Reklama

Reklama

Titans

(seriál)
  • USA Titans
Trailer 2
USA, (2018–2023), 36 h 50 min (Minutáž: 40–53 min)

Hrají:

Brenton Thwaites, Teagan Croft, Anna Diop, Lindsey Gort, Ryan Potter, Minka Kelly, Jarreth J. Merz, Sherilyn Fenn, Martin Roach, Phillip Jarrett (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(49)

Batmanův bývalý parťák Dick Grayson opouští jejich vzájemnou spolupráci a setkává se se skupinkou mladých hrdinů, kteří zoufale potřebují správného učitele. (Netflix)

Diskuze

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

Celá séria (aj seriál) je na netflixe s titulkami.

 

Osobne som rád, že to končí, keďže táto séria bola bieda.

martinbucek

martinbucek (hodnocení, recenze)

Tony DiNozzo

Is Titans season 4 on HBO Max in Europe?
If you want to watch the fourth season of HBO Max’s Titans in Europe, connect to a VPN and access an American server...... nikde som sa ale nedocital co s europou

martinbucek

martinbucek (hodnocení, recenze)

Tony DiNozzo

este to tu nie je, asi koli prekladu sa to zdrzalo.... plus netreba zabudat, ze u nas prve tri sezony boli na netflixe a aj to az po odvysielani v amerike v tv, tak kto vie ako to maju pre vychodnu europu pravne vysporiadane

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Já ještě neviděl finále, ale třetí řada mi i tak připadá zatím nejlepší.

Jen to vysvětlení Red Hoodovo vzniku a spolčení se Cranem, vysvětlili pěkně idiotsky (udělat z něj teroristu?)

Pořád je to ale o třídu lepší než počiny Cw, které teď oznámilo Gotham Knights, kde se z dětí padouchů stanou hrdinové Gothamu...

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

dragon94

Ja ale skutočne nedokážem pochopiť, že niekto zobral peniaze za napísanie takto nelogického scenára. Ešte si pamätám na oslavné ódy keď vyšiel trailer na 3. sériu, všetko naznačovalo brutálneho Jokera a bol tam dokopy koľko? 5 sekúnd? :-D

Fakt som nasratý, strata času.

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

Čo to kurva bolo za sezónu? Fuj. Druhú polovicu som už pretáčal dopredu ako nudné a nelogické to bolo. Ach. Asi nad tým zlomím palicu ako nad Legendami.

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Tak po finále můžu říct, že jsem fakt celou sérií hrozně zklamaný. Většina postav zase jen do počtu. Vše se pořád točí akorát kolem Dicka a jeho pitomých rozhodnutí. A čím jsme byli v sérii dál tím horší záporák byl, tím neschopnější Red Hood byl, tím debilnější zvraty se děli, tím hůře to bylo natočeno...

Tenhle seriál má takovej potenciál... A to co se jim občas podařilo z tohoto vytáhnout bylo fakt super, ale pak to vždycky zklouzne do takových sraček, že si člověk připadá, že sleduje současnou CW superhero tvorbu.

Když si vemu jak skvělej byl start této série.. zejména 3 epizoda.. Ach jo..

No tak nakonec i po třetí sérii nezbývá opět, než doufat, že se scénáristi do budoucna naučí psát více, než jen úvod série a sem tam slušnou odbočkovou epizodu..

Otázkou však zůstává, zdali si po třech promarněných pokusech zaslouží ještě šanci...

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

dragon94

A co by jsi chtěl? Předloha je stejně přiblblá. Ostatně, když uděláš tým z lidí, suprů a bohů, tak to ani jinak nejde. Když jim dáš jako nepřátele Supry nebo Bohy, tak lidé v týmu by v lepším případě hráli kompars nebo spíše rovnou zhebli a vice versa. Samozřejmě, když si Scarecrow povodí grupu, která má k dispozici Supermana s mozkem Lexe Luthora, je to taky nevěrohodný a ještě nevěrohodnější by bylo, kdyby ho za nos tahal prakticky 13 dílů, tak se to nastaví psychoblábolovitou kaší, kde každej hrdina má bambilión démonů, co je třeba vyplnit. V neposlední řadě si v půlce třetí série čekali, že jsou moc do temna a šlápli na brzdu, což sice poteší cílovku ve formě rivedaleových týnejdžrů, ale dospělejší publikum se pak nudí.

IMHO by to měli ukončit, protože nemají kam jít. A poslední díl trojky navíc to ukončení přinesl. plus ten úplný závěr, kdy Raven nablila noční můry z Lazarovy studny Craneovi do huby, ten vyloženě potěšil, to byla mimořádná zlomyslnost a návrat k temnému vyznění:-D

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

A zase nám ta kvalita klesla stejně jako u předchozích sérií. První 3 epizody super a pak zbytečné rozdělování týmu, nulový vývoj krom pár vyvolených, akce opět hrozně umělá a nezajímavá, a záporáci zase působí hrozně přiblble. Ach jo.. :/

na příspěvěk reagoval Ratemus, cernakus

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Mimochodem dost si cením, že odhalení Red Hooda si nenechali, až do půlky série.. Vzhledem k tomu, že jeho skutečná identita je dneska už stejně profláklá jako fakt že se z Harveyho Denta stane Two-Face.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Jakože WAU! Čekal jsem, že ten třetí díl takhle dopadne, ale že mě to tak pohltí jsem nečekal. Absolutně vynikající. Všechny 3 první epizody třetí série jsou skvělé. Pokud to neposerou v druhé půlce série jak je jejich zvykem, případně potom ve finále, tak by tahle série mohla být absolutní špička co se superhero seriálů týče. 

Co mě těší je, že nám konečně titans spolupracují jako tým dohromady a nikdo z nich nesedí pomalu celou sérii na lavečce a nečeká, až se něco stane.. Snad jim to vydrží a tohle tempo nenabourají žádné flashbackové epizody. Případně, že to nezkazí linka s Rachel, které se jistě dočkáme.

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Překvapuje mě absence Rose Wilson, doufám, že ji nevyřadili z týmu (i přesto, že by to chtělo osekat pár členů).

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Ta hudba dělá pěknou atmosféru, ale radši budu udržovat hype na uzdě, když to skoro vždycky v druhé půlce série nevyjde.

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

dragon94

Tady je fotka z reálu

Mně nepřipadá špatná, spíš se děsím přelidněnosti, kdy opět budeme mít 10+ hlavních postav, ale prostor bude mít jen Dick a Starfire.

Nejradši bych byl kdyby se všichni rozdělili na skupiny, třeba Dick v Gothamu, Starfire do vesmíru a někdo další na Themysciru. 

Spíš to ale vidím, že budou všichni pohromadě, a nebudou mít vůbec co dělat.

Uživatel Prometheus69 smazal svůj příspěvek.

martinbucek

martinbucek (hodnocení, recenze)

srat nato, ze je cerny, ved jason je aziat..... ale skor mi vadi, ze jason je moc mlady, nato ze bruce uz je senior a moc skoro ho vymenil, ked este nie je mrtvy..... a kedy to vyjst?

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Jinak to, že Tima bude hrát herec herec tmavší pleti mi nevadí. Pořád se s tím vyrovným víc, než s castingem Anny Diop jako Kori.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Mně se to nelíbí už teď. Opět máme příliš mnoho postav, který zůstanou stejně jako v 1. tak 2. sérii pravděpodobně totálně nevyužitý. Ve druhé sérii snad žádná postava krom Dicka a Jasona nedostala žádný prostor. Jako jo lehce tam byla ještě Wonder Girl, Hawk a Dawn, a Superboy... Ale třeba takový Beast Boy nepředvedl během druhé série vůbec nic. Raven jak by smet... Kori tam měla něco málo, ale taky úplný prd.

Raven alespoň měla to štěstí, že se kolem ní točila první série, ale už v ní byl Beast Boy strašně upozaděný.

Celá druhá série měla podstatně více děje v minulosti, než v současnosti, což absolutně zkazilo veškerý vývoj postav... Obzvlášť, když se celou sérii věnovali pouze postavám z původního týmu.. Samozřejmě neříkám, že ten příběh z minulosti nebyl zajímavý, ale k čemu to celé bylo, když to vedlo k tak příšernému finále..

na příspěvěk reagoval Ratemus

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Tak tu máme nový look Jasona Todda aka Red Hood

Concept Art

Výsledek není špatný, jsem rád, že se snaží být comic accurate, ačkoliv to trochu vypadá jako cosplay.

Mimochodem byl potvrzen návrat Donny Troy. Tu zjevně přivede zpátky na svět Rachel, která se vydá do podsvětí.

Související novinky

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

26.01.2023

Špatné zprávy pro fanoušky DC seriálů. Mluvčí HBO Max totiž potvrdil, že současné čtvrté řady Titans a Doom Patrol budou zároveň posledními. Pro server The Hollywood Reporter zástupci streamovací… (více)

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

DC spustilo streamovací službu

DC spustilo streamovací službu

16.09.2018

DC Entertainment ve spolupráci s Warner Bros. Digital Networks tento víkend spustilo svoji dlouho očekávanou streamovací službu DC Universe. Ta stojí 7,99 dolarů na měsíc a poskytuje přístup k… (více)

Bažináč se vrátí v novém seriálu

Bažináč se vrátí v novém seriálu

03.05.2018

Největšími hvězdami DC jsou bezpochyby Superman, Batman a Wonder Woman. Hollywood ale strávil spoustu času i s Bažináčem, který už se dočkal dvou filmů a dvou seriálů. Doktor Alec Holland, z něhož… (více)

Reklama

Reklama