatický developer Jakub, který není tím, kým se zdá být. Vandě bývalý profesor z vysoké školy Aladar, jehož je ochotná si vzít, "protože ji má rád". A Edo se už zase přizpůsobuje dalšímu příteli, Leovi... Nakonec ale všechno dopadne úplně jinak, než všichni čekali... (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (449)

Ampi 

všechny recenze uživatele

Aby to u mě neměl Po strništi bos v soutěži o 25. Českého lva příliš jednoduché zhlédnul jsem Všechno nebo nic. I když na prvně jmenovaný film, nemá byl jsem na konec docela milé překvapen. Sympatické herecké obsazení a docela dost dobrých nápadů. Sice to jsou slabší 4 hvězdy, stálé to jsou 4 hvězdy. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Červená knihovna podle jakéhokoliv povrchního a bulvárního časopisu pro ženy. Své publikum si to asi najde, ale nejsem žena, které je v podstatě jedno, s kým spí, přijde někdo jiný. Postavy se podle mne chovají tak strašně přehnaně vtipně, až to vtipné není, spíše trapné a afektované. O postavě, kterou hraje Issová, vlastně nic nevíme, to, že Martin je do ní zamilovaný a ona do něho, není z ničeho znát, prostě se o tom mluví, a on pak po rozchodu s panovačnou ženou přinese jednou kytky a hned je z toho sex... Kde si uhnala Linda malou dcerku, to vlastně taky nevíme a myslím, že tam nikde není řečeno, co se stalo s tím pravým otcem. Doktor je takový vysněný fantasy muž - příjemně šedovlasý, starostlivý, pečlivý, na nic se neptá, nic ho nezajímá, nemá vlastní osobnost, je zde cele jen pro ženu a její děti. V reálu by byl maximálně "dobrý přítel", protože takoví hodní manžové ženy brzy znudí. A Vanda je nám prezentovaná jako trochu naivní vamp, ale přitom po ní chlapi nejdou, jen obstarožní profesor? Samé stereotypy, ve všem, včetně toho homosexuálního vztahu. Ale jinak super, reklama do filmu se prodala, tvůrci si udělali výlety do Tater a do Itálie, všichni žijí ve značkových kuchyních a velkých bytech (fakt bych chtěl vidět, jak si na to vyděláte v knihkupectví, fakt), prostě pohádka, rozvlekle podaná a vlastně v mnoha ohledech nedovysvětlená. Jo, a proč jsou tu angažovaní a velmi podivně předabovaní polští herci? ()

Reklama

kajas 

všechny recenze uživatele

Všechno špatně, nic dobře. Možná pár pokusů o herectví (Ondřej Sokol), ale jinak tragédie od nereálných nesympatických postav přes humor založený na sexuálních narážkách až k šíleným postsynchronům polských herců. Snažím se být na české filmy hodná, ale scéna s psychiatrem v závěrečných titulcích mě dorazila. Uf. ()

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Ľútostná hviezdička za úžasnú Táničku a tých pár dobrých heftov. Všetko alebo nič je telenovelový patvar, ktorý smeruje odnikiaľ nikam, jeho postavy sú protivné karikatúry, je plný zbytočných scén a z prstu vycucaných zvratov a ináč asi nestojí za hlbší rozbor. Myšlienkové dno pre masy, nebrať. A čo ten príšerný postsynchron? Ako sa toto dostalo do kín? Dokonca dosiahlo takýto komerčný megaúspech? Smutné, presmutné. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

České filmy nemusím, ale tento film mne mile překvapil. Dokonce se našlo i pár vtipných momentů. Nějak nechápu, proč se do filmu museli najímat polské herce a následně dabovat, když je to Česko - Slovenský film? To už u nás opravdu nemáme žádné dobré mužské herce? Jinak Mareše jsem si ani nevšimnul. až po slédnutí jsem zjistil, že hrál psychiatra ()

Galerie (99)

Zajímavosti (31)

  • Celková príprava snímky trvala štyri a pol roka, počas ktorej sa stalo asi 150 komplikácií. V decembri 2015 dokonca hrozilo, že ju kvôli nedostatku financií nedotočia. Samotné filmovanie trvalo dva roky a prebiehalo etapovo, pričom hlavným miestom natáčania bola Praha. Náklady predstavovali zhruba 1,3 milióna eur. (Sufferer)
  • V Poľsku sú prísnejšie pravidlá ako na Slovensku a v Česku. Keďže je film prístupný od 15 tich rokov, vystrihli sa všetky intímne scény, takže poľskí diváci mohli vidieť film iba bez nich. (monalisa69)
  • Ewa Farna mala pôvodne naspievať pesničku "Love is the Only Way", ktorú z filmu poznáte v podaní Alžbety Kolečkářovej. Viac sa jej ale páčila druhá pieseň "Všechno nebo nič", o ktorej tvorcovia ani neboli presvedčení, že ju do filmu zaradia. Teraz je z nej hit v troch krajinách. (monalisa69)

Reklama

Reklama