Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedmnáctiletý flákač Anton (Devon Sawa), který by mohl být vyhlášen nejlínějším a nezbytečnějším Američanem, se vydá navštívit své stejně hloupé, líné a neužitečné kamarády Micka (Seth Green) a Pnuba (Elden Henson). U nich se při sledování televize dozví o několika záhadných vraždách, ke kterým došlo v jejich městečku Bolan. Přestože jim to zrovna příliš dobře nemyslí, uvědomí si, že za vraždy by mohl být zodpovědný Anton. Nebo lépe řečeno, jeho pravá ruka, která se rozhodla žít vlastním životem a projevily se u ní značně morbidní sklony. Zatímco se Anton pustí do boje se svou vraždící končetinou, která hodlá v zabíjení pokračovat, Debi (Vivica A. Foxová) se vydává napříč celou zemí po stopách podezřelých událostí, které ji zavedou až do severní Kalifornie a městečka Bolan. Síly dobra a zla stanou tváří v tvář v našlápnuté komedii Ruka zabiják. (HBO GO)

(více)

Recenze (184)

Dallas 

všechny recenze uživatele

Čo by asi napísala ruka zabijak? Komu sa to nelúbi nech skape!!! Čo by počúvala ruka zabijak? The offspring!!! Po kom by najradšej skočila ruka zabijak? Po Jessice Albe!!! Ajajaj mám ruku zabijak. PS: Beheaded od offspring je punkrocková pecka suprová jak je Jessica Alba rajcovná (tzn. fakt moc). 70% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem tento film nemohl sehnat, ale naštěstí se zadařilo. Strašně jsem si ho oblíbil už v mládí. Našlo se zde pár slušných hlášek, které se mísí s atmosférou hororu. Takový životní styl, který měl Anton bych si taky nechal líbit. Moc pěkný film s dobrým nápadem a s vtipnou hláškou těsně po zneškodnění ruky. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Vážne zábavná vecička, parodujúca hocičo i hocikoho. Toľko odkazov na známe horory sa nevidí až tak často a nerobil to vobec lacno ani trápne i keď ani toho sa trocha nevyhol. Ale ked sa jedna o takýto námet, myslím si, že to sa bez toho spraviť nedá. Vraždiaca ruka sa s tým naozaj nesrala a tak bodycount bol dosť vysoký. Je to vtipné, miestami i nápadité a sem tam i krvavé a ja som sa rozhodne bavil. Tak 4* v pohode môžem dať. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Naprosto úchylná komedie o klukovi, jehož pravá ruka má nutkání vraždit. Totální jízda, při které je možné snad opravdu vše. Zombie kamarádi jsou skvělí, hlavně při scéně nasazování hlavy na trup a následném obmotání krku izolačkou. :D Potěší i velmi mladá Jessica Alba. Jinak tyhle hororové komedie 80. a 90. let mám moc rád, škoda že už se to netočí dneska. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrá práca s vlastnou prostoduchosťou. Tvorcovia skvelo používajú humor, nechutnosti i nahotu. Samozrejme nie je to nič zázračné, ale ako film pre uctievačov žánru, je to skvelá vec. Devon Sawa bol neskôr lepší v NEZVRATNOM OSUDE. Najviac ma prekvapila prirodzenosť Jessicy Alby. Aj keď sa to na prvý pohľad nezdá, niektoré scény sú bravúrne zrežírované... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (20)

  • Natáčení probíhalo od 20. dubna do 7. července roku 1998. (Stocki)
  • Tento film, ve kterém hlavní hrdina zabije své rodiče i své dva nejlepší kamarády (i když všechny nechtěně), musel o několik dní odložit premiéru a to na 30. duben roku 1999. Důvodem byl masakr na Columbine High School, který se odehrál 20. dubna 1999. Dva náctiletí studenti Eric Harris a Dylan Klebold zde zastřelili dvanáct studentů, jednoho učitele a dalších dvacet čtyři lidí zranili. Oba poté spáchali sebevraždu. (Stocki)
  • Když Mick krmí “hlavu“ Pnuba, počet sýrových křupek v křesle kolem jeho hlavy se mění a zároveň jsou jinak v křesle rozmístěny. (Stocki)

Reklama

Reklama