Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chvíli to vypadá, že na lyžařském zájezdu o zimních prázdninách bude Kuneš honit jen nápadníky své dcery Johany. Požár horské chaty plné dětí a nalezené tělo nevěrné učitelky ovšem připraví Kuneše o dovolenou... (Česká televize)

Recenze (32)

Radko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na lyžiarskom zájazde si každý rád zajazdí. Nielen na lyžiach, ale aj jeden s druhým a druhý s treťou. Od vzájomného trenia slizníc potom nikdy nie je ďaleko k nenávisti. A nenávisť, ako je známe motivuje často k činu. Avšak môže to byť slepá stopa, pretože je tu ešte jeden pyroman. Takže ako to všetko bolo, dozviete sa, ak si pozriete tento zo série trochu vybočujúci. Vybočujúci, tak trocha stredoškolsko otcovsko výchovno/ vyšetrujúci rapeľ. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hned, když jsem zase slyšel "skřípění zubů", tušil jsem něco nekalého. Fakt by mě zajímalo, jestli se producenti podívali, za co vysolili své peníze, protože jestli jsou s takovým výsledkem spokojeni, hrozí nám, že zaplatí i nějaký podobný projekt. Opět mě dostal náčelník, který už něco zažil, takže přesně ví, jak se bude vyvíjet případ žháře a nařídí vyšetřování budoucí vraždy. Příliš jsem nepochopil majora Kuneše, když si před průchodem plameny hodil na hlavu ručník, měl si ho, myslím, alespoň namočit... Obrovský herecký výkon předvedla Barbora Vágnerová, marně přemýšlím, proč ji obsadili, předpokládám, že se chtěla jen ukázat v televizi, takže nežádala honorář. Korunu všemu nasadil jako obvykle vrchní tušitel Kuneš, jeho věta: "Jedinej člověk, kterej tam ten klíč od pokoje Pechníkový mohl schovat, jste vy, Martino.", by se mohla tesat do kamene. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spíše průměrný případ, ale pořád Kuneš to zachraňuje. Vyjede si se svou dcerou na hory a tam se samozřejmě odehraje mord, který si zaslouží vyšetřit. A Kuneš se svým parťákem Muchou to vyřeší s naprostou grácií. Hezká, ale smutná role pro Barboru Vágnerovou. PS: scénárista buď v životě nebyl na školní akci nebo je úplný magor. Už někdo zažil, aby když na lyžáku uhoří jedna z pedagožek, aby se pokračovalo dál, nemluvě o tom, že vyhořela chata pro ubytování? Tady jste pane Pachl těžce přestřelil, tohle byla blbost nad blbosti. ()

Ozzy2 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět originální zápletky.Už podruhé mají pachatele vyfoceného na místě činu, tentokrát to není vrah, ale masový pyroman, úředně uznaný cvok, který jezdí u záchranky..A stou sanitkou se motá v civilu!!!na místě činu, nikdo si ho nevšímá.Parta studentů se po požáru a smrti učitelky směje ještě u výslechu,rapl Kuneš má fakt autoritu.,,,,.bože, Pachle, nepij to ani ředěný.Herecký výkon vražedkyně byl natolik amatérský, až jsem se styděl, i když ji vůbec neznám, ale tomuto dílu dal poslední hřebíček do rakve.Ještě doplnění:Říká také někomu z vás dcera pitomče, nebo trapáku?Asi ne, možná panu scénáristovi-režisérovi ano,, tam je to na místě. ()

Carodej_pes 

všechny recenze uživatele

Školní výlety v dřevěných chatkách měly pro mne nepříjemnou atmosféru vždy. Jenže tady umře člověk (a to zdánlivě dost nechutně), čímž odpudivost zasazení nabírá na své míře. A mě pak doslova zaráží, že v šoku (který smrt chtě nechtě musí vyvolat v každém, echt pak když se jedná o známého člověka) je z toho všeho jen jediný člověk, a to navíc vrah. Neuvěřitelně špatně uchopený díl, který chtěl být buď surrealistickým filmem (při takovém čtení je pak dost komický) nebo klasicky detektivním (a při takovém čtení je pak těžce odbytý). ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v Abertamech, Újezdě nad Lesy, na Božím Daru. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama