foto

Martin Dusbaba

  • nar. 10.4.1976 (40 let)
    Pardubice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil se v Pardubicích v roce 1976. Po absolvování studia na gymnáziu strávil rok na Střední divadelní škole při Severomoravském divadle v Šumperku. Poté vystudoval herectví na Divadelní akademii múzických umění v ročníku vedeném Janem Bornou a Janou Březinovou. Spoluzakládal Studio Řetězová (později Řetízek), Divadlo Nablízko, Divadlo Aqualung. Později byl angažován v kladenském Divadle Lampion. Nyní má angažmá v Divadle Antonína Dvořáka v Příbrami.

Dui

Herecká filmografie

2016 Atentát (TV seriál)
Šancja (E14)
Rapl (TV seriál)
Black Jack (S01E10)
2013 Příběh kmotra
Sanitka 2 (TV seriál)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2009 Proč bychom se netopili (TV seriál)
Přešlapy (TV seriál)
2008 Kuličky
Před domem (studentský film)
2007 ...a bude hůř
2006 Letiště (TV seriál)
Setkání v Praze
Úřední hodiny (studentský film)
2005 Eden (TV seriál)
2004 Redakce (TV seriál)
2002 Lidé z autobusů (studentský film)
2001 Kruh
Vohnice a Kiliján (TV film)
1998 Spravedlivý Bohumil (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace