Reklama

Reklama

Tři kamarádi, Honza, Petr a Karel, uspořádají v bytě párty, na kterou si kromě pizzy objednají i luxusní prostitutku Nicol. Ta se však předávkuje kokainem a zemře. Zděšení mladíci netuší, jak si se situací poradit. Nicolin pasák Iggy dá raději od všeho ruce pryč. Poslíček s pizzou nebo osamělá neukojená sousedka mladíkům samozřejmě starosti spíš přidělají, než aby jim pomohli. Po vzrušené debatě se kamarádi rozhodnout zbavit těla. Jenže napřed musejí sehnat auto. To se jim nakonec podaří, ale jejich problémy tím zdaleka nekončí. Vychytralý podvodníček totiž prodal mladíkům vůz nájemného zabijáka, který se ihned vydává po jejich stopách... (Magic Box)

(více)

Recenze (269)

S_M_Lomoz 

všechny recenze uživatele

Abych zahájil stylově citátem: Achich, achich, to jsem si dal, co v tom dortu bylo, že po něm mám takové ukrutánské bolení! Ano, ten film je opravdu jiný než všechny české filmy před ním. To samo o sobě ještě vlastně neznamená nic. Nicméně jakékoliv kladné stránky, které má, jsou bohužel ryze formálního rázu. Tím myslím kameru, použití hudebních citací, některé herecké výkony (Nosálek! - čas ale ukáže, jestli je to kvalitou představitelů nebo jejich vhodností pro danou šarži). Na druhou stranu Paula Wild, Michal Viktořík, Jiří Korn...ufff... Co se týče obsahu, je už to podstatně horší. Film, který se baví citováním a vykrádáním - proč ne, možná. Ale když taková věc jako vršení citací na sebe jen tak bez ladu a skladu je vším, co v tom filmu je, je to zkurveně málo... ()

Easykk 

všechny recenze uživatele

Osobně nechápu hodnocení asi poloviny účastníků..protože ohodnotit Brak jako brak :) je sice příhodné názvem, ale né obsahem. Uvědomuje si někdo vůbec, že to je vesměs studentský film…že si ten film dělá totální srandu z ostatních filmů a spousty zaběhnutých filmových klišé…že to je vlastně svým způsobem parodie…vždyť už jen obsazení Jirky Korna do role zabijáka Vás mělo trknout k tomu, že si z Vás tenhle filmek dělá ,,prdel,, :)) A spousty skvělých hlášek k tomu….,,Adéélečko moja, nechceš svézt?,, ,,Vona to ze mě pozná, to ucejtí..se mě zeptá..tys šukal s mrtvolou..,, To je prostě nej...a taky v tom tkví síla tohohle filmu, dělat si srandu ze sebe, všeho a ze všech.. a o tom to je…neberte ho TAK vážně lidičky probůh :))) ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Studentská tarantinovská hříčka pro vlastní pobavení, která poctivě plní, co slibuje ve svém názvu aneb Pane, proč jste zabil mého koně? 1) První hodinu jsem se docela bavil, pak už tedy ne. Bavily mě osobitě (česky) pojaté odkazy (pro někoho vykrádačky) na konkurenční hlášky. 2) Nevyrovnaným hereckým výkonům kraloval Jan Plouhar (Petr), snad jediný herec mezi spíše typově než podle kvality vybranými performery. 3) Další velký plus vidím ve skvělém soundtracku, který zvláště v první polovině filmu opravdu chvilkami vytvářel jakýsi dadaistický mezisvět. 4) Ptáte se po smyslu? Má - li film nějaký smysl, pak je jím sebeprezentace režiséra, další plán nehledejme. Film je bez děje, s nejasným začátkem a neexistujícím koncem, natočený bez peněz a hlavně bez řemeslných zkušeností. 5) Takže by to byly dvě hvězdičky. Jednu však jako obvykle přidám za pěkné kluky. ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Teenagerská a vyloženě česká komedie si dělá srandu sama ze sebe a daří se jí to. Ač originalita se tu hledá těžko, humor se vyhýbá stupiditě, což u některých podobných případů je velký problém. Jistý druh alternativy, velmi zajímavé absurdní situace i vynikající hudební produkce. Prostě něco ubalit, zahodit předsudky a užít si Brak, není, dle mého, žádný problém. ()

Právnička 

všechny recenze uživatele

Hodně jsem se rozhodovala, jestli dát odpad a nebo 4 hvězdičky :) Vím, že je to opravdu ujetá hovadina a slátanina, kdy o nějaké kvalitě (herecké i jiné) se mluvit nedá, ale bylo pár okamžiků a scén, u kterých jsem se od srdce zasmála a u filmu jsem si skvěle odpočinula a tento uvolněný pocit u mě nakonec zvítězil :) - proto tak vysoké hodnocení!! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Film vznikol v spolupráci s Vyššou odbornou školou filmovou a spoločnosťou Whisconti. Týmto projektom dochádza k naplňovaniu zámeru spoločnosti produkovať popri klasických filmoch tiež dlhometrážne nízkorozpočtové filmy s maximálnou účasťou mladých talentovaných tvorcov a technikov. (Smok)
  • Natáčeno v okolí Zlína, v Luhačovicích a bývalém lomu Drysice. (M.B)
  • Producentom debutového filmu Karla Spěváčka je akciová spoločnosť Ateliéry Bonton Zlín. (Smok)

Reklama

Reklama