Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mrtvola německého gamblera v utopeném autě a chybějící výhra zavedou Kuneše do hraničního casina. Tělo krupiérky vydá Labe jen o několik dní později. Kdo nepřál dvojici podvodníků jejich výhru? (Česká televize)

Recenze (24)

mh.mail 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

60% — Tento díl se mi líbil opět o trochu víc. Sice jsem odhalil hned na začátku, co a jak, ale nijak mi to nevadilo. K vyřešení případu tentokrát nepomohla náhoda, alespoň jsem si žádné nevšiml, ale kriminalistická práce a dedukce. Po hektických událostech z konce předchozích dvou dílů se Kunešův osobní příběh a možná i případ Hany W. sune pro mě trochu nepředpokládaným směrem, ale kdo ví, třeba je to jenom kamufláž a na konci bude velké překvápko. Představuju si to tak, že ještě příští díl bude takový standardní, ale poslední dva budou už výhradně zaměřeny na Hanu W. a všechno to kolem. Nechám se překvapit. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V desáté epizodě mě pobavil major Kuneš, který se konečně lingvisticky uplatnil, ale pak přišla velká chvíle Sherlocka Lupínka. "Pohřešovaná žena: 21-29, základní až středoškolské vzdělání, Češka."- to vše vydedukoval jen z přívěsku na klíče ve tvaru slona. Vzhledem k tomu, že na rozdíl on Doylova Holmese nevysvětlil, jak k těmto závěrům dospěl, snažím se to ještě teď rozklíčovat, ale tuším, že je to marné. ()

Reklama

brando 

všechny recenze uživatele

Perličkou je herecká účast Miloše Potisky a jeho ženy, jihoafričanky Shimo, kteří spolupracovali na knize Kmenty Padrino Krejčíř Afričan, jejichž obsazení lze brát jako trafiku od tvůrců, jelikož stejný produkční tým točil i Gangster Ky. Kuneš v tomhle díle opět perlí, celkové vzato je Čermakuv part velice vděčný jeho herectví. ()

v.indruchova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

česky znělka je lepší než english/čengliš. Celkem jsem si jí oblíbila, i Kuneše kerej skoro nic neřekne. Já moc bezmluvný nechápu :) trochu rozpačitý, ale aspoň si trochu zahřeju mozek. /"Nacamranej nebo mu zvadli brzy" XD Ta Kunešova děvka mě točí stejně jestli nevraždila ona? Co ten symbol listu s lidskou tváří? Divně to zahráli do outu, všechno je na špinavýho poldu ale co ta jeho? ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyhrát opravdu velký balík peněz v kasinu se každému hned tak nepoštěstí, no a pokud to provedete nečestným způsobem, může z toho být velký problém. Problém, který nemusíte přežít…Kuneš začal zase chlastat, ale když už se ze svého deliria probere, je schopen vyřešit další případ a ještě si u toho i vrzne. Lupínek poznává i strasti svého otcovství a zajímavým bodem tohoto dílu byla Malvína Pachlová …Nicméně se minula s Dolanským, se kterým řádila v posteli ve filmu Raluca (2014)… ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v Aši, Lokti, Abertamech, nemocnici Krč, Božím daru, Karlových Varech. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama