Reklama

Reklama

Narcos

(seriál)
Trailer 1
USA, (2015–2017), 25 h 49 min (Minutáž: 44–61 min)

Hrají:

Pedro Pascal, Wagner Moura, Boyd Holbrook, Paulina Gaitan, Alberto Ammann, Raúl Méndez, Paulina García, Matias Varela, Diego Cataño, Julian Diaz (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Na konci 70. let dvacátého století se nechvalně proslulý zločinec Pablo Escobar poprvé zapojil do ilegální výroby kokainu. V červenci 1992 se mu podařilo uprchnout z vězení La Catedral, které kolumbijská vláda postavila podle Escobarových vlastních požadavků výměnou za to, že se vzdá úřadům a „odpyká” si tam trest nanejvýše pěti let odnětí svobody. Mezítím se Pablo Escobar stal legendárním drogovým baronem a narkoteroristou. Drsný kriminální seriál Narcos je inspirovaný skutečností a odehrává se v krutém a nemilosrdném světě kolumbisjkých drogových gangů. Jeho hlavním hrdinou je Steve Murphy (Boyd Holbrook). Agent DEA, amerického úřadu pro boj proti drogám, má za úkol dostat Escobara (Wagner Moura) a zničit jeho kartel Medellín. Murphymu pomáhá agent Javier Peña (Pedro Pascal), ale když oba dorazí do Kolumbie, zjišťují, že Escobar má mnohem závažnější problémy než nějakou DEA. (TV Prima)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (669)

sheen 

všechny recenze uživatele

Po konci druhé série si neodpustím komentář, naprostá dialogová pecka, která vtáhne do děje a nepustí. Ta atmosféra, budování postav, děje - vzestupu a pádu Pabla, rozsáhlý životopis, který mne nenechal chladným. Wagner Moura se mně líbil v Tropa de Elite ale co předvedl za výkon v roli Escobara, smekám pomyslný klobouček. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

tady nejde absolutně vytknout, tohle je prostě masakr, jeden z vůbec nejlepších seriálů. Escobar byl pěknej hrůzu nahánějící sráč a neskutečně inteligentní. Trochu zamrzí otevřený konec, ale v pohodě. Občas vložené skutečné záběry udělají radost, do toho ta tvrdá akce, prostě život v Kolumbii asi žádné peříčko, za mě maximální spokojenost, jednoznačně 100%...Tak po třetí řadě musím trvat na svém hodnocení, to nemá obdoby, Kartel z Cali si jede po svém i bez Pabla a rozhodně se je na co dívat, v té době bych žít nechtěl, je to drsné, akční, napínavé a skutečně drsné. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

1. SEZÓNA: Tropa de Elite the series. Strhující devítihodinový dramatický thriller, ve kterém se nešetří nepěknou realitou ať už v podobě všudypřítomné korupce, či skrze brutální záběry na desítky zohavených dětských těl: v téhle válce o miliardy je bohužel až příliš mnoho prostoru pro nevinné oběti. Jak to vlastně celé bylo? Narcos představuje další nezlomný důkaz toho, že jsou podobné autentické příběhy - sejmuté kamerou - těmi zdaleka nejzábavnějšími přednáškami o historii. Zajímá vás téma vzniku drogové mafie v Kolumbii? Tak zahoďte nudné knihy a učebnice dějepisu, a pojďte se vzdělávat (šokem) s Netflixem! #bingewatchingforlife ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

"Plata o Plomo"? Velkolepé zpracování Eskobarova příběhu. Nádherné záběry, dokonale vybrané lokace. Hodně oceňuji angažmá latinskoamerických herců a volbu španělštiny jako ústředního jazyka. Po celou první sérii mě seriál držel v neskutečném napětí a trvalém údivu, že se nejedná o fikci, ale skutečnou etapu kolumbijských dějin. Bohužel ve druhé sérii je znát, že zvolit 10 epizod stejně jako v první sérii byla chyba. Kdyby poslední 4 epizody byly shrnuty do jedné, hodnocení by bylo absolutní. Edit: Po Shlédnutí třetí série upravuji hodnocení na plné. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Určitě se jedná o velmi dobrý seriál, ale mě osobně tomu něco chybělo, abych dokázal vytasit maximální hodnocení. Bohužel se nedostavil takový ten "vau efekt". Je to dobře odvyprávěné, charizmatickými postavami se to tu jen hemží, silné dramatické momenty tomu nechybí... Ale prostě v celkovém pohledu mě to zase tak nechytlo. Úvod je hrozně urychlený, celý další děj je místy dost zkratovitý, což narušuje atmosféru a ucelenost. Co se dramatičnosti týká, tak si nějak nemůžu odpustit srovnání s prvními řadami Homelandu, je to dosti podobné, ale tam byl člověk doslova přikovaný k obrazovce a atmosféra by se dala místy krájet, tady to není špatné, ale člověka to prostě tolik nevtáhne. Na druhou stranu oceňuju, že se tvůrci snažili víceméně držet historie, i když samozřejmě "přidané scény pro dramatické účely" jsou tak trochu ojebávkou. Za dobové záběry palec nahoru. Všechny 3 série jsou za mě kvalitativně vyrovnané a jedou v podobném rytmu. 80% ()

Galerie (500)

Zajímavosti (59)

  • V této epizodě sledují agenti jednoho amerického pilota jménem Barry Seal, který byl jeden z vrchních pašeráků Pabla Escobara. V epizodě ho najdou pod krycím jménem Ellis McPickle. Barry Seal sice skutečně existoval, jeho krycí jméno však bylo Ellis McKenzie. (Hlavonozec)
  • Väzenie, ktoré si dal sám Pablo Escobar postaviť, bolo oplotené iba z troch strán, aby ho mohol kedykoľvek opúšťať na výjazdy za prostitútkami alebo rodinné oslavy. (Jadro)
  • Seriál byl natočen dle všech dostupných nasbíraných informací o Pablu Escobarovi a Medellinském kartelu. Velká většina scén tedy skutečně odpovídá realitě, včetně všech vražd, únosů, číselných a finančních údajů, jmen všech osob a dalších informací. Pouze výjimečně byly reálné události záměrně zdramatizovány nebo zkresleny, většinou ve snaze dostat do vymezené stopáže vše, co chtěli tvůrci obsáhnout. Dalším důvodem byl záměr co nejdetailněji naplnit vymezený horizont Escobarova života. (jerry12)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

House of Cards skončí šestou sérií

House of Cards skončí šestou sérií

01.11.2017

Streamovací služba Netflix se před pár lety vrhla na seriálovou tvorbu. A dnes už víme, že to bylo skvělé rozhodnutí, jež nám dalo Stranger Things, Narcos, Orange is the New Black nebo The Crown.… (více)

Reklama

Reklama