Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luděk zjišťuje, že když je špatně, může být ještě hůř. Nutně potřebuje peníze na zaplacení alimentů, ale jezdit s popeláři, jak mu navrhuje kamarád Franta, se mu nechce. Navíc nesmí do své domovské hospody Severky. Jeho život ztratil směr… (Česká televize)

Recenze (94)

tehol 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

sila mostu je v hofmannovi a vedlejsich postavach. opravdu se podarilo dat dohromady zajimave a ruznorode postavy, ktere sice maji na prvni pohled karikaturni charakter, ale jen tehdy, kdyz to u nich chceme videt. cockin, franta, schmitzer, romana, farar, cvancarka a gerd funguji z meho pohledu velmi sveze a sami o sobe. ♦♦♦♦♦ paradoxne nejslabsi mi prijde postava, ktera zatim nejvic hazela s dejem, tedy dasa/pavel, ktera pusobi velmi jednorozmerne. ♦♦♦♦♦ v pribehove lince mi nejvic zavazi syn tonda, protoze ty jeho odbocky za magdou jsou na prilis vazne strune (ac se zde zjevne snazi komicna dosahnout skrze trapnost, bohuzel to uplne nefunguje). imo totiz vyplouva na povrch problem, ze prus+kol nejsou ochotni vytvorit detskou postavu, ktera nebude pusobit svatouskovsky (viz trpaslik, maximalne ve ctvrte hvezde byl jeden cinan(?), ale to byla cista karikatura). coz je silny nepomer, kdyz na druhe strane pomalu vsem ostatnim postavam se v podstate vysmivaji do tvare. nevim, co mela znamenat ta posledni scena, ale obavam se ze, nez odlehceni, to bude dalsi zvazneni. ()

nonick1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tomuhle zpočátku slibnému žánrovému slepenci hodně rychle dochází dech, komičnost se vytrácí a vtipnost jeho "nekorektních" hlášek je účinná asi jako ta nenabitá tátova flinta v rukou ženské, hrající transsexuála. Když k tomu připočtu průhlednost dramaturgicky chtěného "problému" se skinheady(?!), už z toho čiší ten veřejnoprávní kalkul na sto honů a je to s bídou na jednu hvězdu, což pro mě osobně znamená ztrátu času. ()

Reklama

Ozzy2 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je hlášek, až uši přecházejí, mlátíme se tu celá rodina smíchy, neskutečnej seriál pro veřejnoprávní TV...děláte si prdel?Nic nudnějšího by tam nebylo?Nevím, co se tu děje, ale pěti hvězdami to zřejmě hodnotí povinně celej štáb a pár vylízaných debilů, kterým nebylo víc, než 15..Zvláštní, jak tu všichni papouškujete ten jediný vtip na konci celého dílu, kde nebylo kromě toho vůbec nic vtipného.Ono prostě není co papouškovat. ()

MiaMahoney 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klesá to rychleji, než Edův čurák... Co se zpočátku jevilo jako geniálně zahraná žumpa oscilující mezi odpadem a příjemnou parodií na realitu tamějšího kraje, se začíná sklánět víc k tomu hajzlu a obávám se, že z toho po vzoru Čtvrté hvězdy a Dabing Street zbude zase jen pícnina pro tu jednodušší část Babišstánu. Dabing Street měla aspoň dvě dobré scény na díl (mluvím za první 4 díly, zbytek jsem v zájmu zachování duševní rovnováhy nedokoukala) a Čtvrtá hvězda tahouna Trojana. Tohle trochu výraznější osoby a scény postrádá a obávám se, že duu Luděk a jeho bratrosestra už teď dochází dech. Příští díl rozhodne, jestli tomu dám dál šanci nebo seriál skončí na Miiném osobním smetišti. ()

AloeB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl má velmi slabou linku. Ne skutečně i satirický seriál naprosto mimo realitu si nemůže dovolit tak stupidní scénář jako středoškolák zabouchlej do holky co ho ani nezná. Na druhou stranu je tam krásně ukázáno, co si gympl myslí o průmkách a navíc je tu naprosto geniální linka v hospodě vrcholící ve chvíli kdy jediný pracující cigán na světě srazí dodávkou místního mafiánského bosse. Ups, spoiler... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (6)

  • Registrační značka na autě, které Dáša (Erika Stárková) umývá (1U7 0861) je totožná jako ta na voze taxi, se kterým jezdí major Kuneš (Hynek Čermák) v 2. sérii seriálu Rapl (od r. 2016). (Martin_L)

Reklama

Reklama