Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bujarý Rob Schneider byl ve svém životě gigolem, byl i zvířetem, ale teď ho kouzlo promění v něco, čím nikdy předtím nebyl - stane se ženou! Jessica Spencerová je ta nejúžasnější a nejpopulárnější holka ve škole. Utrpí však pořádný šok, když se probudí v těle třicetiletého, nuzně žijícího muže (Schneider). Rychle zjistí, že život není zdaleka tak jednoduchý! Zvláště pak když jste dívkou, která si potřebuje každé ráno holit plnovous. Jessica zkrátka musí najít způsob, jak se proměnit zpět do své holčičí podoby, a také jak přesvědčit své přátele o tom, že ten chlap je vlastně ona. Od tvůrců filmu Deuce Bigalow: Male Gigolo a Zvíře přichází divoká komedie, kterou si může vychutnat každý - bez ohledu na to, jste-li muž či žena. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele

Taková průměrná komedie na kterou jsem koukala nesčetněkrát se sestrou. Samozřejmě je tu nejvtipnější a celý film táhne Rob Schneider, ale táhne ho fakt dobře. Teen holku hraje naprosto uvěřitelně a několikrát jsem dostala i záchvat smíchu. Například u polštářové bitvy. Dost odpočinkové a vtipné pokoukání :) ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Buranská komedie plná drsného humoru. Absolutní ptákovina,bez pořádného scénáře. Jenže na druhou stranu, ať si to připustíte nebo ne, jde jednoznačně o nejzábavnější "schneiderovku". I když jsou vtipy brutální a přízemní, vy se opravdově smějete (navíc docela často) a přitom si neustále opakujete "tak to je hustý". ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Ano, zní to šíleně, a ono to šílené je, ale s Robem Schneiderem ani nic jiného spojovat nelze. A upřímně kolikrát rád vypnu mozek a pobavím se. A on (ač samozřejmě místy) pobavil. Nejatraktivnější děvče na škole se totiž jednoho rána probudí v těle třicetiletého nablblého chlapa, což se podepíše na řadě jejích plánů (soutěž roztleskávaček, vztah s klukem, blížící se ples). Holt se starobylými náušnicemi není radno si zahrávat a když si každý nasadí jednu… Komedií o tom, jak si žena a muž vymění role/těla, bylo už hodně. Další tak v pohodě snesu, jen škoda, že osudy studentky tvůrci ignorují (tehdy ji hrála takřka neznámá Rachel McAdams) a soustředí se jen na zlodějíčka Schneidera. ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Po příšerném začátku přichází příjemné potěšení. Tenhle tématický provar totiž není tak špatný jak mohl vzhledem ke svému tématu být. Věřte, že Žába k zulíbání je asi taková jako obrázky z filmu. Pokud někoho pobaví Rob Schneider, který se snaží imitovat - spíše než ženu - homosexualitu ve filmovém - komediálním - slova smyslu, určitě by si neměl nechat tenhle snímek ujít. Pokud si však představujete slovo humor trochu jinak, nebudete zrovna na tom šťastném břehu. Samotný "nápad" není špatný, už několikrát jsme se stali svědky faktu, že na podobné téma může vzniknou povedený film, jenže tenhle snímek nemá nic, co by jej mohlo ke kvalitě dokopat. Scénář je bezradný, neustále se motá kolem téhož tématu - pitvoření roztažené na 101 minut - a chybí mu pořádná dávka drzosti. Též mu schází herecká opora. Schneider je sice relativně dobrý a v rámci role nejspíš odvádí maximum, jenže hned druhá hlavní herečka - Anna Faris - je až neskutečně křečovitá a předvádí téměř totožné výrazy jako v sérii Scary Movie. ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Pár vtípkov zaujme,mladá Rachel McAdams je síce pekná,ale tady nám veľmi svoje herecké dovednosti neukázala.Bavil som sa,ale je to hovadina.Scenárista sa musel asi palicou buchnúť do hlavy a režisér mu na to bezhľavo skočil.Rob Schneider je herec stvorený len pre komédie,keby som ho videl v iných filmoch,asi by ma porazilo.On je totižto až trapný,rovnako ako celý film v určitých pasážiach./60%/ ()

Galerie (26)

Zajímavosti (10)

  • Film se měl původně jmenovat "Miss Popularity". (HappySmile)
  • Natáčení probíhalo od 18. března do května roku 2002, a to v Los Angeles. (Dlee)
  • V serveroamerických kinech film nastřádal 35,1 milionu amerických dolarů, celosvětově pak 54,6 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama