Reklama

Reklama

Poldův švagr

  • USA Ride Along 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ben Barber (Kevin Hart) má čerstvý diplom z policejní akademie a vyhlídku na šťastný život po boku krásné Angely. Její brácha James Payton (Ice Cube) z toho není ani trochu nadšený, ale když už se mu nepodařilo sestře svatbu rozmluvit, rozhodne se z Bena udělat pořádného chlapa. Respektive se o to aspoň pokusit. Jako elitního detektiva atlantské policie Jamese nadřízení vyšlou do Miami, aby přímo u zdroje zatípnul dopravu drog do země. Jeho cílem je údajný narkobaron Antonio Pope (Benjamin Bratt). Právě tuhle akci zvolí James jako školu života pro svého budoucího švagra. Kdyby jen tušil, co všechno bude muset kvůli tomuhle rozhodnutí skousnout, určitě by si to rozmyslel. Nejenže musí řešit nepřetržitou sérii většinou strašlivých průšvihů, ale navíc má co dělat, aby jeho sestra neovdověla dřív, než se vůbec stačí provdat. (CinemArt)

(více)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (98)

Icewarp 

všechny recenze uživatele

Tohle už jsem někdy viděl...100x stejné téma a 100x stejně průměrné. Vtipy přestávají být vtipem a herci tmavé pleti se mi pletou. Ice Cube je klasicky stejně ve vopruzu a jeho šéf je absolutně to nejhorší, co jsem za poslední dobu viděl. Ale ve výsledku je to s pár panákama koukatelnej průměr. Co mě štve je překlad. Kevin Hart pouští v baru " Taylora Swifta", ač je to žena. Stejně jako v "Ďábel nosí Pradu" se baví o "Christianu Amanpourovi", ač je to také žena... God bless naše překladatele. Alespoň by si mohli vygooglit, kdo je kdo.. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Jízda švárů na druhou je prakticky zcela tatáž kokotina, jakou byla jednička. Všudypřítomný a uřvaný Hart a jeho protipól, drsoň s vražedným výrazem ve tváři, pan Ledová Kostka. Trapné momenty střídají vtipné a tak je prostě na místě to ohodnotit jako naprostý průstřel průměrem a slušnou oddychovku.................moje hodnocení = 6 z 10. ()

Reklama

Torgal 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart opäť vo svojej obľúbenej polohe vrieskajúceho, otravného trpaslíka strpčuje život svojmu švagrovi Ice Cube-ovi. Scenár je vylúhovaný Policajt z Beverly Hills obohatený o buddy element, no keďže jeho úlohou je len dostať svoju hlavnú hviezdu do situácii v ktorých môže pišťať a hystericky prehrávať, tak je vlastne úplne postačujúci. Plusové body za chrumkavú Oliviu Munn, s odznakom jej to sekne. 5-/10 ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Oproti debilnej a neznesiteľnej jednotke výrazné zlepšenie. Hlavne kvôli vedľajším hercom - Jeong je super, rovnako aj Munn a Bratt si strihol naozaj dobrého zloducha. Škoda že v žánrovke ktorá mu neponúka veľa priestoru. Nie je to ani veľmi akčné ani veľmi vtipné, ale má to spád a atraktívne prostredie Miami. A musím sa priznať že osobne tie černošské filmy v malých dávkach môžem. Hart je super. Cube tu dáva aj nejaké výraznejšie herecké polohy. Stále to nie je úplné terno, ale lepšie ako nič. ()

Tullamore 

všechny recenze uživatele

První díl mě jen svou existencí nehorázně urážel, připadal jsem si jako v nekonečném, zlém snu a když jsem se probudil, přísahal jsem, že nic podobného již nikdy nezkusím. Ve druhém díle se bohužel prakticky nic nezměnilo a já tím musel projít znova. Vtip je založený na tuposti a neschopnosti Kevina Harta, vše okolo se snaží tvářit seriózně, přitom je to jedna velká sračka. Naprosto zbytečný film. Keon Jeong tomu dodal jednu hvězdu, ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Chyba ve filmu: Když se Ben (Kevin Hart) pokouší na party dostat do pokoje Antonia, tak na záchodě se mu záhadně změní během mžiku šerpa. (Matysek__k)
  • Film mal premiéru takmer presne 2 roky po prvej časti – Ride Along (2014). Kým tá mala premiéru 17. januára 2014, pokračovanie odštartovalo svoju púť v kinách 15. januára 2016. (beso74)
  • O názve „Ride 2gether“ sa veľmi uvažovalo, ale rozhodli sa zostať pri pôvodnom názve. (Zeker)

Související novinky

Kevin Hart si zahraje Monopoly

Kevin Hart si zahraje Monopoly

19.01.2019

Ve světě, kdy svůj vlastní film dostaly už i chatovací emotikony, není žádným překvápkem, že se filmového zpracování dočká i slavná desková hra Monopoly. Film je přitom v plánu už řadu let, teprve… (více)

Tyrese Gibson pojede sólo

Tyrese Gibson pojede sólo

03.02.2015

Hláškař Roman Pierce z Rychle a zběsile 2 má kupu fanoušků. Není tedy divu, že na tom chce jeho představitel Tyrese Gibson postavit hereckou kariéru. Gibson se objevil třeba v Transformers nebo… (více)

Reklama

Reklama