Reklama

Reklama

Epizody(9)

Obsahy(1)

Luxus na talíři vs. Vaříme s Mírou. Snobárna vs. blafy. Robert Mikluš vs. Míra Hejduk. V novém seriálu Žrouti od společnosti Negativ (Kancelář Blaník, Autobazar Monte Karlo) se prolínají kuchařské osudy hrdinů obou obskurních kuchařských pořadů... Unikátní gastrositcom sledujte na internetové televizi Stream.cz. (StreamCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

zelvicka. 

všechny recenze uživatele

Takže nám vznikly tři seriály: Vaříme s Mírou, Luxus na talíři a Žrouti. Zhodnotil bych vzestupně: s Mírou - vyloženě kečupová omáčka, aby se Robertu Miklušovi vytvořil záporák. Míra je zastánce babicovského proudu vaření, a hází během pořadu různý hlášky, který nejsou vtipný. Především pak v každém díle pomlouvá Mikluše (stejně jako to dělal Babica s Pohlreichem, takže to je docela reálná věc). Jídla, který uvaří bych označil souslovím kekel z pekel. Luxus je naopak pořad pro kulináře milionáře, bohužel i když má jít o recesi, není to moc patrné. A pak tu máme tenhle opus, který zřejmě měl korunovat tyhle dva pilíře jakýmsi utkáním těchto dvou kulinářských souputníků. Co je dobrá věc, že začne hláškovat i Mikluš, který ke všemu i hraje, máme tu šílenou manželku a věrnou produkční s výtečnými orálními schopnostmi. Takže konečně ke dvěma falešným seriálům o vaření dostáváme nějaký humor, pointu. Pandu? Ne to nejde, to půjde veřejně. ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Úchylná úvodní písnička navodí skvělou atmosféru ujeté komedie, bohužel však dostanete jen zbytečně vážné drama o tom, jak Mikluš (kuchař z Luxusu na talíři) jí v zákulisí chráněná zvířata. Po třech dílech jsem to chtěl zabalit, jen zvědavost mě donutila pustit si další díly a musím říct, že čtvrtý a pátý díl už mají nějaký dějový obsah a seriál se dost zvedl. Jsem zvědavý, co přijde dál. Edit - přišlo jen hodně špatné a zbytečně šokující finále, takže nakonec jednu hvězdu ubírám. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Stream je svéráz. Někdy nám servíruje tak zvláštní seriály, že je až s podivem, že to nějací hlavouni schválili. Neviděl jsem ani jeden díl těch 2 pořadů a na velmi specifický druh humoru jsem si tady musel trochu zvyknout. S přehledem nejlepší (a jediný vtipný) díly jsou ty čistě o vaření v Souboji titánů, jinak jsou Žrouti naštěstí krátký, ale i tak nevtipný, na hraně vkusu se pohybující seriál. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

To, že vznikne něco nového se dalo čekat. Míra se s Robertem tak dlouho škorpili, že jednoho dne muselo dojít ke střetu. Tím jsou žrouti. A tak má divák v nové televizní soutěži možnost sledovat Souboj Titánů, kdy oba kuchaři musí každý po svém udělat co nejlepší, nejhezčí a nejchutnější jídlo dle stejného zadání. A zatímco sledujeme nejen kuchařský boj Míry s Robertem z okolí mizí němé tváře, exotická zvěř i další ,,maso''...! :-))) Fakt výborná věc! Doporučuji! 4 karbanátky! * * * * ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Mezi tímto a být bombardován upoutávkami na Ostrov a Černé vdovy mě těší jaké popularitě se nyní těší Jana Plodková, kterou znám už od dob Protektora nebo Comebacku (byť teda to byla spíš minirole, kterou už nejspíš většina lidí zapomněla). Žrouti jsou stopáží i humorem dost specifická věc - čili tedy naprosto ideální věc pro internet. Bodují zejména v rámci parodie. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama