Reklama

Reklama

Power Rangers: Strážci vesmíru

  • USA Power Rangers (více)
Trailer 11

Obsahy(1)

Film Power Rangers: Strážci vesmíru sleduje osudy pěti teenagerů, ze kterých se musí stát mimořádní bojovníci poté, kdy se dozví, že jejich městu Angel Grove – a celému světu – hrozí zničení od mimozemských bytostí. Osudem vybraní hrdinové si rychle uvědomí, že jedině oni mohou zachránit planetu. Ale aby ji mohli zachránit, budou muset vyřešit vlastní životní problémy a spojit se jako Strážci dříve, než bude pozdě. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (44)

Trailer 11

Recenze (416)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Původní seriál z roku 1993 jsem jako malý každou sobotu ráno hltal, avšak tohle s tím má společného vážně pramálo. První polovina filmu je totiž bezduchá teen komedie bez většího smyslu, přičemž zbytek filmu je vyplněn výcvikem a zhruba deset minut před koncem dokonce i interakcí s hlavní zápornou postavou. Přičtěte si k tomuto všemu i praštěný střih, šílenou kameru, herecké výkony na úrovni vyplivnuté žvýkačky a máte zaděláno na digitální a přeplácanou dvouhodinovou nudu. Jediným světlým momentem je tedy v mých očích píseň "Go Go Power Rangers" se záběrem na běžící Rangers. Až na tento atribut je film Power Rangers prázdnou a povrchní podívanou, která kromě pár nostalgických chvilek a občasného slušivého vizuálu nenabídne vůbec nic. „The answer to what is happening to you is here. You five are the Power Rangers.“ ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Ani moc nevím, co k filmu dodat překvapivého. Seriál jsem nárazově sledoval, filmy jsem (pravděpodobně) nikdy neviděl, minimálně ne celé, od remaku jsem moc nečekal a dostal jsem ještě méně. Z nostalgie jsem byl schopen ledacos přehlédnout, ale u mnohých situací, cílených na zásadně mladší publikum, jsem si jen klepal na čelo...5/10 PS : Tommy Oliver! PPS : Bryan Cranston FTW ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak pitomé, až to bylo hezké. Noví Power Rangers hrají především na nostalgii, protože akční stránka věci je průměrná a stran efektů nemají šanci konkurovat podobně laděným Transformerům. A tak jsou poměrně sympatičtí herci a právě hezké vzpomínky na neskutečně debilní seriál prakticky to jediné, o co se mohou opřít, A dělají to dobře, takže zamačkávám slzu a morfuju za 60%. ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za efekty, jinak všechno, ale fakt úplně všechno naprosto špatně. Trapnej humor, směšnej "děj", tragickej scénář, nesympatičtí hrdinové a naprosto nezvládnutá režie. Chápu lidi, co daj ze vztahu k Power Rangers z mládí tomuhle výtvoru klidně i 3 hvězdičky nebo jim zrovna tenhle film padnul do nálady (protože přiznejme si to, na kravinu máme náladu občas každej), ale soudnej člověk tomu přece nemůže dát víc a potom se s klidným svědomím dívat na filmy podobnýho ražení, ale už na úplně jiným filmařským levlu, a dát jim stejný hodnocení jako tomuhle braku. *Není míněno jako urážka pro vysoko hvězdičkáře, spíše jako nepochopení z mé strany, děkuji za pozornost.* ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Jste-li, či byl-li jste (ano, satanžel to většinou není léčitelné ani koňskými dávkami antikokotik), nevkusný náctiletý potrat hajzlbáby a řidiče hovnocucu, je tenhle o dvě ligy horší hybrid Fantastické sračky, Bamblbýho a Ninja Mentals pro vás jako stvořený. Už devadesátkový seriál byl naprostým dnem homixovo – hračkářské žumpy, od té doby se zjevně nic nezměnilo, a to včetně efixů na úrovni Chobotnic z druhého patra. Tudíž i zde pubescentně uvědomělá partička důkladně progelovaných multikulti týn buzíků a hormonálně rozhozených zpruzených barbín ve sdružených barvách Benetonu dle scénáře, za který by se nemusel stydět ani certifikovaný mongoloid, zase trapně potírá agresivní krávu s premenstruačním syndromem jménem Rita a retardovaně kungfuje její kameňáky, aby sprasila Zeměplacku a vy jste si měli u čeho bezduše mačkat jebáky, týrat domácí mazlíčky, mohli se dementálně ztotožňovat s některým z těch hloupých, povrchních, popkulturně degenerovaných bezcharakterů a příliš vám to nezavařilo míchu. Perníkovému tátovi očividně došly prachy na drogy, že zaprodal xicht něčemu tak sofistikovanému. ()

Galerie (303)

Zajímavosti (8)

  • Medzi záverečnými titulkami sa nachádza ešte jedna scéna. (Johnny.ARN)
  • Herec Bryan Cranston ztvárňující roli Zordona si zahrál již v původním seriálu Strážci vesmíru (od roku 1993). V první sérii zde namluvil postavy dvou záporáků, a to Snizarda a Twin Mana. (fifox)
  • Natáčet se mělo původně začít v lednu 2016, ale bylo posunuto na 29. února ve Vancouveru. 28. května 2016 bylo natáčení dokončeno. V říjnu 2016 se některé scény dotáčeli. [Zdroj: Wikipedia.cz] (BMW12)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Deadpool a ztracená ponorka

Deadpool a ztracená ponorka

17.06.2018

Už je to pár let, co se objevily zprávy, že Sam Raimi (Spider-Man, Stáhni mě do pekla) natočí mysteriózní film o Bermudském trojúhelníku. Nyní to vypadá, že se projekt konečně začal hýbat kupředu, do… (více)

Strážci vesmíru to nevzdávají

Strážci vesmíru to nevzdávají

03.06.2018

Zatímco nedávný pokus o přenesení populární televizní série Power Rangers: Strážci vesmíru na velká plátna nedopadl nijak slavně, společnost Hasbro je zdá se připravena dát Strážcům vesmíru druhou… (více)

Reklama

Reklama