Reklama

Reklama

Kingsman: Zlatý kruh

  • Velká Británie Kingsman: The Golden Circle (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Svět Kingsmanů se poprvé představil ve filmu Kingsman: Tajná služba jako nezávislá, mezinárodní, špionážní agentura pracující v hlubokém utajení a jejímž cílem je bezpečný svět. V dalším pokračování Kingsman: Zlatý kruh čelí naši hrdinové novým výzvám. Centrála Kingsmanů je zničena a celý svět se stává rukojmím. Kingsmany čekají nové úkoly i překážky. Spojí se se spřátelenou americkou špionážní organizací Statesman. Obě dvě agentury musí společnými silami porazit nebezpečného nepřítele a zachránit tak svět. (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (867)

verbal 

všechny recenze uživatele

Další Matoušova pohodová Bondáž, svěží, rozverná a příjemná na pohled jako prostituující flexibilní dvacítka, kterou nehyzdí žádný toporný prasečí xicht, ani kokotí ambice dělat z nulanulasedmičky psychologické drama. Čuník Tatům je půl filmu v mrazáku, tudíž se dá říct, že je to i plné skvělých a sympatických herců, včele s dokonale slizce vyšinutou Julkou Vřesovou v roli Pavlíny Eskobarové, co si u Medelínu otevřela řetězec McHuman. Prostě krásně natočená, zábavná a nápaditá akční taškařice, která yntelechtuálnímu výqětu místních bukanýrů zjevně přišla málo homosofistikovaná, protože v ní zase nikdo nedělal „VŽUUUUUM“ v upnutých pastelových pitkáčích, neejakuoval pavučinky, ani neházel hvězdotřpytným kanálovým poklopem. Doufám, že po tomhle už konečně stará Brokolice najde baterky do vibrátoru, vylije Danka hrát Ledrfejse (pro něhož byl stvořen a ani nepotřebuje masku), no a najme na scénář a režii někoho, kdo ještě nezapomněl, co dělalo Bonda Bondem. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Britští Kingsmani se setkávají s americkými Statesmany, Colin Firth vidí motýly, Julianne Moore nechává umlít nepohodlné lidi do hamburgeru, Mark Strong se loučí zpěvem, Taron Egerton se potí u královské večeře a užívá si svádění na Glastonbury.. A divák se pořád solidně baví. Přehlídka absurdit pokračuje, už jednička pro mě byla určitě nejlepší Matthew Vaughn, který v mých očích dosud nepříliš umně kombinoval žánry a uspokojoval jen určité fandovské tábory. Totalstylizace pokračuje, drzé je to pořád, pravidla odpočívají v koutě, vizuální atrakce okouzlí, zahuštěné digitální triky už méně. Stejně jako přepálená stopáž. Dvojka je (logicky se to dalo čekat) přebujelá, což může vést paradoxně spíš k rozředění tohohle přitažlivého světa. Což se i místy děje. Ale opatrné čtyři * přesto dám. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Vaughn se poprvé zadrhnul. Kingsman dva je hrozně moc zbytečný díl. Věřím že navázat na suprovou jedničku se dalo určitě lépe. Navíc nechápu notně přestřelenou délku. Scény samy o sobě nejsou zase tak špatné a hlavně zpočátku Mat stále sype napády kdykoliv si vzpomene. Akce vypadá skvěle. Jen prostě ta zápletka není nějak vončo. Tarona jsem možná přejezenej, Firth šokoval už minule a nikdo nový nepřibyl. Spíše naopak. Záporáci byli minule zajímavější. Tady máme masokombinátní Můru a druhý záporák se odkryje až úplně na konci. Malinký krok zpátky druhý díl určitě je. Ale při druhé projekci mě dvojka přijde docela v pohodě. 80% ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

