Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Linda a Vanda jsou pohledné třicítky, nerozlučné kamarádky a taky spolumajitelky malého knihkupectví v centru města. Linda je rozvedená, vzdělaná, praktická, má malou dceru a pocit zodpovědnosti. Ten naopak chybí Vandě, svobodné, veselé, nezávislé krásce, která sice muže přitahuje jako magnet, ale její živelnosti žádný nestačí. A tak hledá toho pravého. Aktivně. V obchodě s nimi pracuje Edo, který taky touží po lásce na věky věků, ale jako plachý, citlivý a introvertní gay to má těžké. Životy téhle trojice nakonec stejně zamotá několik mužů. Lindě charismatický developer Jakub, který není tím, kým se zdá být. Vandě bývalý profesor z vysoké školy Aladar, jehož je ochotná si vzít, "protože ji má rád". A Edo se už zase přizpůsobuje dalšímu příteli, Leovi... Nakonec ale všechno dopadne úplně jinak, než všichni čekali... (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (449)

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Už toho mám dost - tohohle typu českých komedií. Budu tedy nemilosrdný jak katova sekyra při dopadu. Jaké to bylo? Debilní, afektované, přeslazené, nevtipné, nedojemné, nelogické, nereálné, trapné ... výčet přídavných jmen může pokračovat dál, já však už skončím a dodám ještě - dabované. Ano. Tohle všechno tenhle film je. Ano asi nejsem Mařka, která sní o tom, že si vezme developera s meďourem, který ji letadlem odveze do Itošky, kde se jí konečně zmocní a jako správný samec jí to udělá ve sprše v kalhotách a košili... (předpokládám, že několikrát!). A kdyby snad developer nebyl to pravé, je tu doktor z hor, který netouží po něčem jiném, než po svobodné matce. Ten nemá meďoura, ale v kufříku Panadol ! No nevím, ale pohádkoví princové dříve měli mnohem větší charisma než tito syntetičtí panáci. Už dlouho se čas u filmu tak pomalu nevlekl jako zde. A už dlouho jsem od půlky neuvažoval rovnou o odpadu. Jenže film měl jedno plus. Táňu. Táňu já rád. Pro Táňu všechno a tak jsem se rozhodl pro jednu jedinou hvězdičku. Už naskočily závěrečné titule, když na scénu přišel Leoš... Aůůůůůúúúúúúíííí. Opět jsem zaúpěl a řekl jednoznačně , NE. Tohle je prostě na odpad... Hrůza, děs běs! ODPAD ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Evita Urbaníková objavia Ameriku... Takýchto príbehových romantických schém napr. taká D. Steelová chrlí celé tony jednu za druhou. Na začiatku je žienka, potom príde chlap s iskierkou v očiach, tá žienku poblázni, zaguľatí, potom príde druhý chlap a všetko sa komplikuje.... atď... atď. No uznajte, nič prevratné. Priznávam však, že som sa nenudil a že snímok zbehol ako voda. Z väčšej časti vďaka vôbec nie zlej technickej stránke filmu a mne pomerne sympatickému hereckému osadenstvu. Casting našťastie vyšiel tak, že pobral pre mňa to najzaujímavejšie zo súčasnej čs scény. Z tohto pohľadu by som ale možno privítal aj troška odvážnejšie scény ženského osadenstva a viac lechtivých scén, aby sa zlepšil aspoň ten prízemný a konzumný aspekt snímku. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,MŮŽU NĚJAK POMOCI?“ ... „MŮŽETE SI MĚ VZÍT...“ /// Regulérní koprodukční romantická komedie. No, s tou „komedií“ bych byl vopatrnější, ale směsice obsazení filmu sekne. Ve filmu vo tělesnejch potřebách, který zatemněj mozek (ne, jídlo to není…) si svoje si přihřejvaj Tatry (Vysoký) a homo kluci (to jako že ti chlapi jsou na rozdíl vod smíšenejch furt v pohodě). Ale hlavně - holky po třicítce (aspoň některý) prej chtěj všechno! Nebo nic! Takže vo životě. Ne vo tom mým, ale chápu, že někdo se tady pozná. Nakonec vítězí to votřepaný – že na každýho někde čeká (nějaký) štěstí. Patos? Asi. Ale vodsejpá to, navíc holčičí vobsazení je fajn. Šuká se tady (často), mluví se vo tom, nechybí pravá láska a pravej chlap. Asi víc pro holky… (co já vím…). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou knihu, kterou v roce 2010 napsala Eva Urbaníková, neznám. 2.) Bylo mně 30 (a je to poznat). 3.) Mám dva parchanty na krku a nevím, kde najít chlapa. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Film, který by Bechdelovým testem neprošel ani náhodou. Kupodivu, i když ho natočily a napsaly ženy, z nich dělá jen hloupé karikatury, jejichž celý život se točí kolem toho pravého muže. Komediálně to není vůbec vtipné, překvapivě jsou tragické i výkony od slušných hereček, za jaké Pauhofovou a Issovou mám a romantika je tu jeden velký klišoidní sterotyp stejně jako všechny postavy. Sledovat film mě vyloženě neuráželo a lehce kýčovitý vizuál taky ušel, tak tomu tu jednu hvězdu nechám. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Zopár komentátorov píše, že toto je film pre ženy. A tak som ohodnotil film na základe ich názorov naň. Tu sú. Prvá: "Blbosť, nedopozerala som to". Druhá: "Jéžiš, hrozná pičovina." Tretia: "Mne sa to celkom páčilo." Štvrtá: "Nepáčilo sa mi to. Hlavné postavy ma totálne štvali." Piata: "Nevidela som." Priemer: 0+0+80+20 +?/ 5 = 20% = jedna *. ()

Galerie (99)

Zajímavosti (31)

  • Rolu vo filme si "strihla" aj ružová kabelka, ktorú preň špeciálne navrhol slovenský módny návrhár Fero Mikloško. (Sufferer)
  • Ewa Farna mala pôvodne naspievať pesničku "Love is the Only Way", ktorú z filmu poznáte v podaní Alžbety Kolečkářovej. Viac sa jej ale páčila druhá pieseň "Všechno nebo nič", o ktorej tvorcovia ani neboli presvedčení, že ju do filmu zaradia. Teraz je z nej hit v troch krajinách. (monalisa69)

Reklama

Reklama