Reklama

Reklama

Všemocný

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2016), 15 h 38 min (Minutáž: 40–45 min)

Hrají:

Jake McDorman, Jennifer Carpenter, Hill Harper, Mary Elizabeth Mastrantonio, Bradley Cooper, Desmond Harrington, Marko Caka, Doris McCarthy, Ari Fliakos (více)
(další profese)

Epizody(22)

Brian toho v životě zrovna moc nedokázal, ale až když jeho otec vážně onemocněl, začal si vyčítat svoji neschopnost. V tu chvíli se objeví starý kamarád a dá mu pilulku, která mu změní život... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer

Recenze (107)

septic 

všechny recenze uživatele

seriálové pokračovnání zájímavého námětu s pohodovými ústředními postavami, kde je velmi příjemným způsobem zakomponovaný humor a výjevy myšlenek a představ. Jennifer Carpenter je úžasná kočka, pokud se zrovna nepodvoluje vymítání. Seriál samotný má ale obrovským způsobem degradující tendenci příběhu. Kdyby zvolili nenavazující detektivní příběhy jako klasické Strange luck nebo X-Files, dopadlo by to mnohem lépe. Po 11tém díle nepokračuji ve sledování ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vlastně je to jen další z řady kriminálek, která se ale může opřít o úspěšný film a tenhle doping bezezbytku využívá. Jako velké plus beru povinnou linku táhnoucí se celým seriálem, která je tady upozaděná, což věci jednoznačně prospívá, dalším pozitivem je všudypřítomný a nenucený vtip a povedlo se i obsazení hlavního hrdiny, který v mých očích přehrává originál Bradleyho Coopera. Samozřejmě i tady se najdou slabší díly, což je průvodní jev prakticky všech seriálů, ale nenašel se tu jediný, který by mě nebavil a to se počítá. 80% ()

Reklama

Wade Wright

všechny recenze uživatele

Seriál má nudný a pomalý začátek. Skvělý osvěžující a originální prostředek a jednoduše geniální konec. Bryan je sympatická a dobře napsaná postava stejně jako zbytek arzenálu. Každá epizoda je jiná a má jinou žánrovou odchylku. Najdete tu komedii, superhrdiny, Grotesky, Noir kriminálku až k hororu. Už dlouho jsem neviděl nic co by mělo takovou fantazii a dokázalo si vyhrát naprosto se vším. Kamera, zvuk, vizuál, nasvícení. Nebýt prvních třech, dle mého názoru, až moc nudných eoizod byl by tu slušný náběh na něco víc, těším se, až se k seriálu vrátím a zkouknu ještě jednou. Teď zatím jen smekám klobouček a lituji nad tím že nikdy nevznikne druhá série. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všemocný má parádní základ. Originální netradiční film s hereckou hvězdou (alespoň v současnosti). Jenže seriál vzal celý ten příběh za úplně špatný konec. Proč epizodní příběhy? Protože hlavní příběh nemá takovou sílu a nápady, aby utáhl celou sérii. Jenže proč proboha? Vtípky a humor není problém, je problém, pokud je všudypřítomný a po sté už nudící. Seriál si vzal základní premisy z Blacklistu (mladá policajtka a někdo nad ní, který je ve všem lepší, ale nelegální). Jenže i když Limitless nemá Spydera, věřím tomu, že v lepších rukou z toho šlo vytřískat mnohem víc. Jako důkaz můžete brát fakt, že 15 dílů jsem skousl dost těžko, jenže posledních 7 epizod jsem dal za jedno odpoledne. Proč? Protože se konečně něco začalo dít. A v takový moment seriál šlape dobře, McDorman je sympaťák a Carpenter se pěkně dívá. Dalších sérií se už nedočkám, a i když mě ke konci seriál bavil o chlup víc, smutný z toho nebudu. ()

BernyLM 

všechny recenze uživatele

Seriál si neumí udržet dlouhodobě pozornost. Neustále se opakující schéma začne po čase nudit. Film ukázal asi už moc výhod NZT, že seriál už to může jen omílat dokola, ale nikam moc už se nedostane. Hlavní postava je nudná a nezajímavá. Celý děj se pak točí kolem případů FBI a spíš to připomíná kriminálku, takže to rovnou můžeme srovnávat s mentalistou, který alespoň využíval důvtip a dedukce. Za mě 1 hvězda. ()

Galerie (667)

Zajímavosti (6)

  • Desmond Harrington (Casey) hraje v seriálu přítele Jennifer Carpenter (Rebecca). Pár si společně zahráli i v seriálu Dexter (od r. 2006), kde ztvárnili role Quinna a Debry. Současně jde o druhý seriál, kde společně hrají role policistů. (KajusaK)
  • V 15. minutě ukáže agent Boyle (Hill Harper) ostatním zabavené „pevné disky“. Ve skutečnosti však v ruce drží pouze počítačový zdroj, který nemůže nést žádné užitečné informace. (kkomtu)

Reklama

Reklama