Reklama

Reklama

Mezi námi děvčaty

  • USA Freaky Friday (více)
Trailer

Obsahy(1)

Energická psycholožka Tess Colemanová je vdova. Vychovává sama patnáctiletou Annu a mladšího Harryho a zanedlouho se má provdat za přítele Ryana. Ona i dcera mají každá své starosti a příliš spolu nevycházejí. Zatímco Anna není vůbec nadšena, že se matka chce znovu provdat, Tess zase vadí Jake, do kterého se zakoukala její dcera. Anninou jedinou radostí je rocková kapela, zkoušejí v garáži a připravují se na konkurz. Jejich vystoupení je však ohroženo, protože se ve stejnou dobu koná předsvatební hostina matky a Ryana. Když se ji Anna pokouší přemluvit, je z toho hádka, do které nečekaně zasáhne majitelka čínské restaurace se svou matkou. Stará žena jim nabídne kouzelný koláček s proroctvím. A když se pak ráno obě probudí, zjistí, že si vyměnily těla. Po marných pokusech o návrat si uvědomí, že jedinou nadějí je zajít znovu do čínské restaurace. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Žánr už signalizoval Mayday- o pomoc. A odpověděl Mark Waters: do kytarových riffů, dceromatečných přestřelek a holčičího pop punku zařval: Freaky Friday. Jeho generační taškařice s vyměněnými těly rodičům i dětem škodu na svalu břišním. Testováno na vlastních zdrojích. Dědeček zaklape umělým chrupem, brar nemluvně bezzubými dásněmi a vy budete mít pocit, že rodinná komedie ještě žije. Ještěže se to nouzové volání neztratilo v bermudském trojúhelníku sester Olsenových:) ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Širší velice pozitivní přijetí této komedie je vcelku logické, Freaky Friday je svižný, příjemný a k tomu má sympatické herecké obsazení. Já takovéto nadšení ale nesdílím jako většina. Scénář trpí mnohými trapně naroubovanými, nehodícími neduhy a vlastně celá kostra je vedena podle typických amerických šablon. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Filmy s podobnou tématikou mám vcelku rád, ale tenhle mě bohužel zklamal. Čekal jsem zábavnější jízdu. Některé konfrontace mezi prohozenými děvčaty a jejich okolím rozhodně stojí za to, ale má to i slabší místa, chvílemi je to až moc stupidní a celkově děj není nic extra. Na můj vkus je to taky až moc "uřvaný" a konec taky zrovna nepotěšil. 55% ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale Freaky Friday je má oblíbená komedie. Tak mě to pobavilo, že hned poté, co jsem to viděla poprvé na dvd, jsem se na to podívala znovu. Díky tomu jsem se také začala dívat na ostatní filmy s Lindsay Lohan, které už ale za nic moc nestály. Maximálně tak "Protivný sprostý holky" a "Past na rodiče", kde Lindsay hrála jako malá. Zaručuju vám ale, že u "Mezi námi děvčaty" se pobavíte. Jamie Lee Curtis je tam úžasná. ~(5,0)~ ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Freaky Friday" ma velice milo prekvapil. Moc dobrá americká mysteriózna komédia. Jednoduchá zápletka, kedy si matka, úspešná psychologička, a jej pubertálna dcéra nedobrovolne vymenia svoje telá. Znie to dosť gýčovo, pravda? To som si myslel aj ja. Lenže výsledok je úplne opačný. Je to výborne zahraté, tak zo strany Jamie Lee Curtis ako aj Lindsay Lohan. Svižne zrežírované a celé doplnené energickým neo-rockovým soundtrackom. Musím tiež spomenúť, že súčasťou tohto soundtracku je i skladba od legendárneho speváka skupiny Ramones, Joey Ramoneho "What A Wonderful World". **** ()

Galerie (65)

Zajímavosti (31)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 110,2 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 160,8 mil. (NIRO)
  • Lindsay Lohan (Anna) hrála v několika filmech, které zahrnují nějaký druh „výměny“. V tomto filmu si její postava vymění tělo se svou matkou (Jamie Lee Curtis). Ve filmu Jen trošku štěstí (2006) si její postava vyměňuje štěstí a bohatství s mužem. Ve filmu Past na rodiče (1998) hraje obě sestry-dvojčata, které si vymění život a předstírají, že jsou jedna druhou. (Katka189)

Reklama

Reklama