Reklama

Reklama

American Horror Story - Apocalypse

(série)
Trailer
USA, 2018, 7 h 10 min (Minutáž: 38–55 min)

Kamera:

Gavin Kelly

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Sarah Paulson, Kathy Bates, Evan Peters, Joan Collins, Adina Porter, Billy Eichner, Leslie Grossman, Emma Roberts, Cheyenne Jackson, Billie Lourd (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Los Angeles sa ocitne v panike, keď sa začnú objavovať správy o tom, že mesto čoskoro zasiahne atómová bomba. Coco (Leslie Grossman) má to šťastie, že sa jej vďaka bohatému otcovi podarí dostať medzi vyvolených, ktorí majú rezervované miesto v záchrannom úkryte. Tu narazí na ďalšie osoby, ktoré prežili vypuknutie apokalypsy, ale ich boj o život sa ešte ani zďaleka nekončí. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

Kothy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nová řada je docela zajímavá. Začátek je sice pomalejší, ale pak se to rozjede. Jak už název napovídá, jedná se o konec světa. Posledních pár lidí přežívá v podzemních bunkrech. Vše se změní, když do děje vstoupí čarodějnice. Děj je propojený s 1., 3. a 5. řadou, takže se podíváme na známá místa. Dost děje se odehrává v minulosti. Nakonec nešlo o nic převratného. Dokonce se tam i cestuje časem. Už by to mohli ukončit, dochází jim nápady... "Hail Satan!" ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě je to série, která je daleko, DALEKO lepší než ty poslední 2 h*vna (Roanoke a Cult), ale v žádném případě nesahá na paty klenotu jménem Asylum či Hotel. Za mě příjemné 3 hvězdičky a fanouškům mohu doporučit, ale nečekejte zázrak. Příjemným překvapením v této sérii byly nejen cross-overy s 1. , 3. a 5. sérií, ale hlavně Jessica Lange, která se po delší době vrátila do seriálu, pravda jen na 2 díly, ale i to se počítá. Bohužel ani přítomnost skvělé paní Lange v této sérii mi nedovolí dát více než 3 hvězdy a už se těším na příští sérii ve které se vrátíme do minulost do roku 1984. ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Los Angeles sa ocitne v panike, keď sa začnú objavovať správy o tom, že mesto čoskoro zasiahne atómová bomba. Coco (Leslie Grossman) má to šťastie, že sa jej vďaka bohatému otcovi podarí dostať medzi vyvolených, ktorí majú rezervované miesto v záchrannom úkryte. Tu narazí na ďalšie osoby, ktoré prežili vypuknutie apokalypsy, ale ich boj o život sa ešte ani zďaleka nekončí. - Pán Ryan Murphy je nehorázny frajer. Dovoliť si natočiť takúto sériu chce poriadnu dávku odvahy, pretože povedzme si na rovinu, toto by dokázal napísať aj scenárista pracujúci pre Syfy. On ale vychytaný dej nahradil tým, že sem prihodil postavy z predchádzajúcich sérií, takže nízke hodnotenie nemôžem dať ani keby som chcel, pretože vidieť pokračovať osudy charakterov ako sú Tate, Violet, Ben, Cordelia, Madison alebo dokonca aj Misty Day, je proste to, čo fanúšikovia tohto seriálu potrebujú a čo im silno zahrá na emócie. Príbeh sa odohráva viac vo flashbackoch, než v reálnom čase, čo je netradičné, ale pre dej účinné, takže nie samoúčelné. A podložiť chronologický súvis udalostí tým, že sa Antikrist počas jednej noci zmenil z dieťaťa na dospelého jedinca, to je už vážne trúfalosť. Z hercov najviac vyniká Billie Lourd. Velmi slušne odohrali aj Kathy Bates a Emma Roberts, ktorá sem preniesla humor zo Scream Queens a prekvapivo to výborne fungovalo. Nepáčil sa mi Cody Fern. Aj keď dokázal pôsobiť nepríjemne, nenadobudol som pocit, že zrovna on je tým vyvoleným. Atmosféra je tu tvorená hlavne tým, že divák nemá ani potuchy, čo sa vo svete deje. A ešte som nevidel, že by bolo napätie tvorené osvetlením zo sviečok, ako tomu bolo tu. Výsledný dojem je trochu rozporuplný, ale šialené nápady a prepnuté charaktery sú presne tým, čo od tohto očakávam, takže som dostal to, čo som čakal, aj keď v trochu odlišnej podobe. Aj ako crossover Murder Housu a Covenu to napriek už spomínanému zneužitiu postáv funguje vyhovujúco. Po dopozeraní mám pocit, že jedno zhliadnutie tejto série je málo, takže si ju budem musieť niekedy zopakovať. P. S. Posledná epizóda ma okrem iného poriadne rozosmiala tým, že Jair Bolsonaro ešte ani nenastúpil na čelo Brazílie a Hollywoodske snowflakes už sú z toho mimo. + herec z The Lazarus Effect + herečka z February a Scream Queens + herečka z Scream Queens + herečka z The Final Girls ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Priznám sa, bili sa vo mne pocity nadšenia so skepticizmom. Nech sa však nato pozerám akokoľvek, "Apocalypse" je opätovne ukážkou originality, ktorá tvorcov zdobí od prvotnej série. Nie, nebolo to vôbec zlé, veď to snáď pri tak vysoko nastolenej latke ani nejde, no taktiež som sa rovnako ako užívateľ "stitch7" pristihol pri tom, že mi je vlastne úplne jedno, či "koniec" sveta príde, alebo nie. A to je strašná škoda .. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ohó. Když jsem zahlédl Dinu Meyer, úplně jsem se rozechvěl. Pak jsem byl nasratý, když mi došlo, že tam bude pravdu jen chvilku. Naštěstí během dvou tří dílů ten stav změnila série tím, že navázala na mou nejoblíbenější AHS sérii. V podstatě ji jen dál rozvinula. A při tom stihla odkázat a navázat i na další série. Poměrně zajímavý tah, obzvláště proto,ž e kromě toho dokázala odvyprávět svůj vlastní příběh. A k mému překvapení po vlastně čtyřech slabších a jen lehce nadprůměrných sériích dokázalo AHS přijít s fakt parádní sérií. Nebudu-li počítat prvních pět dílů šesté série, tak tohle je po Covenu má druhá nejoblíbenější série. Billie Lourd je... ona mě rpostě naprosto neutralizuje, je úžasná. Cody Fern ve své ďábelské podobě je parádní. Pro mě je Apokalypsa naprosto nečekané překvapení. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (13)

  • V čase 20:36, kdy začne utrhnutá hlava Mead zpívat, se jedná o první píseň zazpívanou počítačem Daisy Bell. Je to narážka na to, že se nejedná o člověka i přesto, že tak vypadá, ale stále se jedná o naprogramovaného robota. (Agressor69)
  • Série se začala natáčet 16. června 2018. (Varan)
  • Písnička, která hrála pořád dokola, je „Calling Occupants Of Interplanetary Craft“ od Carpenters. Později jí vystřídala „The Morning After“ od Maureen McGovern. Na konci dílu pak hraje „Tonight You Belong To Me“ od Patience and Prudence. (Duoscop)

Reklama

Reklama