Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když na hory, tak do Špindlu. Právě do zasněženého Špindlerova Mlýna vyráží sestry Eliška, Katka a Magda na dámskou jízdu v celovečerní zimní komedii Špindl. Mají v plánu si užít odpočinek, zábavu a možná i trochu milostného dobrodružství. Eliška je v pohodě, ale Katce i Magdě už třicet bylo a jsou pořád single. Objeví se ten pravý v zimním sněhu? Jisté je, že potkají další účastníky a zábavné postavy a během týdenního pobytu pak všechny zavalí lavina milostných i životních lapálií. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (355)

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

PINOKIO v podobě Polívkové zoufale prahne po mužském potu a hrubým rukám, aby si konečně připadala chtěná a užitečná. A aby to byla správná pohádka, tak si toho svého prince jezdícího sockou do Špindlu najde. A není vůbec podezřelé, že tento alfa samec vykonávající pozici pilota s platem 300 tisíc brutto nemá na leasing, pojištění a hmoty pohonné. 22% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Průměr, průměr, průměr, ale tak oddychově napsaný a splácaný dohromady, že mu tak hrozivé obecné hodnocení zase nepatří. Polívkovou jsem nikdy nemusel, ale touhle vysokohorskou jednohubkou si mě docela získala a hlavně její role mě v rámci Špindlu poměrně pobavila. Nebýt houmlesáka Koháka a Gránského, který musí být momentálně zcela všude, by se z téhle mírně feministické sondy nestala vůbec špatná česká komedie. Lístek do kina bych za to ovšem neobětoval. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Skutočne sa nejedná o žiadny filmársky skvost, no musím úprimne priznať, že "terazky" mi to vzhľadom na aktuálnu náladu celkom sadlo. Nie je to mimoriadne vtipné, prakticky si to len tak plynie a nemá to po príbehovej stránke čo ponúknuť, no na večer kedy sa človeku nechce premýšľať, to nebola zlá voľba. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Další otravná, levná a hloupá Česká sračka úplně o ničem. Nechápu, že Cieslar dokázal natočit výtečnou Colette a zbytek jeho filmu tvoří debilní komedie, bez náznaku vtipu, děje nebo celkově nějakého příběhu. Naštěstí není Špindl nijak zvlášť otravný, nebo trapný, sem tam se najde trochu slušný vtip není to tak debilní jako třeba Špunti na vodě, nebo Život je život. Ale pamatujete kdy České komedie a kór ty z hor měly dobré pointy, příběhy a výpravu? Dneska se to už prostě neumí, nechápu jak jim tyhle nijaké scénáře dokáže dokola a dokola někdo financovat a ještě distribuovat do kin. Velký plus je nádherná, ale nádherná Kateřina Klausová, jinak dost bída.40%. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Domnívám se, že nebejt Oldy Navrátila a jeho top vsuvek, ten film by nebyl ani k zapamatování! Tyhle ty story o nešťastných láskách a zlomených srdcích mě berou asi jak cukroví o Vánocích... Takže vůbec! Nicméně to prostředí Krkonoš, takovej ten nostalgickej návrat kamsi daleko a dávno na ty naše školní "lyžáky" ve Špindlu, tak to ve mě vyvolalo nepatrně tu průměrnou tříhvězdičkovou podívanou! (Ale dvojku už ne-e!) 50% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (5)

  • Jako soundtrack k tomuto filmu byla vybrána píseň „S větrem v zádech“ od české kapely Limetall. (rublik05)
  • Ve filmu se objeví autobus společnosti Flixbus, ve kterém do Špindlerova Mlýna jedou hlavní postavy. Tato společnost však do Špindlu v době natáčení a premiéry filmu vůbec nejezdila a zájezdy nepořádala. (vyfuk)
  • Na scénu, kdy David Gránský skáče v trenýrkách do sněhu dolů, najali filmaři dubléra. [Zdroj: ahaonline.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama