Reklama

Reklama

Dárek

  • Česko Křivdy z minulosti (více)
Trailer 1

VOD (1)

Simon (Jason Bateman) a Robyn (Rebecca Hall) jsou mladý manželský pár, jehož život se odehrává přesně podle představ a plánů. A to až do dne, kdy náhodně potkají Gorda (Joel Edgerton), Simonova dávného známého ze střední školy. Od té chvíle se jejich budoucnost začíná pomalu ale jistě rozjíždět po děsivém a šíleném tobogánu. Po několika dalších náhodných setkáních a nečekaných návštěvách Simon a Robin začínají být z Gordova chování a slov znepokojení. A navíc se začnou objevovat záhadné dary, díky nimž se odkrývají podivná tajemství z minulosti. A Robyn se tak nejen dozvídá znepokojující pravdu o tom, co se odehrálo před dvaceti lety mezi Simonem a Gordem, ale především stojí před nečekanými otázkami. Jak dobře opravdu známe nám nejbližší lidi? Je dávná minulost navždy už jen minulostí? (Cinemart)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (487)

H34D 

všechny recenze uživatele

Civilní příběh o lidech, který postupně odhaluje černou minulost a vypráví o tom, jaký vliv může mít na přítomnost. Dárek nás nebombarduje kdovíjak hlubokou psychologickou sondou, je tak nějak akurátně propracovaný a překvapivý zároveň. Svým vyzněním tedy připomíná podařenější Hon. Jen trošku mi bilo do očí, že na poměry takto lidského příběhu, bylo zvoleno poněkud snobské prostředí. 7/10 ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Prichádza prekvapenie: ‘The Gift‘ je vyzrelý thriller, ktorý je oveľa komplexnejší a príťažlivejší ako naznačujú trailery. Neviem, o čo sa snažilo marketingové oddelenie, keďže film sa javil ako druhoradý, lacný a predvídateľný thriller. Ako debut režiséra Joela Edgertona je to ozaj pôsobivé. Kamera je úžasná a pohyb je pomalý, ale nikdy nie tupý. Premisa filmu klame svojou jednoduchosťou, čím viac však snímok napreduje, tým viac zložitým a zamotaným sa príbeh stáva. Edgerton, ktorý tiež napísal scenár, odmieta dodržiavať žánrové konvencie a neustále zvyšuje očakávania divákov, čo sa to vlastne deje. Rovnako ako tie najlepšie thrillery, darček sa vyvíja prirodzene a realisticky, má mnoho zvratov a poriadnu dávku napätia. Edgerton a Rebecca Hall sú skvelí, ale Jason Bateman to zaklincoval. Nadôvažok – vychutnajte si tento prekvapivo inteligentný a intenzívny thrillerový počin, ktorý je akýmsi návratom k najlepším stalkerovským filmom z 90-tych rokov a pre diváka je skutočným darčekom. 85%. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Simon Says Go Watch this movie. Trailer příliš nenavnadí, poněvadž nemá čim. Film neobsahuje krev, nejsou zde vraždy ani násilí, jedná se tedy o Light Thriller, spíše psychologické drama, ale inteligentně napsané i zrežírované a hýří se to originálními zvraty a dokonce se zde objeví i dvě solidní lekačky. Zklamal mě konec, který zanechá v divákovi spousta nezodpovězených otázek, to já osobně v lásce nemám, ale palec nahoru za Revenge jiný, než jsme byli doposud zvyklí. Plusem bylo obtížné vybrat si kladného hrdinu. Jeden je Hajzl druhý je podivín. Velmi Kvalitní film. 80% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Neudělal jsem to. Klid. Nedotknul jsem se jí. A možná jo." Ach ta karma. Člověk jen tak ze srandy, z nudy nebo pro povýšení zničí pár životů a hned za to má trpět? To je nelidské ... a správné. Já mám vždycky radost, když se na svini uvaří voda a i když tenhle Dárek víckrát rozbalovat nebudu, tak to neznamená, že by mne v některých pasážích nepotěšil. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Slušně zabalený dáreček, nicméně v ´Líbánkách´ se velmi podobného tématu chopil Hřebejk s mnohem větší působivostí a grácií. Tomu filmu se po řemeslné stránce nedá vytknout nic, navíc za tu jednu brilantní lekačku dávám palec nahoru, ale ze závěrečné pointy jsem si na zadek nesedl a tak nějak to ze mě vyšumělo. Ale jako debut dobré, Joele Edgertone. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (5)

  • Manželé nemohou přijít na to, jak Gordo (Joel Edgerton) znal jejich adresu. Gordo to v první scéně skutečně slyší u prodavače, který domlouvá doručení. (veronikajel)

Reklama

Reklama