Reklama

Reklama

Ed TV

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ed Pekurny (Matthew McConaughey) je docela obyčejný chlapík, který si myslí, že nemůže nic ztratit, když přistoupí na výhodnou nabídku kabelové televize a stane se hrdinou jejich nové show. Téměř přes noc se pořad, sledující Edův život v přímém přenosu, stane obrovským hitem a řadový prodavač z videoobchodu se promění v mediální hvězdu a miláčka celého národa! Hvězdné herecké obsazení včetně Woodyho Harrelsona, Elizabeth Hurley, Dennise Hoppera, Ellen DeGeneres a Martina Landaua a skvělá režie Rona Howarda (Apollo 13) nabízí pobuřující pohled na slávu přes noc a sdílení vašeho života s několika miliony vašich nejbližších přátel! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

KoRner 

všechny recenze uživatele

Pohodová komédia s výborným McConagheyom. Škoda, že Woody tam nemá viac priestoru, jeho výstupy sú najlepšími časťami filmu. Sranda je, že čoho sa v 90-tych obávali, teraz robí každý druhý dement na instagrame a ešte sa v tom medzi sebou podporujú. (Like-for-like) A čím väčšia nula, tým väčšia celebrita platí dodnes, len oveľa monštróznejšom meradle, ktoré trúfam si tvorcovia filmu v tých časoch nevedeli predstaviť ani v najhorších snoch. ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Mistr Patosu - Ron Howard má své jasnější (Apollo 13, Far&Away, Backdraft) i temnější chvilky (Ztracené, Grinch, Výkupné). Ať tak či tak, především má velké štestí na dostatečně atraktivní témata. Ed Tv není ani atraktivní téma, ani světlá Howardova chvilka... Ale možná, že mu křivdím, možná je to jen mým velkým odporem k reality show obecně! ()

Reklama

Radyo 

všechny recenze uživatele

Popravdě řečeno, z téhle docela průměrné podívané jsem nebyl nijak dvakrát odvázaný. Nejzajímavější na ní je bezesporu ženské herecké obsazení. Jenna Elfman není sice žádná "playmate", ale jinak jde o jednu z nejsympatičtějších a neroztomilejších hereček současnosti. Co se týče Liz Hurley, ta měla jen minimální prostor, ale opět mi dala vzpomenout na svou roli ze Smlouvy s ďáblem, protože její sex-appeal je asi takřka nevyčerpatelný. No a pokud bych měl zmínit i hlavní mužské postavy, rozhodně se mi líbil více "praštěný" Woody Harrelson, než po všech stránkách sympatický slaďoušek Matthew McConaughey. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Docela příjemný film. Nabízí se otázka, jestli bych někdy přistoupila na podobnou záležitost jako Matthew McConaughey. Rovnou a bez váhání odpovím, že za žádnou cenu ne. Moje soukromí patří jen mě a ne celému národu. Novácká Ulice by měla velkou konkurenci, já bych pak mohla chodit kanálama a nebo podepisovat autogramy na letišti. ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavé téma ztráty soukromí a celého toho kolotoče reality show, je zde bohužel na rozdíl od trumana použito jenom jako podklad ke klasické americké romantice, což může způsobit velké zklamání všem kdo od tohoto snímku čekájí něco víc než pohodovou jednorázovku, která z hlavy vyfičí při první návštěvě lednice :) ()

Galerie (52)

Reklama

Reklama