Reklama

Reklama

Blok 99

  • USA Brawl in Cell Block 99 (více)
Trailer 1

Když bývalý boxer (Vince Vaughn) přijde o zaměstnání a stojí před rozpadem manželství, rozhodne se přijmout práci drogového kurýra v naději, že se štěstí obrátí na jeho stranu a on konečně zabezpečí svou ženu Lauren (Jennifer Carpenter). Právě ve chvíli, kdy se mu začíná dařit, končí za mřížemi, kde bude muset učinit řadu děsivých a zoufalých rozhodnutí, aby ochránil své nejbližší. Zatlačen do kouta má jedinou šanci: probít se vězením jako nelítostným bojištěm nejnebezpečnějšího bloku ze všech – Bloku 99. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (645)

666teen 

všechny recenze uživatele

Vince Vaughn. Táta Panda. Mít doma nějakým nedopatřením Mámu Pandu s vizáží Dexterovy ségry, asi bych z kriminálu zas tak nechvátal. Nu což. Vince si s kamennou tváří užívá rozkoší vězeňského života a (alespoň pro mě) definitivně vystoupil z rolí debilů v dementních komediích. Všechny obušky v pozoru! ()

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Když Bradley ve vazební místnosti na Laurenino "Miluji tě" odpoví výmluvným a lakonickým mrknutím oka, víte že jste v rukách schopného filmaře, který dokáže mnohokrát ohraná schémata osobitě. Jsem rád, že i ve svém druhém filmu S. Craig Zahler potvrzuje svoje kvality a ukazuje, že to není žádná rychlokvaška. Snad to vyjde i do třetice s Melem Gibsonem. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Čo tu chceš gringo ? - vidíš niekde na našej vlajke bielu, červenú a buritos ? Vince Vaughn bol pre mňa vždy iba vtipkár do komédii, ale po tom čo predviedol v tomto filme, zaskočil nielen mňa, ale určite aj ostatných. Svojou kamennou tvárou a brutálnymi KO, ktoré predvedie v bitkách nie raz vyrazí divákovi dych. Samozrejme nebyť Zahlera by sa to zrejme nepodarilo. Zahler rovnako ako vo svojom predošlom filme (Bone Tomahawk) tak aj vo svojom budúcom (Dragged Across Concrete) aj tu ako režisér a scenárista prekračuje hranice brutality a ponúkajú tu v temnom príbehu, ktorý by žiadny manžel nechcel zažiť. Navyše je jedným s tých režisérov, ktorý vedia ako posunúť hranice a uzemniť diváka aj v dnešnej dobe. Zatiaľ pre mňa najlepší Zahlerov film. 80% - 4* ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Vince Vaughn jako největší motherfucker letošního roku, vedle nějž je John Wick jen pejskařský přizdisráč. Kromě extrémní, velice sugestivní, nepříjemné a zvláštně nefilmové (neefektní) brutality a surovosti mě nejvíce překvapilo, že jsem Vaughnovi toho nehorázně chladnokrevně jednajícího drtiče lebek po celou dobu neměl problém věřit... Zahler zatím píše a točí hodně osobité drsné snímky. Dlouhé, pomalé, divácky lehce odměřené, v klíčových momentech důrazně vyhrocené, násilné a nekompromisní. Moc se těším na jeho další počin(y). 90 % ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Vince to už viackrát skúšal na vážnu nôtu, ale až v úlohe chladnokrvného lámača kostí a odkopávača hláv vás nechá zabudnúť na jeho komediálne časy. Vynikajúca záležitosť - herecky, režijne, atmosférou. Scenár? Len pre veľmi silné žalúdky, ako to už má Zahler vo zvyku, ale tentoraz sa mu podarilo dať tomu ten správny konzistentný tvar. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (11)

  • Keď Bradley (Vince Vaughn) vyjde počas prestrelky z vody, jeho hlava a oblečenie sú suché. (Arsenal83)
  • Lauren (Jennifer Carpenter) má v aute na sebe modré šaty, následne v dome je už však oblečená v čiernom. (beso74)
  • Kvôli filmu absolvoval Vince Vaughn (Bradley Thomas) trojmesačný boxerský tréning a nabral takmer 7 kíl svalovej hmoty. (MikaelSVK)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama