Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luděk zjišťuje, že když je špatně, může být ještě hůř. Nutně potřebuje peníze na zaplacení alimentů, ale jezdit s popeláři, jak mu navrhuje kamarád Franta, se mu nechce. Navíc nesmí do své domovské hospody Severky. Jeho život ztratil směr… (Česká televize)

Recenze (94)

nonick1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tomuhle zpočátku slibnému žánrovému slepenci hodně rychle dochází dech, komičnost se vytrácí a vtipnost jeho "nekorektních" hlášek je účinná asi jako ta nenabitá tátova flinta v rukou ženské, hrající transsexuála. Když k tomu připočtu průhlednost dramaturgicky chtěného "problému" se skinheady(?!), už z toho čiší ten veřejnoprávní kalkul na sto honů a je to s bídou na jednu hvězdu, což pro mě osobně znamená ztrátu času. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tady už jede Most v plné síle. Od lichvářského začátku s hnusnou desítkou, a Luďanem, ze kterého prostě musí jít strach, až po výborné finále, které sype jednu hlášku za druhou "Odvez ho do Chomutova - Do spalovny? - Do nemocnice, vole. Vyklop ho tam, a ujeď" Chudák Franta, prostě mu tam skočil no, tak se s kámošema asi dlouho neuviděj. Godla fakt obecně neni dobrej herec, ale tady se to prostě sešlo tak, že s dobrým dialogem a scénou dokážete vytáhnout i neherce do polohy, že je to super. Jen tomu Tondovi pšenka nekvete, takže asi příjde naci období. Kdo ví, jak to v tom Mostě ve skutečnosti chodí... ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Je trochu debil, takže by to mohla být postava dost oblíbená,“ prohlásil herec Martin Hofmann a měl zatracenou pravdu. Rýpání do ožehavých témat pokračuje. Všechno se hroutí, kvůli nové podobě sourozence mu dělá problémy bývalá manželka Ilona i majitel oblíbené Severky. Zdá se, že práce výběrčího výpalného pro místního bosse vypadá jako únik od všeho. Scenárista Petr Kolečko zase ukazuje, jaký cit má pro hlášky a jak umí pracovat s timingem. Mísí inteligentní humor se správnou lidovostí, v čemž si každý může najít to své. Prostě ačkoliv je výsledek plný nekorektního humoru, má v sobě i pořádný kus lidskosti a životních pravd. ()

patmull 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomhle díle začíná být zřejmé, že Most! bude po dost bláznivých prvních dílech hrát i na vážnější stránku a proměna Luďkova syna na skinheada může v dalších dílech přinést mnoho zajímavých situací. Humoru zde bylo o něco méně, ale zato se to pak vynahradilo sražením Leoše Nohy na přechodu popelářským vozem. Za mě návrat ke kvalitě 1. dílu. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí díl nějak drží stejně "polopatě" jako minulé díly.Nějaký to kouzlo vzadu to má pořád.Nebudu říkat,že bych se řechtal,ale vždycky se jednou aspoň pousměju a jede se dál.Bohužel kromě hlášek začíná být vše dost tuctové a je vidět,že není z čeho brát,než Luďa přijde na scénu a něco se začne dít.Prušinovský Kolečko měl skvělý Okresní přebor,který Most válcuje,ale i zde díky Hofmannovi v jedný postavě drží tento seriál slušně řečeno nad pořádnou vodou.Nechci říkat,že by casting byl špatný,ono i Severka boys nejsou špatný a cikoš tam háže slušný kecy,ale při pátém dílu se bojím,že to bude Kameňák,který házel postavy jen proto,aby některá mohla zahláškovat.Možná proto,má seriál jen 8 dílů.Co je doopravdy hrůza,jsou ty nuceně vpálený songy do scén.To snad i amatér má lepší cítění a hlavně se to z ničeho nic rozjede nějaký oldies,což by bylo fajn,ale nemá to absolutně návaznost.Někdy není ani slyšet dialog nad hudbou.Tfuj.75% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (6)

  • Registrační značka na autě, které Dáša (Erika Stárková) umývá (1U7 0861) je totožná jako ta na voze taxi, se kterým jezdí major Kuneš (Hynek Čermák) v 2. sérii seriálu Rapl (od r. 2016). (Martin_L)
  • Když pan Juliš (Jiří Schmitzer) oslovuje Dášu/Pavla (Erika Stárková), aby vedl exkurzi učňů v autoservisu, osloví ji jménem Erika. To je ale skutečné jméno herečky, nikoli její postavy. (rakovnik)

Reklama

Reklama