Reklama

Reklama

Kingsman: Zlatý kruh

  • Velká Británie Kingsman: The Golden Circle (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Svět Kingsmanů se poprvé představil ve filmu Kingsman: Tajná služba jako nezávislá, mezinárodní, špionážní agentura pracující v hlubokém utajení a jejímž cílem je bezpečný svět. V dalším pokračování Kingsman: Zlatý kruh čelí naši hrdinové novým výzvám. Centrála Kingsmanů je zničena a celý svět se stává rukojmím. Kingsmany čekají nové úkoly i překážky. Spojí se se spřátelenou americkou špionážní organizací Statesman. Obě dvě agentury musí společnými silami porazit nebezpečného nepřítele a zachránit tak svět. (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (868)

castor 

všechny recenze uživatele

Britští Kingsmani se setkávají s americkými Statesmany, Colin Firth vidí motýly, Julianne Moore nechává umlít nepohodlné lidi do hamburgeru, Mark Strong se loučí zpěvem, Taron Egerton se potí u královské večeře a užívá si svádění na Glastonbury.. A divák se pořád solidně baví. Přehlídka absurdit pokračuje, už jednička pro mě byla určitě nejlepší Matthew Vaughn, který v mých očích dosud nepříliš umně kombinoval žánry a uspokojoval jen určité fandovské tábory. Totalstylizace pokračuje, drzé je to pořád, pravidla odpočívají v koutě, vizuální atrakce okouzlí, zahuštěné digitální triky už méně. Stejně jako přepálená stopáž. Dvojka je (logicky se to dalo čekat) přebujelá, což může vést paradoxně spíš k rozředění tohohle přitažlivého světa. Což se i místy děje. Ale opatrné čtyři * přesto dám. ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Mám to pořád rád, ale největší grády to dostane někde uprostřed (a to ani ne díky akční scéně), pak už to tak elegantně kluše k nevyhnutelnému závěru. Pořád platí, že Vaughn umí akci naservírovat na stříbrném podnose beze švů, ale škoda, že jeho provokace už nemají takové koule. Jenom Eltona Johna, ten se sice prokoksoval důkladně a kope jak o život, ale na Tajnou službu to stejně nemá... ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

“VYPADÁ TO, ŽE TU ČELÍME NĚJAKÉ TAJNÉ OGANIZACI…“ /// Neserou se s přírodníma zákonama, mechanikou ani fyzikou. A je krásný, jak to všechno - myslím VŠECHNO! dělaj s okouzlujícím ftipem (nejen) angličana. Film, kde nic není nemožný a počítá se s tím, že s diváckým úsměvem na rtu, jde všechno líp. Celkem to funguje, ale… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Komiksovou sérii „Kingsman“, kterou napsali Dave Gibbons a Mark Millar, neznám. 2.) Zmizel Elton John. 3.) Thx za titule „urotundy@cbox.cz“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE **** NAPĚTÍ * ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Akce je naprosto perfektni, herci jsou totalni sympataci, cely je to natoceny radne cool a to je bohuzel asi tak vsechno. Problem je, ze zapletka samotna je dost tuctova a akce je tu prekvapive naprosty minimum. Takze ta vata mezi jednotlivejma akcema, obzvlast v prvni pulce filmu je tu vicemene jen ta uvodni, je bohuzel misty trochu nudna a nezachrani to ani obcasny forky a hlasky. Taky co se tyce Rkovy pristupnosti, sice tu vesele caka krev a fuckuje se, ale oproti minulymu dilu mi to prislo trochu umirnenejsi. Rozhodne se nejedna o spatnej film, zabava to je furt poradna, ale slo z toho vytezit daleko vic. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Slabšie než prvý diel, ale stále veľmi kvalitný film. Trochu zamrzeli akurát dĺžka a ten posun od britskej štýlovky k tradičnejšiemu blockbusteru. Ale postavy sú stále výborné, má to úžasné scény a Vaugn je stále frajer. V časoch, keď sa bondovky hrajú na umenie a každá druhá popcornovka zlyháva, je to krásny darček. Aj keď, opakujem, nie je to taká pecka ako jednička 8/10 ()

Galerie (91)

Zajímavosti (28)

  • Jméno hlavní záporačky a obchodnice s drogami Poppy (Julianne Moore) se shoduje s anglickým označením máku, tedy rostliny ze které se získává opium. (pajik)
  • Okrem Veľkej Británie, kde prebiehala väčšina natáčania, pracovali filmári aj v talianskych Alpách a v Nemecku, na zámku Schwerin. Natáčalo sa od 15. mája do 13. septembra 2016. (MikaelSVK)
  • Severoamerické tržby byly 100,2 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 410,9 mil. (NIRO)

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

08.12.2020

Zpátky v roce 2014 diváky v kinech mile překvapil nenápadný snímek režiséra Matthew Vaughna Kingsman: Tajná služba. Následně se tvůrce upsal taky jeho pokračování s podtitulem Zlatý kruh, které už… (více)

Kingsman 3 má datum premiéry

Kingsman 3 má datum premiéry

23.09.2018

Eggsy a spol. se oficiálně dočkají své třetí mise. Studio 20th Century Fox potvrdilo, že trojka Kingsmanů dorazí do kin v listopadu v roce 2019, režie se pak ujme otec série Matthew Vaughn (Kick-Ass,… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Reklama

Reklama