Reklama

Reklama

American Horror Story - Apocalypse

(série)
Trailer
USA, 2018, 7 h 10 min (Minutáž: 38–55 min)

Kamera:

Gavin Kelly

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Sarah Paulson, Kathy Bates, Evan Peters, Joan Collins, Adina Porter, Billy Eichner, Leslie Grossman, Emma Roberts, Cheyenne Jackson, Billie Lourd (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Los Angeles sa ocitne v panike, keď sa začnú objavovať správy o tom, že mesto čoskoro zasiahne atómová bomba. Coco (Leslie Grossman) má to šťastie, že sa jej vďaka bohatému otcovi podarí dostať medzi vyvolených, ktorí majú rezervované miesto v záchrannom úkryte. Tu narazí na ďalšie osoby, ktoré prežili vypuknutie apokalypsy, ale ich boj o život sa ešte ani zďaleka nekončí. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět se seriál vrátil do svých starých zaběhnutých kolejí, určitě za to může i návrat oblíbeného Covenu nebo Jessicy Lange, bože jak ta mi v tom seriálu chybí! Třeba jí díky této sezóně Ryan přemluví, aby se zase vrátila, protože nejen skvělé příběhy a stále se držící obsazení, ale i ona byla velkým tahounem AHS. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery. Ryan Murphy. Neuvěřitelný talent a titán mezi scénáristy poslední seriálové generace. Po řádně střeleném Popular, kontroverzním Nip/Tucku a muzikálovém úletu Glee si Ryan sednul se svým dlouholetým (pracovním) partnerem, Bradem Falchukem, a společně rozhodli napísati nějaký ten horůrek. A bylo na čase. Naplánovali si projekt ve stylu komorního divadla, odlišné příběhy v každé sérii s různými postavami, ovšem se stejným hereckým obsazením. Proto i můj komentář bude vypadat jinak, než to se seriály obvykle dělávám. 8. série (Apocalypse) - Nestoudný fan service pro milovníky Covenu a Murder Housu v hezky zabalené crossequel sérii. Pro jedny dokonalost, pro druhé nesledovatelná krávovina, hodnocení Apocalypse je pro mě záležitostí čistě subjektivní, neb mi dala přesně to, co jsem od AHS vždycky chtěl, a sice vrchovatou míru campu s postavami, na nichž mi záleží, v příběhu, který byl naplánovaný od začátku až do konce. Žádná jiná série se nemůže chlubit takovou sbírkou herců a postav, ať už nových, nebo starých známých, na poměry AHS minimálním množstvím nedořešených zápletek a napojením na všechny ostatní série. Nebýt znatelného povolení v epizodách 8 a 9 (které přiznaně dějově poskytly velice málo nových či důležitých informací), Apocalypse by pro mě překonala snad i samotnou matičku Coven. ()

Reklama

applause 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série mě překvapila. Líbilo se mi, jak byla zpracována retrospektivně, že konec byl na začátku a následující děj vysvětlil vše, jak bylo. Konec dává otevřená dvířka další sérii. Líbil se mi návrat ke Covenu, tématu třetí série. A hlavně propojení s příběhem "Murder house" bylo geniální. Fanoušci AHS se konečně dozvěděli, jak to bylo s Tateem a Violet. Je to moje druhá oblíbená série. Doporučuji a těším se na další. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nová řada je docela zajímavá. Začátek je sice pomalejší, ale pak se to rozjede. Jak už název napovídá, jedná se o konec světa. Posledních pár lidí přežívá v podzemních bunkrech. Vše se změní, když do děje vstoupí čarodějnice. Děj je propojený s 1., 3. a 5. řadou, takže se podíváme na známá místa. Dost děje se odehrává v minulosti. Nakonec nešlo o nic převratného. Dokonce se tam i cestuje časem. Už by to mohli ukončit, dochází jim nápady... "Hail Satan!" ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvojica Murphy a Falchuk síce úvodom prekvapia, avšak nakoniec sa predsa len zistíme že ôsma séria nie je Apokalypsa ale Coven 2 a tak prevládne mierne sklamanie, aj keď v porovnaní s Roannoke nightmare sa stále jedná o skvelú sériu. To, ako dvojica režisérov preferuje Sarah Paulssonovú a neznáša Kathy Batesovú však bije do očí až príliš a napriek prepojeniu jednotlivých sérii už dejové zvraty neprekvapujú tak ako kedysi. Je zrejmé, že Falchuk a Murphy pri pohľade na fotografiu Sarah robia presne to, čo Ben zo série murder House pri pohľade z okna a z ich strany by to chcelo svoju záľubu trochu menej prejavovať. Avšak Coven 2,či ako to autori nazvali Apokalypsa, nebola sklamaním, avšak ani nijako zvlášť neprekvapila. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (13)

  • Písnička, která hrála pořád dokola, je „Calling Occupants Of Interplanetary Craft“ od Carpenters. Později jí vystřídala „The Morning After“ od Maureen McGovern. Na konci dílu pak hraje „Tonight You Belong To Me“ od Patience and Prudence. (Duoscop)
  • V čase 20:36, kdy začne utrhnutá hlava Mead zpívat, se jedná o první píseň zazpívanou počítačem Daisy Bell. Je to narážka na to, že se nejedná o člověka i přesto, že tak vypadá, ale stále se jedná o naprogramovaného robota. (Agressor69)
  • Písnička, která hraje u večeře, je „Relax“ od Frankie Goes To Hollywood. Ve 30. minutě pak hraje „Time In A Bottle“ od Jima Croceho. Tu pak vystřídá „Gold Dust Woman“ od Fleetwood Mac. (Duoscop)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno