Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když na hory, tak do Špindlu. Právě do zasněženého Špindlerova Mlýna vyráží sestry Eliška, Katka a Magda na dámskou jízdu v celovečerní zimní komedii Špindl. Mají v plánu si užít odpočinek, zábavu a možná i trochu milostného dobrodružství. Eliška je v pohodě, ale Katce i Magdě už třicet bylo a jsou pořád single. Objeví se ten pravý v zimním sněhu? Jisté je, že potkají další účastníky a zábavné postavy a během týdenního pobytu pak všechny zavalí lavina milostných i životních lapálií. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (355)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Někdy v životě bych rád potkal režiséra Cieslera a optal se ho co mu na tomto filmu připadá jako vtipné. Ono, když v celém filmu je nejsympatičtější z cca 20 postav jen 1 a kromě ní má nejvíc inteligence jeden pes (Messinka) tak je někde chyba Jestli to, že cca 50 letá ženská nabaluje cca 20 letého kluka, aby její starý žárlil nebo to, že starý páprda si ho honí na záchodě na nějakém německém pornočasáku a druhý chlápek mu ten časák zabaví pro vlastní potřebu případně to, že nějaká pipka za film zhruba 20 spadne na lyžích nebo na běžkách a na konci se nadere jak prase a sbalí náhodou chlapa s holkou. Mimochodem tu malou holku bych hodil ze Sněžky dolů tak nesympatického spratka v českých komediích jsem snad ještě neviděl a to už jsem jich teda viděl. Ono je rozdíl dívat se na 3 zhruba 20 leté kluky co chtějí zasunout (Snowboarďáci) a na 3 ženské z toho 2 mají zhruba 40 let co se o to snaží. Ta 1 hvězda je za písně a soundtrack a za postavu Elišky, která jediná je tam přirozená. Jinak nechápu pana Klause, že mu bylo potřebu v takové sračce hrát a Mareše jsem tam ani nepostřehl. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

"Tak to byl Špindl. Nakonec nebyl tak špatnej." Nová taktika českých tvůrců je asi vkládat svým postavám hodnocení přímo do úst. No nepomohlo to. Dneska se točí filmy stylem: 1) Tak které místo ještě ve filmu nebylo? 2) Kdo z herců kývne na všechno? 3) Co by tam asi tak mohli dělat? 4) Seznam věcí, které vždycky zaberou (nevěra, nadrženost, záměna místa nebo osoby)....pořád je to Milane málo.... tak tam dáme Koháka, aspoň jednoho Langmajera, Bendovou, Vašuta, no a Nohu, toho co neuměl mluvit v Přeboru. ________ Výsledkem je trapný slet ještě trapnějších fórů, za které by se možná (říkám možná) styděl i trošku Zdeněk v Kameňáku. Dámy prominou, ale tvůrcům se tady podařilo mimořádně zohyzdit dvojici Polívková, Krausová. Naopak Kateřina Klausová působí mezi nimi jako zjev, sice to s hraním nemá moc společného, ale aspoň se na to dobře dívá. Milan Cieslar má u mě střídavě dost bodů, tady ale není za co. Jo a už nechte toho Oldu Navrátila na pokoji, na tohle se fakt nedá dívat. ()

Reklama

Ainy 

všechny recenze uživatele

Hned na začátku mě praštila do očí reklama a i během filmu se tomu nedalo vyhnout. Dobře, chápu, že se film musí zaplatit a české filmy, komedie zvlášť, již moc našinců do kina nenalákají. Zahráno to bylo dobře, nicméně obsah vnímám jako velkou bídu. Snaha o vtip a nadsázku mě nijak nenadchla, a to už jen proto, že jsem se neubránila srovnáním se Zájezdem, kde mě námět vesměs neuskutečněných sexuálních námluv mezi Účastníky na přímořské dovolené pobavil, tady ale ne. Spíše to hraničilo až s trapností. Jakmile se zde zjevil Marek Vašut jako obstarožní lovec žen, tak mě málem kleplo. Chudák za to nemůže, ale jíst se musí, tak tu roli prostě vzal. Jediné, co mě bavilo a díky komu jsem vydržela až do konce, byla Anička Polívková. Její role sice byla jak přes kopírák Jolany ze zmíněných Účastníků zájezdu, ale jsem za to vděčná. Líbí se mi v nich její nadhled a noblesní humor. To mě moc baví. 2,5* ()

Langy10 odpad!

všechny recenze uživatele

Nevim, nejak co k tem odpadum psat. Asi to mluvi za vše. Ja se bavil celkem. Byl to takovy smich pres slzy. Nijak bych to snad ani radsi nekomentoval, jen si dovolim “Vyzdvihnout” hlavni akterku filmu. Pani Polivkovou. - Co to kurva je za herecku? Ta se mihla povolanim. Ty jeji hemzy, tonse neda ani poslouchat. Hlas ma jak ukrakorana slípka. Mam z ni nocni muru. Silne nedoporucuji. Radsi bych si stahnul Herkules 3D a koukal na nej 24 hodin dokola nonstop. 5% ()

SniperG1 

všechny recenze uživatele

Za normálních okolností bych se na to asi vůbec nepodíval, ale jeli jsme s rodinkou na dovolenou do Chorvatska autobusem (už nikdy) a tam ten paskvil co si říká komedie pustili přímo na obrazovce přede mnou bohužel. Hrozná nudná debilita s obsazením vyhaslých rádoby hvězdiček českého showbyznysu...25% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (5)

  • Štáb měl zázemí, stejně jako kostymérnu a maskérnu, v hotelu Montana ve Špindlerově Mlýně. [Zdroj: ahaonline.cz] (SONY_)
  • Jako soundtrack k tomuto filmu byla vybrána píseň „S větrem v zádech“ od české kapely Limetall. (rublik05)
  • Ve filmu se objeví autobus společnosti Flixbus, ve kterém do Špindlerova Mlýna jedou hlavní postavy. Tato společnost však do Špindlu v době natáčení a premiéry filmu vůbec nejezdila a zájezdy nepořádala. (vyfuk)

Reklama

Reklama