Reklama

Reklama

VOD (1)

Mozkožrout řádí v restauracích v obchodním centru. Dole v temnotě je ale v sázce budoucnost celého světa. (Netflix)

Recenze (87)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Budúcnosť sveta v rukách výnimočných detí. Prevedenie: Epické finále. Boje na všetkých frontoch. Scéna s "Never Ending Story" sa určite zapíše do histórie kinematografie. Pocity: Ja sa zrejme tretí raz budem opakovať ale presne takto si predstavujem ukončenie epickej série. Malo to jednoducho všetko čo to malo mať. A finálna emócia bola o to silnejšia že sa prejavilo dobro aj tam kde by ste to vôbec nečakali. 100% ()

kudryj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až na otravnou sedmou epizodu, série vynikající, mám rád kombinaci akce sci-fi a humoru, takový moderní Návrat do Budoucnosti, viz.vsuvka v kině. Kombinace Terminátor vs tlustý Rambo taky parádní. Jen bych tomu sundal nálepku horor, v této linii seriál nikdy nešel a určitě nikdy nepůjde. Hopp přežil, máme ho kdesi ve vězení v Rusku na Kamčatce, což může dát nové sérii zpestřující náboj a až se El vrátí schopnosti, jistě ho tam objeví. A Never Ending Story byla třešnička na dortu. :D ()

Reklama

Solverino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

... a pořád to stejné, jako v první i druhé sérii... pořád ty nesympatický fakani s šílenejma xichtama, na který se nedá koukat, děsivě šablonovité, patetické, silácká kecy o prdu a pořád dokola a dokola... určitě bude čtvrtá a pátá série... se stejným scénářem, není třeba nic novýho vymejšlet, je to jako Nemocnice na kraji města.... (jedna hvězda za velmi dobré retro reálie) tak ten konec, ze kterýho stříkal patos a syntetické emoce, to ne, to se nedá ani jsem to nedokoukal, škoda ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už při sedmé epizodě mě napadlo, že jsou Dufferovi natolik rozverní, že by mě v jejich podání nepřekvapila čtvrtá řada ve formě muzikálu. Moc daleko od pravdy jsem nebyl. Pěvecký duet byl velký bizár, který totálně rozbil poslední pozůstatky napětí a společně s dojemným závěrem vytrčil prostředník na všechny, kdo čekali především hororovou podívanou. Všechno je to o vztazích, ztrátách, růstu a životě normálních lidí, kterým se staly nenormální věci. Až tak prosté to je a přesto se sluší uznalé pokývnutí, protože napsat a natočit to tak, aby to pobraly davy kriticky naladěných fanoušků( a nesepisovala se petice), to vyžaduje velký talent. Přesto. Svoje výhrady jsem sdílel u každé epizody a stojím si za nimi. Z mého pohledu je tato řada slabší než ty předchozí, ale pořád jde o solidní nadprůměr. Největší slabinou je paradoxně příběh, který funguje jen díky skvěle napsaným postavám a filmařskému umu tvůrců. Jinak je zoufale primitivní a v mnoha ohledech nedotažený. PS: potitulková scéna nedává smysl a tvůrci to neměli zapotřebí...ale nebude mi vadit, když se s El a ostatními, ještě setkáme. ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(Dodatek ze dne 10.08.2022). 9. a poslední díl 3.série. Finálový souboj začíná. Než se stihnou Max, Lucas, El, Mike, Nancy s Jonathanem a další přemístit z nákupního centra, zaútočí na ně zlá příšera přivedená Billym. Mezitím se snaží Hopper s Joyce a jejic kamarádem zničit zdroj, jenž otevírá Bránu. Jejím zavřením by se mohlo podařit odříznout stvůře přístup k hlavnímu padouchovi, který na Odvrácené straně sílí. Vše se vydaří, ale s následky. Billy a Hopper umírají, Jane (El) přichází o svoji moc (téměř). Bude slabá navždy? O tři měsíce později se Jonathan s Jane a Joyce přesouvají pryč z Hawkins. 100 procent. ()

Zajímavosti (11)

  • Planckova konstanta měla po odvysílání epizody hodnotu 6.62607015. Hodnota 6.62607004, zmíněná v epizodě, platila do 20. 5. 2019 a byla změřena experimentálně. Nová hodnota byla stanovena a má přímou souvislost se změnou definice kilogramu, k níž došlo také v roce 2019. (Jirka_Šč)

Reklama

Reklama