Reklama

Reklama

Goon: Last of the Enforcers

  • USA Goon: Last of the Enforcers (více)
Trailer 3

VOD (1)

Obsahy(1)

Ranař Doug Glatt (Seann William Scott) se stačil oženit, s Evou (Alison Pill) čekají dítě a právě dostal kapitánské céčko. Hned v prvním zápase však dojde k potyčce s Andersem Cainem (Wyatt Russell), záludným synem majitele Halifax Highlanders a po prohrané bitce si Doug odnese těžké zranění, které jej donutí předčasně ukončit kariéru. Jeho hrdost je pošramocena, je donucen začít pracovat v pojišťovně a co je nejhorší, majitel Halifaxu přivede do týmu díky výluce NHL pár nových hráčů v čele se svým synem Andersem, ze kterého udělá nového kapitána týmu. Zhrzený Glatt netouží po ničem jiném, než se vrátit zpět na led, a tak se spojí se svým bývalým sokem Rossem Rheou (Liev Schreiber), který jej znovu začne trénovat v bitkách a vrátí mu zpět jeho sebevědomí. To samozřejmě neunikne pozornosti jeho bývalých zaměstnavatelů i spoluhráčů a jeho návratu do klubu už skoro nic nebrání. Tedy kromě manželky Evy, která z toho není zrovna moc nadšená, a pak je tu samozřejmě ještě Anders Cain… (SOLOM.)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (66)

Yoshimitsu 

všechny recenze uživatele

Stifmajster je po menší pauze zpátky na ledovém ringu. Už starší, opatrnější, zfotrovatěl a myslí na společnou budoucnost se svojí ženou. Ano, je to tak protože hned na záčatku dostane pořádnou face to face nakládačku ze, které se jen tak nevylíže a zahanbí svoje jméno ochránce týmu a největšího bitkaře. Nový bitkař týmu je totální kretén, který má rád jen slunečnicové semínka a po starší Rhei ukázal, že má ještě porád páru. Dávám 60% ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Oproti vybornému predchodcovi, toto bolo žalostne nezvládnuté snáď po každej stránke. Akcia je totálne neprehľadná (hokej aj bitky), tie kvantá cgi krvi nie sú ani smiešne, príbeh totálna zlátanina, chovanie postáv (hlavne toho záporáka)... ach JAJ! No a čo ma definitívne presvedčilo o ubratí na jednu: musíš byť génius, keď máš vo filme Scotta a Schriebera a režíruješ ich tak nahovno, že sa aj sami stratia a sála z nich ešte menej ako keby tam len stáli. Baruchelovi asi nešlo o to dokázať, že nie je len gašpar z Rogenových a Golbergových filmov. Teda dúfam, že bol len lenivý sa tomu adekvátne povenovať. Lebo v opačnom prípade sa usvedčil ako gašpar. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Bohužel tohle pokračování nepřináší skoro nic, co by mohlo zaujmout. Jediné, co se vymyká, jsou sakra krvavé bitky, které se mi líbily. Jinak ale ta nostalgie a melodramatičnost, které zde jsou, nejsou ničím, protože se s těmi postavami prostě tak dobře nepropojíte. Jay Baruchel pak v tomhle filmu neměl vůbec hrát, měl raději zůstat jen za kamerou. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Katastrofa. Debilním scénářem počínaje a neherci končíce. V podstatě všechno co se odehrávalo mimo led bylo na poblití. Objektům na zvracení s velkým náskokem dominovala Alison Pill. Dlouho jsem neviděl tak šeredné stvoření. Každý film mají tvůrci v druhém, nejpozději ve třetím dílu tendenci zprasit nějakou debilní rodinnou vsuvkou. Do tohoto snímku se to prostě nehodilo. Všechny scénky, kde se motala ta zrůdička, byly jednoduše odporné. Stejně tak návštěvy pojišťovny. Ze snímku bylo určitě cítit, že se u něho hodně pilo a fetovalo a nálada během natáčení byla rozhodně velmi dobrá. Jen se ji tak úplně nepodařilo přenést na plátno a dát ji ochutnat i divákům. Potenciál snímku byl vyčerpán již v předchozím dílu.Tento díl byl nanejvýš zbytečným. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

V druhém zápase série se pozice head coache ujal Baruchel a utkání poněkud prokaučoval. Dění na hřišti a v šatnách plných vybraně se chovajících gentlemanů ještě ujde, ale to ostatní mimo led je jako bruslení se zlomeným nožem. Na Dougiem Glattovi se už začaly nemilosrdně projevovat časté údery do hlavy, jeho rodinné trampoty narušují tempo, sám kouč je na pomyslné pozici třetího centra za naprostého idiota a tak jediné štěstí je, že se veterána Schreibera stále drží forma (respekt za to, že jako uznávaný divadelní herec přijme roli i v takové bejkárně a ještě ji pozvedne). Mám jisté obavy, že halifaxští Highlanders ve volbě „evolve or go extinct“ směřují k tomu druhému.. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu si zahrál i skvělý útočník Dallas Stars (tým NHL) Tyler Seguin. Na něj je ale i vázaná další zajímavost. V hledišti fanynky drží nápis, že mu vyhulily ptáka na střední. To se Tylerovi stalo i ve skutečnosti, když hrál za Boston Bruins. (Dan.nesnera)
  • Kouč Ronnie (Kim Coates) na tréningu predstaví svojho brankára ako Petrova (Petrov má aj na drese), avšak na skrinke v šatni a aj v záverečných titulkoch je uvádzaný ako Petr. (GTS_PUNK)
  • Po titulcích, které obsahují nepovedené záběry, následuje ještě jedna scénka. (MATADOR)

Reklama

Reklama