Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bujarý Rob Schneider byl ve svém životě gigolem, byl i zvířetem, ale teď ho kouzlo promění v něco, čím nikdy předtím nebyl - stane se ženou! Jessica Spencerová je ta nejúžasnější a nejpopulárnější holka ve škole. Utrpí však pořádný šok, když se probudí v těle třicetiletého, nuzně žijícího muže (Schneider). Rychle zjistí, že život není zdaleka tak jednoduchý! Zvláště pak když jste dívkou, která si potřebuje každé ráno holit plnovous. Jessica zkrátka musí najít způsob, jak se proměnit zpět do své holčičí podoby, a také jak přesvědčit své přátele o tom, že ten chlap je vlastně ona. Od tvůrců filmu Deuce Bigalow: Male Gigolo a Zvíře přichází divoká komedie, kterou si může vychutnat každý - bez ohledu na to, jste-li muž či žena. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (298)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Rob Schneider je hnup - o tom zadna, ale vetsina z jeho komedii ma par svetlych okamziku a tahle neni vyjimkou. Samozrejme - pri sledovani teto komedie je naprostou nutnosti vypnout mozek! A nakonec citat ze South Parku: "Rob Schneider - videli jste ho jako zvire, byl i zenou ale nyni je ... MRKEV. Rob Schneider je MRKEV" :-) ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

No, další typická "komedie" tohoto ražení. A opravdu jen komedie v uvozovkách. Opravdu zasmál - jsem se 2x za celý film, jinak jsem to tak nějak odtrpěl až do konce. Dokonce těch úsměvných scén tam bylo poskromnu, jestli vůbec. Dalo se to určitě zpracovat mnohem lépe a mnohem rozumnějším humorem. Nejsvětlejšími momenty snímku byly ty, kde se objevil Adam Sandler jako zhulený rasta - to fakt stálo za to!!! Jinak celkem otrava. Nejvíc se mi asi ze Sneidera líbil Deuce Bigalow, i když i to bylo takové všelijaké. Raději už vícekrát ne! Howgh! ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Budu už konečně muset sama sobě přiznat, že mám z naprosto neznámých důvodů slabost pro Roba Schneidera. No, jsou i horší prohřešky než tenhle, který mě přiměl podívat se na více než hodinu a půl dlouhý příběh o výměně těl (fakt, originální nápad,že?).____ Profláknutý děj by nevadil tolik, jako to, že ženskou duši v mužském těle demonstroval hrdina převážně pitvořením, chichotáním a přehráváním. Občas se tu vyskytne nějaký mírně nechutný vtípek, občas je to vtipné doopravdy (zřídka) a nakonec si všichni uvědomí důležitost přátel a rodiny. Dvě hvězdy jsou maximum i s přihlédnutím k mému postižení, které zmiňuji výše. /18. 12. 12./ ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Další ze sérií "neuvěřitelných" komedií, pod níž je podepsán Rob Schneider. Ten dokázal, že v jeho případě není nic nemožné - Převtělit se do ženského těla? Brnkačka... A co rovnou do namyšlené teen dívky před prvním sexem?! Je prakticky hned jasné, že intelektuálně se Schneiderův další pokus jeví kdesi u dna. Ale jinak se ta komedie dá. Cameo Adama Sandlera a pár trapných výstupů jsou jen dílčími neúspěchy. Určitě je to nejlepší Schneiderův film. ()

Sifaka 

všechny recenze uživatele

Ač je to fakt ptákovina, neskutečně často jsem se u této komedie ze srdce zasmál a to je základ komedie, takže dávám lepší 3*, Schneider není buhví jaký herec, ale tenhle film mu sedl a jeho namyšlená středoškolačka je fakt skvělá. Od filmu jsem nečekal vůbec nic a myslel jsem, že to brzo vypnu, ale viděl jsem to celé už 2 x a vždy jsem se skvěle bavil... Pro mě určitě nejlepší film od Roba Schneidera :-)! ()

Galerie (26)

Zajímavosti (10)

  • Film se měl původně jmenovat "Miss Popularity". (HappySmile)
  • Když jedna roztleskávačka týmu Foxes opustí obchod s nezaplaceným zbožím, chytne ji ochranka, která řekne: "Jdeme, Winono." Má to být narážka na herečku Winonu Ryder, která byla v listopadu 2002 chycena při kráděži v obchodu. (HappySmile)
  • Rob Schneider (Clive/Jessica) spolu so ženskou časťou hereckého obsadenia absolvovali výcvikový kurz pre roztlieskavačky. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno