Reklama

Reklama

Policajt v Beverly Hills III

  • Česko Policajt z Beverly Hills III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Axel Foley (Eddie Murphy) se vrací do Beverly Hills, aby tu v zábavním parku Wonderland zažil neskutečnou jízdu na horské dráze! Když Axel se starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Sergem (Bronson Pinchot) za zády pronásledují zločince přes nejrůznější atrakce až do podzemního bludiště, rázem je z něj ta největší podívaná, Policajt v Beverly Hills III, to je "divoká a vtipná akční komedie", která vás chytne a nepustí! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Dale 

všechny recenze uživatele

Velikánsky rozdiel medzi prvou a treťou časťou. Kým jednička bolá skvelá akčná komédia, toto je len tuctový akčný film s mizerným scenárom a zasmial som sa len raz a to keď strieľali dvaja muži so samopalmi na Murphyho skrytého za lavičkou, ktorá mala medzi latkami 5-centimetrové medzery a nemohli ho trafiť. A podobných stupídností tu bolo oveľa viac a nechýbalo osvedčené "A teraz zomrieš" a podobné hlášky. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak trochu zbytecnej dil, kterej kdyby se nejmenoval Policajt z Beverly Hills, tak by clovek ani nerek, ze patri do trilogie. Eddie nedela zadny okecavacky, i kdyz se porad vrha bezhlave do akce, tak nikde nic moc neokecava a ani nedela moc vtipky. Z dvojky policajtu tu zbyl jen Reinhold, kterej taky moc nepredvede, ale zase tu je asi nejlepsi zaporak ze vsech trech dilu a prostredi zabavniho parku a prostoru pod nim dava docela solidni moznosti, ktery jsou bohuzel vyuzity jen obcas. Navic tu bohuzel krome paradniho, asi 20 minutovyho zaveru, neni prakticky skoro zadna akce a film se tak drobet tahne. Nejslabsi dil. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Ničím zajímavý, přes vraždu šéfa odtažitě neosobní krimi případ/příběh nepodpořila ani řemeslně slabá, unylá akce "reklamně" zneužívající atrakce zábavního parku, ani na půl plynu jedoucí herci, především ale ani lopotný humor, trestuhodně selhávající snad ve všech situacích. V této vyčpělé formě bych už znovu Axela Foleyho do Beverly Hills nepouštěl. ()

helrohir 

všechny recenze uživatele

Popravde, ani predošlé dva filmy ma nejak extra nebavili, ale toto už tretie pokračovanie padá ešte do menej záživných vôd filmovej zábavy. Akcia nudná, krimi zápletka je veľmi slabá, rovnako tak hlavný záporák je najmenej výrazným zloduchom z celej trilógie. Humorná zložka ma paradoxne bavila asi najviac z týchto troch filmov, a ani Eddie Murphy ma teraz toľko neiritoval, keďže svoju "papuľnatosť" držal na uzde. V každom prípade najmenej zaujímavá časť a preto len podpriemerné hodnotenie. 40%. ()

selfesteem 

všechny recenze uživatele

Myslete si co chcete, ale trojka je prostě nejlepší!!! S Eddiem Murphym miluju dva filmy. Cestu do Ameriky (ale s dabingem, kdy se skupina na benefici jmenuje Sexy bonbónky) a právě trojku Policajta v Beverly Hills. V jedničce je banán a to je sranda. Ovšem tady se směju prostě pořád. A stačí mi k tomu jen výrazy obličeje, co Eddie jako Axel vyrábí. Ze tří policajtů má tenhle snímek největší spád, příběh je jednoduchý, plný humoru a v atraktivním prostředí Wonderlandu. Ty hlášky: “Mám ženu a tři děti, padesátku jsem neviděl dvanáct let” “Vypněte tu zas*anou muziku” “Bolí tě to?”. A Anihilátor 2000, na který lidi šmatlali a kašlali je kapitola sama pro sebe … jak z něj vyletí ta síť … Je to děsná hlína a i když jsem už tyhle dva filmy viděla milionkrát, nikdy mě neomrzí. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (13)

Související novinky

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Reklama

Reklama