Reklama

Reklama

David Brent: Na turné

  • Velká Británie David Brent: Life on the Road (více)
Trailer

VOD (1)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

IceQueen 

všechny recenze uživatele

David Brent je jedným z tých charakterov, vďaka ktorým si nevinný divák dokážete "užiť" enormný level trápnosti. Hanba by proxy. Najlepšie to vystihuje prehlásenie Doma Johnsona, ktorý s Brentom vystupuje ako rapper : "You think it’s painful to watch, I have to stand next to him". Moje hodnotenie je značne ovplyvnené zabijáckymi textami piesní, ktoré sú kupodivu aj celkom počúvateľné. Silne odporúčam videoklipy, Lady Gypsy alebo Equality Street sú absolútne lahôdky. ()

Bakllazaan 

všechny recenze uživatele

Jsem fanda Rickyho, ale tento film spolecne s Korespondantem se moc nepoved. V zasade to kopiruje vanocni special, ale ne moc dobre. Vice se melo loet na to, ze prestoze he Brent rozjivenej pubertak, dokaze v lidech kolem sebe rozdat aspon nakou radost. Trochu to tam je, ale cely film je hrozne rozplizlej. A to jaem se hoodne tesil ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Klasické The Office: mix nepríjemne trápnych momentov (vedú "groupies" na hoteli), bohovských gagov (Dont Make Fun of Disableds!!!) a vaty, ktorá to celé spája. Na jednej strane s lepším dramaturgom by to bolo oveľa lepšie, na strane druhej, už by to ale asi nemalo ten špecifický štýl Rickeyho Gervaisa. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Můj asi nejočekávanější film járu 2016, a tak, jak se u jiných současných filmů snažím očekávání srazit na minimum (a u spousty z nich je to stejně zbytečný), tak tady jsem chtěl naopak dostat jen to nejlepší, protože Gervais to ani jinak neumí. Mno a... a? A je to pecka (uuf) :-) A i když z toho spíš "smrdí" Derek, Rickyho pozdější seriál, než originální Kancl, tak je člověk prostě rád, že má toho Brenťáka po letech zase zpátky (a že se za něj může zase cítit trapně :-). Ten film má neskutečnej good feeling, a i když třeba ve vás nevybuchují záchvaty smíchu, tak ten úsměv z obličeje nesleze až do konce. Navíc se přistihnete, že tomu chlápkovi ten úspěch v showbizu fakt přejete (i když Brent kecá, když říká, že je jeho kariéra na hovno, všakže :-). Kurde, a to jsem chtěl napsat nějakej ftipnej komentář, ale člověk se po zhlédnutí cítí tak nějak vesele smutně a smutně vesele, tak jako, a to jsem tohle přízvisko fakt nechtěl nikdy použít, smutnej klaun David Brent po konci Tour. (Velkej dík Perverzovi za titule ;-). "Call me nigga." ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Mé největší obavy se naplnily a volné filmové pokračování seriálového Kanclu je zbytečným příběhem Davida Brenta, který nemá šanci utáhnout delší stopáž a po cestě ke konci opakovaně zakopává. Humor je řídký a málokterý vtip se trefí do černého a velká část filmu je tak nevtipná a kupodivu Gervais z velké části sází na emoce a snaží se hrát na vážnější notu a donutit nás k pocitům lítosti k hlavnímu hrdinovi, což rozhodně není to, co bych od filmu chtěl. Nechápejte mě špatně, dodát komedii hloubku není často od věci, ale jestliže je to na úkor samotného humoru, tak je to špatně. Life on the Road bohužel potvrzuje trend Gervaisovy sólové tvorby ukazující, že je překvapivě sentimentální a většinu drsnějšího humoru měl na starosti jeho kolega Merchant. Mám tak pocit, že film s Davidem Brentem fanoušky seriálu rozhodně neuspokojí a lidem neznalým Kanclu už vůbec nic neřekne, tudíž jde o zbytečný film pro nikoho. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • V rámci propagácie filmu odohral Ricky Gervais niekoľko koncertov ako David Brent so skupinou Forgone Conclusion, okolo ktorej sa točí dej filmu. (tomashrabek)
  • Doc Brown (Dom Johnson) povedal, že veľa scén vo filme bolo improvizovaných. Rozhovor Davida Brenta (Ricky Gervais) s čašníčkou vraj z veľkej časti nebol napísaný a Doc si v jeho priebehu zakrýva tvár kapucňou, aby zakryl smiech a nevypadol z role. (tomashrabek)
  • I keď postava Davida Brenta vo filme často riadi auto, jeho predstaviteľ Ricky Gervais priznal, že v skutočnosti šoférovať nevie. (tomashrabek)

Reklama

Reklama