Reklama

Reklama

Sebevražedný oddíl: Rozpoutané peklo

  • USA Suicide Squad: Hell to Pay
Trailer

V Belle Reve se něco chystá, což znamená jediné - chladná a vypočítavá vedoucí věznice Amanda Wallerová plánuje misi, kterou podstoupí jen ti zatracení. Je načase povolat do akce úderný tým padouchů, složený z ostřílených veteránů jako jsou Deadshot, Kapitán Boomerang a Harley Quinn. K těmto protřelým zločincům se přidají i nováčci Copperhead, Killer Frost a mistr bojových umění Bronze Tiger! Jelikož cílem mise je ukrást mystický předmět, díky němuž je každý ochoten riskovat život, strhující kombinace chaosu, střelby a nadpřirozených jevů je zaručena! Vydejte se na bláznivou cestu se Sebevražedným oddílem! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

Shakers 

všechny recenze uživatele

DC animáky väčšinou stoja za to a toto je ďalší vydarený kúsok. Príbeh je pomerne jednoduchý, ale akcia sa opäť vydarila a toto zloženie Suicide Squad ma dosť dobre postavy. Hlavne Deadshot, Bronze Tiger a (zlý) Flash to tu ťahajú. Mimochodom celkom ma prekvapilo, že sem Flash dorazil s animáku Flashpoint paradox, kde ho zabil Batman. Toto je len ďalší skvelý prvok, ktorý zdobí DC animáky a ich kvalitu. 85% - 4* ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Na DC to není úplně hrozný. Ale pořád je to polovičaté ve smyslu pořádně se do toho opřít. Slaboučký a blboučký příběh tomu taky nepomáhá, ale i bez něj to někdy jde, když se to umí a nedělají se kompromisy. Postava Harley osciluje mezi otravností a zábavností, Deadshot je jalovej, Tiger dejme tomu, Kapitán Boomerang(....to jako fakt? Kdo tohle vymyslel?), není dost velkej hajzl, Zoom je neškodnej... . Prostě pořád se nedaří vytěžit z jakž takž zajímavých postav dost na to, aby z toho byla zábava i pro dospělý. Takže pokud budu hodnotit v rámci animovaného DC, je to lepší průměr. Každopádně je to pořád stravitelnější, než co předvádí DCani v kinech. ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Alespoň v těch animácích nakopává DC Marvelu pozadí. Suicide Squad: Hell to Pay nabízí přesně to co jsem chtěl vidět. Podrazy, záporáky, jenž si nebojí ušpinit ruce, krvavé akční scény, a hodně ujetý humor. Příběh má velmi slušné tempo a dobře pobaví, a neurazí. Objevují se zde méně známe postavy, což vůbec není na škodu, protože se s nimi dá mnohem lépe pracovat, než kdyby zde byly ty nejznámější padouši. Suicide Squad: Hell to Pay je velmi slušný animák, který fandy DC nemůže urazit. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Rok se s rokem sešel a s tím i vzpomínka na to, jak hrozně rád sleduju nekompromisní DC animáky a jak každý rok omílám stejnou naivní větu, že se jim musím věnovat častěji. Nebudu ani tentokrát slibovat, že další neuvidím až v únoru 2023, ale upřímně můžu konstatovat, že i kreslený Suicide Squad spadá mezi ty opravdu kvalitní kousky, kde se nešetří krví ani známými postavami z téhle komiksové stáje. Jejich znalost díky Arrowverse se mi tu nemálo hodila. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejbrutálnější počin od DC. Tak jako Batman: Útok na Arkham, kdy se poprvé sejde bandička Suicide Squad, klape vše na jedničku a úspěšně navazuje na asi nejlepší animovanou adaptaci DC. Obměna týmu nemá chybu a nechybí nejlepší záporáci universa. Kéž by to šlo i v hraných verzích.......9/10 ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno