Reklama

Reklama

Policajt v Beverly Hills III

  • Česko Policajt z Beverly Hills III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Axel Foley (Eddie Murphy) se vrací do Beverly Hills, aby tu v zábavním parku Wonderland zažil neskutečnou jízdu na horské dráze! Když Axel se starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Sergem (Bronson Pinchot) za zády pronásledují zločince přes nejrůznější atrakce až do podzemního bludiště, rázem je z něj ta největší podívaná, Policajt v Beverly Hills III, to je "divoká a vtipná akční komedie", která vás chytne a nepustí! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

nash. 

všechny recenze uživatele

Zbytečný film, ze kterého trčí na všechny strany snaha ještě jednou vyždímat z tématu ukecaného poldy nějaký ten milion. Bohužel už není z čeho ždímat, kouzlo zmizelo, Axel není ani příliš ukecaný, ani příliš svižný a přestože se tu jedna, dvě velmi slušné scény najdou, ve výsledku působí spíš takovým bezradným, prázdným dojmem. Murphy i film. ()

helrohir 

všechny recenze uživatele

Popravde, ani predošlé dva filmy ma nejak extra nebavili, ale toto už tretie pokračovanie padá ešte do menej záživných vôd filmovej zábavy. Akcia nudná, krimi zápletka je veľmi slabá, rovnako tak hlavný záporák je najmenej výrazným zloduchom z celej trilógie. Humorná zložka ma paradoxne bavila asi najviac z týchto troch filmov, a ani Eddie Murphy ma teraz toľko neiritoval, keďže svoju "papuľnatosť" držal na uzde. V každom prípade najmenej zaujímavá časť a preto len podpriemerné hodnotenie. 40%. ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Taková akční sranda ze zábavního parku. Eddie Murphy se svojí držkou je stále magnetem této trilogie. Bez něj si to nedokážu představit. Navíc tentokrát se z něj stává akční hrdina, kterému se nevyrovná ani Chuck Norrise. Nebo jste snad viděli někdy Chucka Norrise skákat po kabinkách na ruském kole, aby zachránil dvě děti, které visí asi v padesátimetrové výšce? Kriminální příběh je opět dost zamotaný, ale některé scénky jsou fakt super. [9986. hodnocení, 182. komentář, 58%] ()

Alojs 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdy za nezapomenutelnou střelbu z té mikrovlnko-rádiové pistole. Jinak nejslabší díl z celé trilogie. Což je dáno i diametrálně odlišným přístupem k látce. Třetí polda se odehrává na plácku pro děti a podle toho je i pojat - je pro celou rodinu (což bych si v případě minulých dílů netroufl tvrdit). Murphy je fajn, ale bohužel - něco tomu chybí. Jako jeden z mála bych uvítal čtyřku. Akčnější, drsnější a temnější. Přesto - nezbavenou klasického žvanění. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nevěřil, že tohle režíroval člověk, co je zodpovědný za totální klasiky jako Záměna nebo Cesta do Ameriky. Velmi tuctový film, který má víc děr jak ementál (Axel má být skvělý policajt, ale při přestřelce se schovává za lavičku). Vůbec nejhorší byla jedna a ta samá písnička, která se opakuje už od prvního dílu. Když jsem ji musel poslouchat po desáté, udělalo se mi špatně od žaludku. Rozpočet: 50 mil. USD. Box office: 120 mil. USD. Pro porovnání, první díl si z kin v USA odnesl 230 milionů, zatímco trojka o deset let později musela stáhnout ocas mezi nohy, protože si přišla jenom na 40 milionů. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (13)

  • Ve scéně na atrakci, kdy Axel (Eddie Murphy) zachraňuje dvě děti, které se drží, aby nespadly, jde vidět, jak oběma vysí nohy ven. V čase 29:44 však visí nohy ven pouze jednomu a v čase 29:48 je klec prázdná úplně, načež hned v dalším záběru jsou obě děti zpět. (Pulos)

Související novinky

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Reklama

Reklama