Reklama

Reklama

Špunti na vodě

  • Česko Špunti na háčku (neoficiální název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Rodiče bratrů Igora (Jiří Langmajer) a Davida (Hynek Čermák) chystají zlatou svatbu. Z Kanady přilétá jejich bratranec Ondra (Pavel Liška), povahou tak trochu dobrodruh. Bratry napadne, že nejlepší by bylo vyrazit za rodiči na kánoích po řece jen ve třech, tak, jako za starých časů. Jenže od dob společných spanilých jízd se leccos změnilo. Třeba to, že Igor a David jsou ženatí a mají děti. Uvítací večeře pro Ondru, který přijíždí se svou mladou přítelkyní Zlaticou, se nezadržitelně mění v katastrofu. Zlatica, která touží po dítěti, se dozvídá, že Ondra má dceru, o které se jí nezmínil. Igor své ženě Nele (Tatiana Vilhelmová) a jejich dcerám výměnou za pánskou jízdu slíbil rodinnou dovolenou, na kterou kvůli práci nemůže odjet. Davidova manželka Alice (Anna Polívková) si sice nemůže vynachválit manželovu péči o jejich čtyři děti, jenže jinak je její svérázný muž v domácnosti naprosto nepoužitelný. A tak, když slavnostní tabule mizí pod nánosem sazí z komína, který David opět zapomněl opravit, všem ženám dojde trpělivost. Zanechávají pány napospas dětem a vyrážejí na kolech na dámskou jízdu. Tátové se ale nevzdávají a rozhodnou se vydat na vodu v kánoích i se všemi dětmi. A tak nyní již desetičlenná expedice vyplouvá na dvoudenní plavbu vstříc dobrodružstvím a spoustě bláznivých zážitků... (Bioscop)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (362)

Fr 

všechny recenze uživatele

„O NAŠÍ VÝPRAVĚ NIKDY NIKOMU NEŘEKNEME! TAK PŘÍSAHÁME!“ /// Chlapi se chovaj jako chlapi (z toho mám radost) a ženský jako ženský - takže útočí na naší důstojnost (z toho… vlastně proč né?). Pánská jízda s děckama a dámská jízda s kolama (jako že šlapou). Chlápci vyhlásej válku dvěma kokůtkům a ženský se fajnově střískaj. Prostě život. A vobčas fór. Jen ti parchanti se chovaj jako parchanti… A to je tak jediný, co tady zvedá náladu. Jinak je to prázdná nádoba, naplněná plytkostí. „POJĎTE VŠICHNI, UDĚLÁME SI SPOLEČNOU RODINNOU FOTOGRAFII!“ … jen běžte, aspoň budete mít nějakou vzpomínku. A ne jako diváci, kteří za 5 minut nebudou vědět, co se tady dělo (a zbytek dne budou hořekovat, nad projebanou hodinou dvacet!). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Myslím si, že jen moje stará má debilní nápady. 2.) Myslím si, že můj chlap se nechová jako chlap. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že by tohle mohl být zábavný český film, taková ta komedie, která sice není nic světového, ale dovede vás místy rozesmát. Jenže tohle se nestalo. Spousta zajímavých herců, z kterých se nepodařilo dostat v podstatě skoro nic. Tohle je skoro trestuhodné plýtvání lidským potenciálem. A vlastně i lidským časem. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem v koutku duše doufal,že to bude podobně zábavný jako Snowboarďáci,ale to sem šlápnul dost vedle.Ty dospělý role jsou hodně průměrný,ale ty dětský,to je hrůza..Pištící děti,minimum humoru,nováckej look, a protože je to(naštěstí)krátký,tal ani nevěříte těm parchantům tu přeměnu ve vztahu k tatíkům.Slabota.20%. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Hodlala jsem malou neteřinku vyvést poprvé v jejím životě do kina - a vylučovací metodou padl los právě na tento snímek. Malá se smála, vypadalo to, že občas i něco chápe, takže dobrý. Jo a mně se to celkem taky líbilo, bylo to milé a ani to naštěstí nebylo úplně stupidní (čehož jsem se obávala od chvíle, kdy jsem zjistila, že za scénářem stojí neblaze proslulý Marcel Bystroň). 3 a půl hvězdy. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Ako celok ničím výnimočný, no príjemný film. "Špunti Na Vodě" má veľmi klasický koncept a vieme kopec vecí, ktoré sa stanú odhadnúť, no musím sa priznať, že som sa pri sledovaní úprimne zabavil. Postavy sú sympatické a možno ich je tam trošku moc a človek sa nepotrebuje sústrediť na všetky, tak si myslím, že dokážu film celkom dobre posúvať. Pozerá sa na to dobre, atmosféra je fajn a dokonca je fajn aj vidieť ako sa naše tri holky strieskajú pod obraz Boží. Podľa mňa to fungje. Najviac za to môžu postavy. Príbeh je trošku klišé, no pozerá sa na to dobre a človek sa aj zabaví. Ak máte radi ľahké komédie, tak si podľa mňa film užijte. Za pozornosť stojí. Hodnotenie: B ()

Galerie (51)

Zajímavosti (10)

  • Natáčelo se v Českém Šternberku, Kácově, Soběšíně, Vlašimi, Praze a v obci Šlakhamry. Natáčení trvalo celkem 33 dní. První klapka padla 15. června 2016 a poslední 13. srpna 2016. (M.B)
  • V čase nakrúcania bol na rieke Sázava nedostatok vody, a tak museli „suplovať kaskadéri" v neoprénoch. Tí pod hladinou celé hodiny privádzali do pohybu loďku či už ťahaním, alebo len na vlastných chrbtoch. (classic)

Související novinky

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

13.07.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 13. do 19. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama