Reklama

Reklama

Mezi námi děvčaty

  • USA Freaky Friday (více)
Trailer

Obsahy(1)

Energická psycholožka Tess Colemanová je vdova. Vychovává sama patnáctiletou Annu a mladšího Harryho a zanedlouho se má provdat za přítele Ryana. Ona i dcera mají každá své starosti a příliš spolu nevycházejí. Zatímco Anna není vůbec nadšena, že se matka chce znovu provdat, Tess zase vadí Jake, do kterého se zakoukala její dcera. Anninou jedinou radostí je rocková kapela, zkoušejí v garáži a připravují se na konkurz. Jejich vystoupení je však ohroženo, protože se ve stejnou dobu koná předsvatební hostina matky a Ryana. Když se ji Anna pokouší přemluvit, je z toho hádka, do které nečekaně zasáhne majitelka čínské restaurace se svou matkou. Stará žena jim nabídne kouzelný koláček s proroctvím. A když se pak ráno obě probudí, zjistí, že si vyměnily těla. Po marných pokusech o návrat si uvědomí, že jedinou nadějí je zajít znovu do čínské restaurace. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

juta 

všechny recenze uživatele

Nakonec jsem se musel přiklonit k plnému hodnocení, protože to ani jinak nešlo. Opravdu jsem se skvěle bavil, emoce dokázaly lítat z jedné strany na druhou. Díky hlavním představitelkám Jamie Lee Curtis a Lindsay Lohan, které jsou obrovskými tahouny do sebe film dokonale zapadá a člověk se u jejich nesnází příjemně baví. Vypadám jako strážce hrobky! :D ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

To rebelantství některých náctiletých je tak LOL.. Jamie Lee Curtis výtečná (o Lohan bych to neřekl i kdybych za dveřmi čekal španělskou inkvizici), na americké poměry poměrně vkusné, určitě je to lepší, než Rob Schneider k zulíbání, dá se překousnout i konec plný vzájemného porozumění (jinak čiročirá utopie, protože po čachrech té čínské šamanky by se propast mezi matkou a dcerou ještě více prohloubila), ale že by to byl milník v žánru americké rodinné komedie a důvod k nějakému frenetickému jásotu..? Spíš mě to donutilo pustit si 16.díl Červeného trpaslíka (Výměna těl), to je trochu jiný level.. „Jen jednu noc. Slibuju. Vrátím ti ho zítra hned po ránu. Možná ve čtvrtek…“ ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Překvapivě chytrá, rozumná a nepřitroublá komedie o krizích středního a mladého věku. I přes zajímavou, i když ne originální zápletku a povedený scénář, film stojí v podstatě jen na dvou věcech - na dvou hlavních hrdinkách. A v tomto případě se herecký výběr naprosto povedl. O Lindsay Lohan si bulvár může psát co chce, je to strašně hezká holka a poslední dobou mě překvapuje tím, že zřejmě když se jí chce a nehraje zrovna v nějaké konině, tak i dokáže opravdu hrát (např. Bobby) a to tady předvedla. Ovšem to, co předvádí Jamie Lee Curtis, to je radost pohledět. Už jsem to tu někde psal. Jamie se sice snad proslavila jako královna horrorového vřískání, ale až v komediích ukázala, že opravdu hrát umí a že ji komediální žánr sedí. ()

stilgar1 

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení tohoto díla se pohybuje mezi 2 a 3* - možná bych dal 3, ale jelikož se mi film zdá trochu nadhodnocený a přespříliš vychvalovaný, myslím si, že mu tohle jen prospěje. Co říct přímo k filmu? Jamie předvádí určitě slušný výkon, ale v bohužel trochu pitomě vystavěném a zmateném ději. Nejhorší je "divokost" filmu, která se nevydává správným směrem, jako u mnoha jiných filmů. Celé je to příliš uřvané, takže by neuškodil ani úbytek hudby (případně její zkvalitnění). Ale abych řekl i něco pozitivního - kdyby se jednalo o film mající cca. 50 minut, byla by to příjemná oddechovka. Pochválil bych i námět - něco takového na poli nových amerických komedií chybí, ale provedení dost skřípe :/ Asi by neuškodil lepší scénář a režie. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Nikdy by som neuveril, že dám takémuto filmu štyri hviezdičky... Bohužial ( bohudík ) "Medzi nami dievčatami" je natoľko strelene milý príbeh, že si ozaj zaslúži moje hodnotenie. Curtis je úžasná a priznávam bez mučenia, že i bulvárom pretriasaná Lindsay dokáže zahrať svoju úlohu. ( Priznávam, že som ju podceňoval ). Fajn zábava, odporúčam. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (31)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenné ("Freaky Friday") knihy Mary Rodgers z roku 1972. (Terva)
  • Jako pocta matce Jamie Lee Curtis (Tess), Janet Leigh, známé mimo jiné z filmu Psycho (1960), se ve filmu objevuje postava jménem pan Bates. (Jedná se o narážku na slavnou postavu Normana Batese.) (Katka189)
  • Lindsay Lohan (Anna) hrála v několika filmech, které zahrnují nějaký druh „výměny“. V tomto filmu si její postava vymění tělo se svou matkou (Jamie Lee Curtis). Ve filmu Jen trošku štěstí (2006) si její postava vyměňuje štěstí a bohatství s mužem. Ve filmu Past na rodiče (1998) hraje obě sestry-dvojčata, které si vymění život a předstírají, že jsou jedna druhou. (Katka189)

Reklama

Reklama