Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Silvie je úspěšná lékařka a věří, že konečně našla recept i na šťastný vztah. Renata je manželka známého spisovatele, ve svých kurzech dodává dalším ženám odvahu a sílu k lepšímu životu, ale v jejím vlastním životě jeden osudový prvek schází. Herečka a tanečnice Eliška stojí na začátku slibně rozjeté kariéry, ale komplikuje se jí vztah s přítelem – muzikantem... A chlapi z horské služby jsou vždy připraveni pomoci. Kde jinde by se všechny příběhy mohly protnout a vyřešit, než v zasněženém Špindlu? (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Ještě horší než jednička. 1) Zpočátku jsem měl pocit, že sleduji Ordinaci v růžové zahradě. Stejní herci, stejné role. Pak se tedy ukázalo, že ne._____ 2) Ovšem zpracováním se film od podobných seriálů příliš neliší. Prvoplánové vtípky, herecké obsazení a celé je to nablblé, pokud ne vyloženě blbé. Tvůrci sázejí na známé tváře, kterým vkládají do úst hloupé, věru, hlášky. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

První díl najednou získává body navíc, a to jsem si myslel, že to horší už skoro být nemůže. Dvojka Špindlu je prachobyčejný guláš několika rádoby příběhů. Není to vtipné, nebo alespoň koukatelné. Je to fakt šíleně špatný a těch 110 minut člověk přežije jen s vypětím všech sil, polovinu těch postav bych přejel rolbou a nechal si Hanu Vagnerovou, která je stále krásná ženská. Kdyby si Balaš alespoň pozval kameramany Na cestě, aby jim udělali pár pěkných záběrů českých hor, jenže ani tahle elementární věc tu chybí. ()

Reklama

angel74 

všechny recenze uživatele

‎Bezprostředně po zhlédnutí filmu se mi zdá, že je o trochu povedenější než Špindl s Annou Polívkovou. Zásluhu na tom má především herecká dvojice Hana Vagnerová a Filip Blažek. Pod tíhou všech těch nevtipných trapností, které prachbídný scénář nabízí, jsem si jejich příběh směřující k romantickému vyústění nakonec docela užívala. (30%) ()

nonick1 odpad!

všechny recenze uživatele

Když se TV obrazovka rozzářila, film už běžel a zdálo se, že zrovna dávají reklamu na ZONKY, kde lidé půjčují lidem, a kde stárnoucí seladon cpe bankovky za tanga poloobnaženým děvám, dokud mu je (i s bankovkami :-) neodvede ATV (Alfa Terminátor Vémola) s tou svou mantrou „Lvi žerou první!!!“ (nebýt toho, že skončil v bezvědomí po výprasku v aréně MMF, mohl to být i dobrý slogan). Po chvíli už bylo jasné, že o reklamní vody se nejedná a bylo třeba se potopit hlouběji. Podle scénáře, osob a obsazení to vypadalo na nepovedený pilotní díl jakési nové řady Česko – Slovenské Ordinace, obohacený o alternativní způsoby léčby pomocí pseudo zenbuddhistické meditace a krystalů, avšak ani tento předpoklad se nevyplnil, a tak nezbylo než se zhluboka nadechnout a klesnout až na samotné dno - tam, kde trapnost je lapena do sítě neumětelství, spolu s Kohákovou filmovou kapelou, která za celou dobu filmu nevyloudila jediný tón (!), aby po chvíli brouzdání v důvěrně známém terénu bahnitých stojatých vod, plných celé plejády z reklam okoukaných "herců", vystupujících kromě nekonečných televizních seriálů a estrádních šarád také v nepřeberném množství reklamních spotů od T-Mobile přes Mountfield po Fio banku, bylo jasné oč jde: o nový český film. Vlastně by místo výše uvedeného stačilo napsat jediné slovo: HRŮZA. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Nebudu úplně fér. Na filmu jsem byl s ženskou, která se mi líbí a ta se bavila. Což jsou prostě atributy, který jdou do plusu. Čekal jsem naprosto šílenou, nekoukatelnou hovadinu. No a dostal jsem blbost na jedno shlédnutí, která uměla pobavit i ve chvílích kdy chtěla pobavit. Což se dá brát jako plus také. Film sráží dvě věci. První jsou neherci. Prostě už je čas pochopit, že známá tvář neudělá dobrý herecký výkon. Druhá je ta, že film prakticky nemá děj. To beru jako zásadní. Připomínalo to chvílemi kameňák. Střih , fór a nekecám občas i povedený, střih, napodobenina fóru, střih. Tohle ještě asi 137x a závěr, kdy všechno hezky dopadne a skončí. Opravdu jsem se chvílemi bavil ale občas se styděl za herecké výkony. Takže s povzdychem, že jsem jen chlap, lehce ovlivnitelný, dám asi tu nejslabší trojhvězdu a 50 procent. !!!Jo a bacha. Totálně narvaný sál už několik týdnů po premiéře!!! ()

Galerie (208)

Zajímavosti (6)

  • „Nejdřív mě nabídka na filmování kvůli zimě odradila, ale pak jsem si řekla, že nemůžu být takový srab a že se musím trochu hecnout. Taky jsem byla na horách po 15 letech,“ řekla herečka Hana Vagnerová. (SONY_)
  • Hlášku „Lvi žerou první“ používá Vémola často ve spojení s MMA. (Duoscop)

Reklama

Reklama