"Country roads, take me home, to the place I belong..." Bavil jsem se stejně jako při sledování prvního dílu, ne-li ještě víc. Ano, je to vlastně typická dvojka - větší, bláznivější, delší a tak podobně, jenže zároveň je to stále ta ukrutná legrace, která dokáže s dětinskou radostí a s přehledem zkombinovat úplně cokoliv, co její tvůrce napadlo (včetně několika stoprocentně dojemných scén a trefné satiry), a která má metráky neokoukaných nápadů, jež by jí mohly/měly mnohé jiné filmy závidět. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Režisér Matthew Vaughn natočil svoje první pokračování- Natočil pokračování Kingsmanů: Tajné služby, úžasné komediální akční pecky která před 2 roky byla neuvěřitelným zjevením. Vaughn se proto musel snažit aby pokračování Zlatý kruh nekleslo. A povedlo se mu to. Zlatý kruh je opět nekonečná šňůra vtipného humoru a geniální akce. Film začne výbornou akční honičkou která je předzvěstí velkých věcí. Film také nabídne záporačku Poppy ztvárněnou Juliane Moore. Poppy se zdá jako krotká žena ale opak je pravdou: Hned svou první scénou nažene strach a výborně nahrazuje Samuela L. Jacksona. Navíc je její sídlo architekticky geniální,holt 50 léta. Krásný design má i základna Statesmanů, jejíž členové tvoří důležitou část týmu. Stejně jako jsou Kingsmani pojmenováni po rytířích kulatého stolu, agenti Statesmanů jsou zase pojmenování po americkém alkoholu (Geniální!) A každý agent (ať je to Champagne, Ginger, Tequila či Whiskey) dostačující. I když pravda Champagne a Tequila jsou spíš menší camea a nejvíc prostoru má Whiskey. Hlavním hrdinou příběhu je pořád Eggsy který nyní tvoří partnerský vztah se Švédskou princeznou Tilde (holt se od análu za odměnu ze závěru prvního dílu posunuli) a je z něj oficiálně nový Galahad. Jeho život však nenaruší pouze zničení základny Kingsmanů ale i návrat jeho údajně zesnulého mentora Harryho Harta. Ze znovu shledání žáka a učitele vytěžil Vaughn nejvíce co mohl. Sice nějakou dobu trvá než si Harry vzpomene ale jakmile si vzpomene co všechno s Eggsym zažil nadejde obejmutí ze kterého jedno oko nezůstane suché. Zlatý kruh je pořád především spíše parodii na špionské filmy než aby se měl brát jako vážný následovník. Ze všeho však dokáže vytěžit (Ať už to je role Eltona Johna hrajícího Eltona Johna, akční scény spojené s hudbou či Mark Merlin Strong zpívající Take me home, Country roads) A to jsem ještě nezmínil výbornou parodii na barovou scénu z jedničky, geniálního prezidenta Bruce Greenwooda či náznak homo erotiky mezi Colinem Firthem a Eltonem Johnem. Jo a ještě nádherný záběr na hory v Itálii. A něco by se ještě asi nešlo. Vaughn nezklamal. Právě, že naopak. Kingsman: Zlatý kruh je to správné pokračování. Zábavné, dravé a perfektní. Nejde chtít víc. Těším se na trojku! ()

Galerie (91)

Zajímavosti (28)

  • Když Ginger (Halle Berry) vysvětluje Kingsmanům, jak zachránili Harryho, přichází záběr, v němž se Harry (Colin Firth) probouzí z kómatu, zvedá se z křesla a má na nohou bílé ponožky - na kterých je ovšem vidět, že jsou zespoda špinavé, takže v nich musel chodit. (MrAldridge)
  • Ve scéně, kdy se snaží Merlin (Mark Strong) vrátit Galahadovi (Colin Firth) vzpomínky pomocí traumatu se zaplavenou místností, se Galahadovi na chvíli posune páska z očí. V tu chvíli můžeme vidět, že má oko naprosto zdravé. (UncleMorty)
  • Ide o prvý film, ktorému sa podarilo získať práva na použitie piesne "'Let's Go Crazy'" od R&B hudobníka Princa. (drake31)

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

08.12.2020

Zpátky v roce 2014 diváky v kinech mile překvapil nenápadný snímek režiséra Matthew Vaughna Kingsman: Tajná služba. Následně se tvůrce upsal taky jeho pokračování s podtitulem Zlatý kruh, které už… (více)

Kingsman 3 má datum premiéry

Kingsman 3 má datum premiéry

23.09.2018

Eggsy a spol. se oficiálně dočkají své třetí mise. Studio 20th Century Fox potvrdilo, že trojka Kingsmanů dorazí do kin v listopadu v roce 2019, režie se pak ujme otec série Matthew Vaughn (Kick-Ass,… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Reklama

Reklama