Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policisté Hank Rafferty a jeho parťák Charlie Reed se při akci dostanou do přestřelky, během níž je Charlie zabit. Vyšetřováním je pověřen detektiv McDuff. Zanedlouho se Hank dostane do sporu s užvaněným černochem Earlem Montgomerym, kterého právě vyhodili z policejní akademie. Když Earl propadne panice kvůli čmelákovi, pokusí se Hank hmyz odehnat obuškem. Náhodný svědek vše natočí na videokameru a nahrávku prodá televizi. Nešťastný Hank je vyhozen od policie a odsouzen za napadení na šest měsíců. Po propuštění nastoupí u bezpečnostní agentury a je odhodlán na vlastní pěst vypátrat vraha svého parťáka. V noci přistihne ve střeženém objektu zloděje a opět se dostane do přestřelky, do níž nečekaně zasáhne i Earl. Pracuje totiž jako strážný u stejné agentury. Zatímco zlodějům se podaří uniknout, Hank a Earl jsou zadrženi policií. Po propuštění pokračují v pátrání a dostanou se do kamionu zlodějů, směřujících do Mexika. Uvnitř najdou prázdné sudy. Když zjistí, že jsou zhotoveny z neznámé slitiny a že s pašeráky musí spolupracovat někdo od policie, ukryjí náklad tajně v garáži Hankovy bývalé přítelkyně Denisy. Oba muži pak vyrazí do akce, aby konečně dopadli zločince i jejich policejního spolupracovníka. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (205)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Roberts vypadající jako provozní z Modré ústřice a duo uctívačů trapna Lawrence - Zahn. Znám jen dvě méně sympatické postavy s knírkem, než jsou tito dva a to sice litevskou vzpěračku Světlanu Hermafroditusovou a Adolfa Hitlera.. Uvaluji si na sledování filmů zoufalého klauna Lawrence časově neomezené embargo. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Policajti na baterky neni žádná komedie, která by nějak uvízla v paměti a člověk se bavil tim, co se odehrávalo ve filmu ještě nějakou dobu po skouknutí, ale i tak to nabízí rozhodně slušnou porci zábavy, kterou obstarávaj Steve Zahn a Martin Lawrence v poctivých dávkách celej film a očas dojde i na slušnou akci. ()

Reklama

char_t 

všechny recenze uživatele

Jestli chcete drsnýho bělocha bez smyslu pro humor a hláškujícího černocha, nejlíp z policejního prostředí, podívejte se na 48 hodin. Nebo na kterejkoli další film s tímhle popisem, jsou jich tucty. Tenhle patří mezi ty nejslabší - Lawrencovy hlášky nejsou vtipné (dokonce ani trapně vtipné), Zahn je neskutečně nijaký a příběh stupidní a nesmyslný. Ztracený čas. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Akční / Thriller / Komedie? Opravdu? Já tedy marně hledal kde to bylo akční, marně čekal na thriller a marně přemýšlím čím to měla být komedie. Nevtipná, nezábavná nuda s trapným Lawrencem, Zahnem, který mi připadal úplně mimo, scénářem, který autor nepsal, jen ho prohnal nějakým kompilátorem, co ho poskládal z těch nejlevnějších klišé nabízených nějakou zkušební free verzí, a pak z něj ještě pro jistotu vyházel všechno co mohlo hrozit humorem. Naprosto a ve všech ohledech zbytečný film. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Pre mňa solídna buddy akčná komédia. Lawrence tradične občas otravný a trápny, ale ako celok pozerateľné. Malo to totiž slušné množstvo akcie a príbeh s tými správnymi trade markmi žánru (naháňaky, prestrelky v skladoch...) - presne to mi chýbalo pri STARSKY A HUTCH. Asi rovnako dobré ako MODRÝ BLESK... ()

Galerie (55)

Zajímavosti (7)

  • Více než 400 000 lahví nápojů a piva bylo použito jako kulisy během přestřelky ve skladišti. (CliffLee)
  • Při autohoničce na vrakovišti, kde hlavní hrdinové ujíždí v policejním autě, nabourají pravý přední bok auta (blatnik, světlo, nárazník, atd...) v dalším záběru je ale auto zcela v pořádku. (Dzarule)
  • Policajný riaditeľ Washington jedol vo filme chipsy značky Lays. (BoncheR)

Reklama

Reklama