Reklama

Reklama

S titulem mistra světa v a capella zpěvu v normálním životě nepřežijete. Tuhle drsnou lekci pochopí hrdinky úspěšné série Ladíme hned na začátku třetího dílu. Navzdory tomu není třeba se bát, že bychom opustili žánr hudební komedie. Všechny pěvky z Barden Bellas jsou zpět a znovu úžasně zpívají coververze těch největších současných hitparádových tahounů. A ani k tomu nepotřebují hudební doprovod. Holky totiž natolik otravuje realita všedního dne a marná snaha prorazit jinak než zpěvem, že touží po jakékoliv zámince, která by jim pomohla alespoň k jednomu společnému vystoupení. Tou záminkou se nakonec stane nabídka turné po amerických vojenských základnách rozmístěných v Evropě, kde budou vůbec poprvé zpívat v konkurenci kapel vybavených hudebními nástroji. Pěvky z Barden Bellas jsou naštěstí dost velké exotky na to, aby jim taková „nekalá“ konkurence vadila, zvlášť když vidí perspektivu urostlých kluků v uniformách a sexy evropských destinací. Nebyly by to ale ony, kdyby jejich evropskou šňůru neprovázela série ukrutných zmatků a šíleností, kterými zanechají snad ještě hlubší stopu než svým zpěvem. (Cinemart)

(více)

Videa (7)

Trailer 3

Recenze (101)

m@cs 

všechny recenze uživatele

Hmm ... po docela dost dobrém prvním dílu jsem se těšil na druhý. Čekal jsem, že bude aspoň tak dobrý, jako první. Nebyl. Byl o hodně slabší. Od třetího jsem tudíž už nic nečekal ... no, a taky jsem od něj nic nedostal. Škoda, potenciál tam byl, ale ten příběh to celé zabil ... jednu * zachránily krásné holky, tu druhou scéna na jachtě ... ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Překvapivě povedený rozloučení s a-ca-holkama. Ruby Rose je kus, ale Alexis Knapp je jen jedna <3 a tudíž i pravděpodobně jedna * navíc, než si třetí Pitch Perfect zaslouží. Koncept se totiž možná už přejedl, nebo možná chybí režijně imho silnější Elizabeth, v podstatě ale - pokud člověk vypije dost pepsi coly a sežere dost popcornu - se film dá v kině i užít. Na vánoční výplach multiplexu jak dělaný. ()

Reklama

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Na úvod svého komentáře musím napsat, že tento díl docela, tedy dle mého názoru, samozřejmě, překvapil. Obsahoval několik momentů, které se mi líbily, ale i ty, které tvůrci až překombinovali a vůbec mi do děje nezapadly. Ve své podstatě byl film obdobou toho, co jsme mohli vidět v jedničce a dvojce. Tady se mi však zdálo, že tvůrci nevěděli, co s časem. Proto tam navalili co nejvíce pěveckých vystoupení, upřímně?, ze kterým mně někdy trhali uši. V zásadě to nebylo to nejhorší, objevují se tady nové tváře s novým osudem, společně si naposledy zazpívat a posléze si jít každá po svém. Dialogy místy vázly a film se neodvíjel podle mých představ. Když to tak zhodnotím, mezi trojicí rozhodně nebyl nejlepší. K mému překvapení, myslela jsem, nebo spíš, čekala jsem něco na způsob dvou předchozích, ale v trošku umírněnější verzi, překvapení tady bylo pozitivní i negativní zároveň, chce to ubrat na vtipu tady a přidat támhle. Film nelze doporučit ani od něj odrazovat, protože pokud se divák rozhodne dívat, předem ví, do čeho leze. Z mého pohledu nic nezkazí, ale ani nevylepší. Kdyby existovaly tři a půl hvězdičky, nemusela bych nad hodnocením vůbec váhat. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

To samé potřetí. Ani tentokrát mě to hudebně nijak zvlášť nebere, ale Anna Kendrick společně s trapně vtipnou Rebel Wilson to táhnou, na Hailee se dobře kouká a ve výsledku to má takový mírně hořký tón, který naznačuje, že tahle série nebude ničím více, než "jen" trilogií. Ze začátku se to trochu táhne, příběhově to je slaboučké, ale druhá polovina nabere drajv díky lehkému příklonu k akci a finální vystoupení je nakonec dost fajn. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho dobrého. Dějově to není tak dobré jako předchozí filmy, co si budeme povídat, je to vlastně docela slabé a možná až moc ujeté, prostě proto, aby to strhlo diváky i potřetí. Ale hudební čísla jsou zde pořád dobrá a rozhodně stojí za sledování. Holkám nic nechybí a jejich hudební aranže jsou pořád super. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • V čase 32:17 má Chicago (Matt Lanter) ruce podél těla, v dalším záběru je má překřížené na hrudníku. Jakmile se změní záběr, opět je má podél těla, a tak pořád dokola. (Iveet)
  • Již 15. června 2015 zveřejnila herečka Anna Kendrick na svém Twitteru a Instagramu fotografii s názvem „happening # 3“, která se týkala produkce tohoto filmu. (willy1)
  • V čase 54:25 je Aubrey (Anna Camp) natočená k oknu bokem, v dalším záběru však stojí přímo čelem k oknu. (Iveet)

Reklama

Reklama